úterý 1. července 2014

Pusinky (outfit)

Máme tu úterý, které nese datum 1.července 

a já mám tento článek přednastavený, jelikož dnešním dnem mi začíná dovolená u moře.
Konkrétně teď dopoledne se loučím se svou kočičkou a upaluji na letiště a frrrr k moři. Jak já jsem se na tento okamžik těšila, jako malá !!! =)
Budu se snažit pro vás nafotit především outfity, co mě zaujme, co například ochutnám a kam se podívám =) Držím se ale našeho oblíbeného a tak tedy ani letos mě nečeká změna. Tak či onak, já se na to nesmírně těším a doufám, že si to užiji na plné pecky =D

Outfit, který mám pro vás dnes je focen již o něco dříve. Původně jsem pro vás měla pěknou škálu fotek z krásného prostředí, ale v tu dobu se mi rozhodl stávkovat telefon a nějak mi všechna fota snědl a já jsem musela udělat fota nová, která už nejsou taková, ale jsou tu a je vidět outfit, o který jsem se chtěla podělit =)
No a tak trošku tématicky pusinky, které vám posílám a tímto se na nějaký čas loučím. Snažila jsem se, aby blog běžel, takže tu určitě nějaké článečky budou =) Na vaše reakce odpovím jakmile budu moci, tedy po dovolené. Chci si užít toho klidu a pohody bez vymožeností dnešní doby jako je právě internet. Telefon proto bude sloužit spíše jako foťák a spoj s nejbližšími.

Leginy jsem si pořídila již snad 2 roky zpět z Boohoo a neměla jsem je za celou tu dobu na sobě, ale nadešel jejich čas! Koženková bunda v rudé barvě je ze slev před asi 4lety z New Yorkeru, botky jsou z Collosea a kabelka ze styloveonline.cz .




Mějte se jak jen nejlépe dovedete, sluníčka a mráčci =)
PS: Na vaše komentáře a případné dotazy odpovím až po návratu. Těším se na oddych "mimo civilizace" bez sociálních sítí a internetu =) Díky za pochopení a doufám, že se vám přednastavené články budou i tak líbit.

kkiss

5 komentářů:

  1. Holka, ty nemáš ani špetku vkusu...jak z bordelu...pfuj

    OdpovědětVymazat
  2. Ať se dovolená vydaří.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Haha co???Ze z bordelu?To by tie zeny v tom bordeli asi vela nezarobili.Ze ti to nieje blbe tu dat taky komentar....Inac Andrea vyzeras super, cervena a cierna uplne uzasna kombinacia.Uzi si dovolenku naplno. Maja

    OdpovědětVymazat
  4. Krutý legíny :) Andri, dovolenou si užij

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*