pondělí 29. září 2014

Orientální podzim (outfit, líčení)

Při pondělním skoro poledni vám všem přejí příjemný start do nového týdne a přicházím s outfitovým článkem.

Po vydařeném víkendu, kdy jsem v sobotu oficiálně oslavila své narozeniny, jsem kapánek unavenější, ale stálo to zato. Sešli jsme se v duchu rodiny a blízkých, takže žádná velká akce, ale i tyto komornější sešlosti mám moc ráda a stálo to zato. O dárcích a překrásných květinách, které jsem dostala se nejspíš rozepíši v samostatném článku, který ještě asi rozdělím do více částí, protože udělám jednotlivé bloky o stejných dárcích a zároveň něco pojmu jako recenzi, tak jsem zvědavá, jak se vám budou líbit.

Před chvílí jsem dorazila domů od svého přítele, dala jsem si do nosu kus čokoládového dortu ještě z narozenin, projedu vaše blogy, instagram, copak je kde nového, potom se půjdu nejspíš zkulturnit a omrknout město. Je pondělí, všude dostávají zboží a já jsem zvědavá, copak mají kde nového. Mimoto potřebuji koupit nějaké blogy a zápisníky do školy, takže to pojmu jako zábavu a nutnost =D

Abych se ještě slůvkem vrátila k víkendu... Nebudu zastírat, ale jsem nadšená z dárků a to nejen těch od milovaných rodičů, ale také od blízké rodiny, přátel a přítele. Opravdu jsem letos zírala s ústy dokořán a byla jsem jak Andrejka v říši divů =) Nemám ráda chlubivost, ale je pravda, že se s vámi o nějaké věci podělit zkrátka chci a zároveň se dle mého názoru budou hodit i na blog, takže proč vlastně ne =)


Nu a teď k dnešnímu postu.
Outfit se cvakl na poslední chvíli a trošku mi tu přijde. no trošku víc, že jsem tady v obličeji nějaká napuchlá, napuclá, nateklá, zkrátka nevím proč, ale divná. I tak jsem nad tím mávla rukou a rozhodla jsem se pár fotek sem dát a to hlavně proto, že mám na sobě svůj nový šál, který  jsem dostala od své úžasné blondýnky, dále skvěle se hodící náušničky od Verunky a na ruce mi na Pandorce visí nový překrásný korálek od mé K. . Schválně jestli poznáte, který to asi bude =))
Přikládám fotografie i s detailnějšími portréty, kde jsou lépe vidět náušnice a i líčení =) Tento styl mi přijde takový orientální a mám pocit, že mi v těchto barvách vynikne má modro-zelená barva očí, co myslíte?

Šál: dárek, svetr: Colloseum, pásek: Gate, kalhoty: noname, mokasíny: Kaufland, kabelka: noname, hodinky: MK, náramek: Pandora.







Jak se vám trošku orientální podzimní outfit líbí mi dejte vědět v komentářích =)

kkiss

11 komentářů:

  1. Jenom se pochlub, co jsi dostala k narozeninám, a já mám takové okukovací články moc ráda :) Outfit je super, ten šátek je úplně dokonalej a líčení taky hezký
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =) Tak to mě těší, Veru, snad již brzy nějaký bude =) Viď? Já si ten šátek také hned zamilovala, naprosto se trefila!

      Vymazat
  2. Tak tady jsi neskutečná, krásný pas a nohy. Úžasné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, tak to moc děkuji a to jsem váhala, zda tato fota vůbec publikovat =))

      Vymazat
  3. Bože ten svetr ♥ ten je překrásný!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten svetřík je krásný a tobě to moc sluší :) Těším se na posty z narozenin :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a jinak budu se snažit, teď nějak nebyl čas, ale už se do nich postupně pouštím =)

      Vymazat
  5. super sladěný šátek s těma botama, paráda :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*