pondělí 8. září 2014

Radosti trošku jinak

Čauky mňauky, drahé čtenářky a drazí čtenáři,

mám-li vás nějaké u mužského pokolení =)

Dnes mám pro vás celkem ryze kecací článek, protože tu dlouho žádný takový nebyl a já na něj dostala vyloženě chuť =) Navíc času už není mnoho, než mi zase začne škola a potom to bude náročnější a tolik "vykecávat" se nepůjde, tak to musím stihnout ještě v tomto období.

V uplynulém měsíci těch radostí bylo hned několik a teď nemyslím ty, které si sami koupíte, ať už je to oblečení, boty, kosmetika, nebo nějaké doplňky. Myslím ty radosti, které dostanete od druhých. Buď jen tak, nebo z nějakého důvodu, každopádně ty ryzí, víte jak to myslím? Ne takové to " jdu do krámu a udělám si radost", ale byla jsem obdarována a mám radost.

Uplynulý měsíc přinesl velice důležitý mezník v mém životě a to výročí s mým přítelem. Musím říct, že ukáplo pár slz štěstí a dojetí, při "vyznání se" v den výročí.. Doteď mě z toho mrazí a ráda na ten okamžik vzpomínám.
Vysnila jsem si prsten, takový ten "zkouškanazásnubní" =D - to berte s nadsázkou. A mé přání mi bylo splněno ♥ Mimoto jsem dostala úžasnou kosmetiku na tělo a vlasy. V maličkých růžových lahvičkách s mašličkou nebudily možná až takovou pozornost, ale jakmile jsem je otevřela a přičichla si, málem jsem omdlela nad to úžasnou vůní granátového jablka. Shower gel vůni neudrží na pokožce moc dlouho, ale zato šampon, ten cítím ve vlasech ještě druhý den a stačí ho málo i na mé delší vlasy, což je bezvadné, protože skoro vůbec nemizí a já si tak tu skvělou vůni ve vlasech užívám znovu a zas =)
Mimoto jsem dostala překrásnou květinu - tři růže velice originálně zabalené a krajkové kalhotky.. Co bylo na všem ale to nejvíc a nejkrásnější, tak ten prožitek a moment spolu.
Den jsme završili celkem netradičně a to v 5D kině, ve kterém jsme byli oba poprvé. Řeknu vám, doporučuji každému!
Bylo to něco úžasného a nezapomenutelného. Zvolili jsme nějakou strašidelnou jízdu. Dostali jsme brýle, usadili se na pohyblivou lavici a začalo to. Normálně kolem nás létali netopýři, kteří nám bouchali svými křídly o nohy =D Nebo jsme narazili do slizu, který se rozprskl a nám něco stříklo do obličeje - voda předpokládám =D. Foukal kolem nás vítr, nakláněli jsme se do zatáček, no prostě bomba! Určo chceme jít znova.
Byl někdo z vás už také a na čem? Doporučte mi a podělte se o zážitek =)






Další radostí měsíce bylo navázání jedné spolupráce, která mě velice potěšila a musím říct, že mě baví a naplňuje, zatím tu nechci říkat o co konkrétně jde, myslím si, že každý by měl mít nějaká svá tajemství a ačkoli tohle není tajné, ráda bych si to nechala pro sebe - náplň spolupráce, avšak i o tento fakt jsem se s vámi chtěla podělit - alespoň částečně.

Radost mi ale udělala i má mamuša a taťulda, kteří byli v Německu, tentokrát beze mě a nezapomněli na mě a přivezli mi hned několik radostí!
Tou největší byla asi má vysněná miska ve tvaru srdce. Dostala jsem rovnou dvě, jednu menší "křivé srdce" a druhou větší v obvyklém " rovném " tvaru =) Jsem z nich naprosto uchvácená a těším se, na co vše je využiji. Mimo ně jsem dostala také velice pěknou vázu, kterou jsem vám bohužel opomenula nafotit. Abych měla do misek co dát, dostala jsem i svoje dvoje (haha nějaký ty rýmy =D ) oblíbené bonbóny =) Nu a třešní na dortu je světlé balsamico, které jsem ještě neochutnala, ale moc se na to těším. Měli jste ho už někdo? Jo a málem bych zapomněla na jednoduchou aromalampu, díky které budu moci libovolně měnit Yankee vosky.









