pondělí 10. března 2014

Tužky na oči (P2, Essence)

Krásný start do nového týdne.

Již dlouho jsem se chystala na tento post o tužkách na oči, které jsem si velice oblíbila.
Dvě z nich jsem si pořídila již před nějakým tím časem a to z Německa. Jedná se totiž o značku kosmetiky P2, která u nás bohužel není, ale já bych vám ji zde i tak chtěla opět přiblížit a napovím, že teda i doporučit.
Pokud tedy někdy budete mít cestu, nebo někdo z vašich blízkých, neváhejte a přivezte si nějaký ten kousek na zkoušku. Myslím si, že nebudete zklamaní.
Druhou tužku, kterou bych zde ráda představila je od Essence, která je tedy dostupná nám všem..
Začneme tedy popořadě a to tužkou od Essence.



Essence Big Bright Eyes - Nude
S obměnou u Essence přišly i tyto tužky ve třech odstínech. Byla jsem na vážkách, četla jsem na ně rozporuplné recenze a nevěděla, zda-li jim dát šanci. Nakonec jsem učinila koupi..
Rozhodovala jsem se mezi dvěma odstíny a nakonec jsem si vzala Nude. Se svým výběrem jsem moc moc spokojená. Tužka má sice velký hrot, ale krásně se s ní dostanete tam, kam potřebujete. Již v prvním tahu nádherně kryje a je vskutku mocná!
Má jemnou, až máslovitou konzistenci, je měkkounká, žádná tvrdost a bolest při kreslení na vodní lince se tedy nekoná.
S výdrží jsem také maximálně spokojená. Celý den vám tam tedy nevydrží, ale během dne ve škole cca 6hodin - ji tam stále mám. Sice ne tak viditelnou a výraznou, ale je tam! A to je za ty peníze si myslím skvělé! Takže určitě mrkněte.
Jediným problémem, se kterým se potýkám a bude to spíše s nanášením a ne tužkou je ten, že mi někdy trošku zaleze do spodních řas a vypadá to divně, budu proto ráda za jakýkoliv nápad, jak lépe ji nanést a zabránit tomuto nechtěnému přešlapu. Zvětšení oka pomocí světlé tužky mi přijde opravdu super, takže vzdát se tohoto líčícího kroku se rozhodně nechci.



Jedeme dál..

P2 Perfect Look kajal - 170 violet
Již delší dobu jsem měla potřebu pořídit si nějakou tužku na oči a nevěděla jsem jakou barvu. Když jsem stála u stojanu s širokým výběrem, rozhodla jsem se sáhnout po fialové krásce, protože jsem si pořídila pár dní před podobný odstín rtěnky.
Neudělala jsem chybu, ba naopak. Barva je to naprosto nádherná, sytě fialová, s drobnými fialovými třpytkami. Nanáší se skvěle pomocí vysouvání, je tak akorát tvrdá, perfektně kryje, k dokonalé lince je potřeba minimálně dvojí přejetí.
Barva je bezkonkurenční a její výdrž na jednom místě je také velice úctyhodná. Doporučuji!!



P2 Perfect Look kajal - 100 green
Zelená tužka byla mou nutností.
Mým důvodem byly zelené stíny, ke kterým jsem chtěla mít odpovídající odstín tužky na oči a to se podařilo. Tato nádherně metalická zelená barva se nanáší ještě lépe jako ta předchozí a k dokonalému krytí stačí už jedno jediné přejetí!!!
Na fotkách líčení uvidíte právě tuto tužku!



Závěrem zelená tužka na očích a bílá ve waterline.





Podlehli jste také tužce od Essence?
Jak se vám líbí tužky značky P2?

RÁDA BYCH PŘIPOMNĚLA PRÁVĚ PROBÍHAJÍCÍ GIVEAWAY.
kkiss

8 komentářů:

  1. Juuu, ta zelená je super, ačkoli barevné tužky na oči nemusím, tak tobě mooooooooc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tužky moc nenosím, snad jedině bílou do vnitřní linky a černou na ocásek, ale tahle zelená tobě moc sluší a působí nevšedně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta fialová je nádherná :O ale já nosím jedině černou kajalovou tužku :) když už tak si rozjasním koutek oka stínem, ale jinak za mě černá klasika, nicméně ta fialová je fakt pecka! Musím uznat že máš nádherné řasy :) !

    OdpovědětVymazat
  4. Brala by som fialovú, ale ceruzky nezvyknem používať :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. všetky vyzerajú dobre, krásne riasy máš, ja som ešte neskúšala farebné ceruzky na oči, doma mám iba jednu a nepoužívam ju :d ale asi by som mala napraviť :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ta zelená Ti tak neskutečně slušíííí ♥ :) a ty řasy... krása :)

    Giveaway o štětec Real Techniques

    OdpovědětVymazat
  7. Už dlhšie hľadám nude ceruzku, ale túto som ešte nevidela, musím sa lepšie poobzerať :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. tvojim krásnym očkám tá zelená skvele ide :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*