čtvrtek 25. září 2014

Nečekané radosti

Ráda bych se s vámi dnes nečekaně podělila o RADOST v podobě nečekaného narozeninového dárku...

Včera si tak sedím u počítače, vyřizuji nějaké věci a zvonek. Za chvíli přijde do pokoje můj taťka s tím, že si mám jít dolů převzít nějaký balíček. Povídám si balíček? Jaký, nic jsem si neobjednávala a ani nic nečekám...
Tak sejdu dolu a tam to překvápko. Paní pošťačka drží v ruce veselý balíček, hned mi bliklo hlavou, která asi bije a nemýlila jsem se...

Verunka na mě nezapomněla a aniž bych to tušila, čekala, nebo cokoliv, jsem od ní dostala balíček s dárky. Protože jsem Ti, to moje mrško jedna =D (samosebou v dobrém =*) včera ani nenapsala, že balíček došel, DĚKUJI TI ZE SRDCE TOUTO cestou, moc jsi mě potěšila a vážím si toho, že mám takovou spřízněnou duši, i když zatím po virtuální stránce. Znamená to pro mne opravdu moc a tohle je můj DÍK Tobě a zároveň pochlubení se ♥


Samosebou přišlo vše krásně a precizně zabalené, ale to už jsem o téhle kočce věděla, když jsme dělaly náš první SWAP =) Vyhrála si s tím moc pěkně.



Nevím, jak na to Verunka přišla, ale zrovna jsem nedávno na Instagramu někomu komentovala nový shower gel od značky Balea, který jsem u nás ještě neviděla a že si ho tuze přeji mít doma. Nu, mé přání bylo vyslyšeno a já ho dostala!!! Protože jsem zebroholička, nemohl chybět ani roztomilý zebří notýsek, škola začne co nevidět a opravdu se bude hodit, co si budeme povídat.
Kamínky do vlasů na nažehlování jsem kdysi dávno sama měla, ale pak se vytratily, já ty své dopoužívala a slehla se po nich zem. Tohle zlatíčko je ale někde záhadně sehnalo a ani neví, jakou mi tím udělalo radost!!!


Co mi vyrazilo dech a naprosto jsem se na první pohled zamilovala byly náušnice... Mají nádhernou mořskou barvu a jejich detaily jsou zlaté. Působí opravdu velice luxusním dojmem a už teď hořím nedočkavostí, kdy je zapojím do nějakého outfitu!!
Ze šperků to ale nebylo vše, protože mě tato bruneťátská ďáblice zná evidentně více jak dost a ví, že jsem na všechny možné doplňky, obdarovala mě také skvostným náramkem. Jeho součástí jsou jak přívěsky tak krásné kameny, je velice originální a masivní, takže se nebojím, že by nešel vidět a nevynikl tak na mém zápěstí.



No a protože je to prostě blázínek a potřebovala by dostat na prdel =D =D - sranda, ale fakt se s těmi dárky zbláznila - dostala jsem také věcičku na rty od NYCu. Nemám s tím žádnou zkušenost, o to více jsem natěšená, jako malá =) Mělo by jít o fix na rty, takže dlouhotrvající záležitost. Těším se, až vyzkouším =)


Sečteno podtrženo, jsem nadšená a velice krásně překvapená včerejším balíčkem. Baileynka byla stejně zaskočená jako já a radovala se z balícího papíru =D 


Takže sluníčko moje Verunkovaté, děkuji Ti, jsi zlatíčko a udělala jsi mi nesmírnou radost ♥ Mám Tě ráda!

kkiss

10 komentářů:

  1. Jů :-* Zlatíčko tak to jsem moc ráda, že balíček došel. Při čtení Tvého článečku jsem se musela smát :D Ale moc mě těší, že jsem Ti s věcmi udělala radost, jsou to jen drobnosti, ale snad potěší :-* Mám tě ráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárečky a dokonalá kočička! :-)) Přeji vše nejlepší!! :-)) ... jinak, ta obálka je super!

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Nečekané dárečky jsou ty nejhezčí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, samé krásné věci, ten sprcháč vypadá opravdu hodně dobře :) Tak všechno nejlepší...a číča je super :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Veru Ti to teda krásně zabalila a dostala jsi samé krásné dárky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je vtipný, půlku těch věcí mám doma taky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, tak to jsi super dárečky dostala :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  8. Jeee, to je moc miloučké :) Verunka je poklad! Dodatečně ti přeji krásné narozeniny :-* :-* :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Jejda, tak to je krásnéééé:)
    O nažehlovacích kamíncích jsem nikdy neslyšela :-o vypadá to supr

    OdpovědětVymazat
  10. Baileynka se spíš tváří nějak naštvaně, že tam nebyl žádný pamlsek :D, takový kukuč :-*. Jsem zvědavá na kamínky v akci :-).

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*