středa 24. září 2014

Narozeniny (outfit, líčení, večeře)

Ano,

včera byl můj narozeninový den a já jsem zase o rok starší. Ten čas ale neuvěřitelně letí.

Připravila jsem si proto pro vás článek ihned den poté, který se bude týkat především toho, jak jsem se nalíčila, co jsem si oblékla na rodinnou večeři a co jsem si dala dobrého.
Jelikož letos vyšly narozeniny na úterý, oficiální oslavu jsme stanovili na sobotu. Sejdu se jen v nejbližším kruhu rodiny, pozvala jsem pár blízkých přátel, takže nic velkého.


Včera jsem byla rodiči pozvaná do své oblíbené- možná i nejoblíbenější restaurace v Ústí nad Labem, do Pepe Lopez. Slavila jsem tam už 18.té narozeniny a pak tam byla mnohokrát znovu. Byla jsem vždy spokojená a to se nezměnilo ani tentokrát, počkejte, až se dostaneme do části s jídlem, snad vám udělám patřičné chutě, nýbrž jsem si tentokrát dala i dezert.

Nad líčením jsem přemýšlela dlouho, ale nakonec jsem vzala do ruky obě dvě nové paletky a něco vykouzlila. Nechtěla jsem, aby to bylo moc nápadné, nýbrž jsem plánovala bílý top s krajkovanými rukávy a kamínky, takže aby se to zbytečně nemlátilo, vznikly z toho kouřovky =)



Jak jsem zmínila už výše, oblékla jsem si svůj nový bílý top, který má krajkované rukávy a kamínky na prsou. Pořídila jsem si ho přímo k této příležitosti a neodolala jsem a pořídila jsem si ho ještě v jedné barvě. To vám snad ukáži také již brzy. Každopádně měla jsem z něj radost a dokonce jsem sama koukala, že jsem si ho pořídila v bílé barvě. Původně jsem zamýšlela šedou, ale v té bych byla opravdu jako šedá myš, takže jsem ráda za svou konečnou volbu, ačkoli je to pro mě nezvyk.
Včera byla pěkná kosa, to vám tedy povím, ale já jsem si prdýlku vezla v autě, takže mě to nijak nerozhazovalo =D Oblékla jsem si své nové, tmavomodré kalhoty, krajkované bílé botičky a stříbrnou bundičku. Sázka na kabelku byla jasná, opět jsem sáhla po své lásce z H&M.

Triko: vietnamci, kalhoty: vietnamci, bundička: Boohoo, kabelka: H&M, boty: Mixer? (to už si ale nejsem jistá, možná také Botovo..)


V Pepe Lopez jsem měla chuť dát si nějaký drink s jahodovou příchutí a tak jsem nakonec vybrala Strawberry coladu, která byla vážně boží!


Co si dát k jídlu už byl trošku oříšek, protože se mi jednou stalo, že jsem si dala to samé jako minule. Stále mě totiž lákají jejich tortilly, burittos a všechny ty jejich placičky - buď zabalené, nebo rozevřené. Díky bohu jsem sáhla po jídle, které jsem ještě nikdy neměla. Musím říct, že mi chutnalo, ale znovu bych si ho už nedala. Bylo velice zvláštní, nýbrž kuřecí maso bylo snad jediné teplé na celém jídle spolu se zeleninovou směsí. Placky a fazolový krém, kterým byly potřené, už byl studený - a zřejmě záměrně, takže to byla velice zvláštní kombinace.
Zbytek jídel uvidíte na fotkách, bohužel, zabte mě, ale nepamatuji si název ani jednoho =D
Ačkoli jsem byla napraná k prasknutí, rozhodla jsem se ochutnat dezert, se kterým jsem se podělila s rodiči, protože bych ho sama už vážně nedala, ale zvědavost byla silnější. Dala jsem si nějakou slanou placku, ze které byla udělaná miska a v ní vynikající vanilková zmrzlina, hroznové víno, nastrouhané jablko s medem a skořicí, zakysaná smetana a nahoře pravá šlehačka. Řeknu vám, orgasmus pro mé chuťové buňky.


To bylo z mého včerejšího narozeninového dne asi vše, s čím jsem se chtěla podělit. V sobotu tedy oslava, taková ta pořádná, oficiální, na kterou se moc těším, protože se sejdu opět s lidmi, které mám ráda.

Doufám, že se vám článek líbil a budu ráda, když mi dáte vědět, jestli máte také rádi Pepe Lopez, případně jaké jídlo si dáváte a v neposlední řadě, co říkáte na outfit?

kkiss

12 komentářů:

  1. To sis hezky užívala narozeninový den :) Jinak dodatečně všechno nejlepší :) Já mám narozeniny za dva dny :) A to líčení je krásné, co máš na rtech? :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuj, IL =) Jééé, takže na můj svátek, tak to je parádní =) Jinak na rtech jsem měla kombinaci 2 rtěnek a to BarryM 147 a Makeup Revolution Enchant =)

      Vymazat
  2. Krásné narozeniny Andrejko :-). K outfitu jses nalíčila krásně a kabelku ti tak trochu závidím :-), také jsem po ní pokukovala ale nakonec jsem jí nekoupila :-(. Tobě outfit doplňuje krásně :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Lilly, moc! Kabelku jsem původně také záviděla všem slečnám, co ji měly, až jsem si ji musela pořídit sama! Stále mě láká ještě hnědá, nebo černá =)

      Vymazat
  3. Outfit je skvělej, ze všeho nejvíc se mi líbí to tričko :) A jídlo vypadá skvěle
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Veru, z tríča mám opravdu velkou radost =)

      Vymazat
  4. všechno nejlepší! to jídlo vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také ti přeji dodatečně všechno nejlepší! :-) Já mám narozeniny za 3 dny, koukám že hodně blogerek je má v září. :-D Outfit ti moc sluší, vůbec bych neřekla, že to triko je od vietnamců :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  6. Všetko najlepšie dodatočne! A outfit sa mi velmi páči, hlavne tie boty sú úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tedy vše nejlepší! Líbí se mi botičky.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný outft, tričko vypadá moc hezky a boty jsou božské:)
    A strašně se mi líbí tvá barva vlasů:)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*