pátek 26. září 2014

Něžnosti (nové laky na nehty, líčení)

Při poslední návštěvě Německa,

jsem si udělala drobné radůstky. Jednou z nich byl třeba toužebně očekávající stojan na rtěnky a kosmetiku. Viděla ho jednou má mamuša, ale já už neměla čas si pro něj zaběhnout, takže jsem hned jako první věc v Drážďanech měla naplánováno letět právě pro něj. Jsem nadšená a trošku lituji, že jsem si nepořídila ještě jeden. Pokud budete mít zájem, třeba vám ho někdy vyfotím společně s novými šuplíčky na kosmetiku.

Dnes bych vám ale ráda ukázala 4 nové laky, které jsem si pořídila v nezvykle něžných, jemných barvičkách. Tři z nich jsou od P2 a jeden efektový jsem si pořídila od Coloramy. Musím říct, že jsem od něj čekala více, takže spíše zklamal, než by překvapil, ale to už se tak někdy stává.


Laky od P2 miluji, mám jich už úctyhodné množství a stále je co kupovat za nové jiné odstíny. Jak jsem se zmiňovala, sáhla jsem po pastelových, jemných, něžných barvičkách. Fialková, meruňková a růžová kráska mi teď asi budou zdobit nehty pěkně dlouho, protože jsem ji totálně propadla a miluji je. Nejlépe se nanáší dva láčky ve stejné lahvičce z řady VOLUME GLOSS. Stačí jedna vrstva a máte sytou, nádhernou barvu. U meruňkového láčku je to klasika se dvěma vrstvami pro plné krytí.
Co ale na těchto lacích miluji jsou jejich úžasné názvy.
Little dream, Little princess nebo Charming girl? Odpadám... Strašně sladké a úžasné =D

Názvy můžete vidět na následujícím fotu u příslušných barev. To se vážně povedlo.



Protože jsem měla chuť si hrát, sáhla jsem po paletce od W7 In the Night a vykouzlila líčení v podobných odstínech, jako jsem měla nalakované nehty. Tohle hraní mě vážně baví.






Co vy a pastelky? Někomu možná přijde, že jsou to barvy spíše jara, možná léta, já jsem z nich nadšená ale teď na podzim =)

kkiss

9 komentářů:

  1. Krásné laky. Ke mě se teď taky konečně dostal první P2 lak, ale já zvolila pískový v krásném červeno-malinovém odstínu. Na podzim bude ideální :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. jůů, ten ood Coloramy <3
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Laky jsou úplně krásný, takový barvy mám ráda. A ty seš taková kočka Andrejko! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Tie laky majú krásne odtiene :) aj líčenie je super, len mi tam veľmi chýba čierna linka:P ale to je moja osobná úchylka noo:D

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Laky vypadají báječně a skvěle se k sobě hodí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je vážně nádhera ♥ Laky jsi vybrala v moc krásných odstínech a líčení se ti moc moc povedlo.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji, slečny =* Jsem z barviček nadšená a jsem ráda, že i vám se laky a případně líčení líbí!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*