Zebra všude, kam se podíváš =D.. To bych nebyla ani já. Jeden den v měsíci - docela dlouho po našem výročí s přítelem - za mnou přišel s tím, že pro mě má překvapení. Myslela jsem, že žertuje, protože to mu jde moc dobře =D Je úžasný... No a nebyla to sranda, dostala jsem taštičku a v taštičce krabičku. První mě napadlo, že tam bude nějaký romantický vzkaz, jak on to umí, ale byl tam naprosto úžasný hřeben na způsob Tangle Teezeru v zebřím provedení s růžovým proužkem. BOŽÍ! Co k tomu dodat!


Ani ne radostí, ale spíš úžasným zážitkem byly jedny slavnosti, na kterých jsme se náramně vyblbli. Nejenže jsem dostala vystřelenou růži z papíru z lásky, ale byla jsem i podruhé ve svém životě na bouracích autíčkách, ano, slyšíte dobře =D a odnesla jsem si pěkné modřiny, bylo to ale super! Dále jsem se nechala přemluvit na Break Dance a aby nebyl tak obyčejný.. blejskli jsme pár selfíček přímo za největšího hukotu =D Zkoušeli jste někdy něco podobného? Málem jsem tam umřela, jak to se mnou házelo a ještě jsem byla focená =D Taky tomu můj výraz a fasáda odpovídaly. Stálo to zato, by to úžasný den a to i přesto, že jsme se v noci brodili šíleným bahnem, jelikož jsme měli namířeno na nějakou "tajnou" akci hluboko v lese.. No, můžu vám říct, že jsem to v půlce málem vzdala a vzteky se otočila a šla tu prasárnu zpět. Nakonec jsme tam ale došli a po 10 minutách, co jsme tam byli jsme usoudili, že to tam stojí za prd a mohli jsme jít ten horor zase zpět. Jsem šťastná, že jsem na sobě měla boty za 200,-, které šly omýt, jinak bych asi šílela. Podrobnosti cesty snad ani vypisovat nebudu, ačkoliv byste se opravdu pobavili =D

Radost mi také udělala návštěva normálního kina, kde jsem měla možnost shlédnout film Lucy, viděl to někdo? Moc se mi to líbilo, bylo to úplně jiné, ale i přesto, že to bylo trošku scifi, tak jsem odcházela spíše nadšená, než-li zklamaná.

Tak a to by bylo z momentů, které mě činily minulý měsíc asi vše. Snažila jsem se vám popsat a vyjmenovat ty nejintenzivnější, tak třeba se někomu z vás bude číst dobře a pobavíte se u nich, či se třeba inspirujete, na co jít do kina =)
Kdo jste dočetl až sem, moc vám děkuji a budu se těšit na vaše komentáře.

kkiss

19 komentářů:

  1. Páni! Važ si svého přítele, takových po světě moc nepobíhá :) Moc vám to přeji :* Dostala jsi krásné dárečky, které tě musely zahřát u srdíčka a jsem ráda, že jste si výročí užili podle svých představ, především si užívali jeden druhého :)

    Srdíčkové misky jsou krásné, taky jednu vlastním a asi si pořídím další!

    Na filmu Lucy jsem byla taky, odcházela jsem s rozporuplnými pocity, ale nebyl to špatný film. Já miluji scifi, takže jsem se nad některými chvilkami, které už byly trošku moc, dokázala povznést :) A jak už jsem psala i na svém blogu, mám ráda Scarlett J. a ta nezklamala :)

    Měj krásný den, Andrejko a budu se těšit na další články :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet, moc děkuji, mám to na paměti snad každý den, že jsem si našla poklad. A děkujeme =* I já Tobě to moc přeji, ráda se kochám fotkami z různých vašich společných výletů, či nápadů na dárky. Miluji zamilované lidi, úplně totiž září, jako ty =)

      Páni, také máš srdíčkovou misku? Jsou skvělé, že? A kdepak jsi ji sehnala Ty, já ji tady v ČR zaboha nikde neviděla =(

      S Lucy souhlasím, přítel byl nadšený a já vlastně taky, jen ten konec už byl dost fantas magorie =D Ale jak píšeš, Scarlett byl úžasná a nezklamala!

      Děkuji moc ještě jednou za krásný komentář a snad brzy další článeček bude =* i já hltám ty tvé, jen někdy nestíhám už komentovat, jak se blíží škola =(

      Vymazat
  2. Teda, Tvůj přítel Ti nadělil krásné dárky, prstýnek je nádherný! A s tím hřebenem Ti teda udělal skvělý překvapení :). Moc se mi líbí i mističky srdíčka. Na to 5D kino bych taky chtěla zajít a film Lucy jsem ještě neviděla, ale už jsem na něj nějaké názory slyšela
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji moc! Mám opravdu radost a jak píšeš, bylo to teda překvápko s tím hřebenem =) Určo zajdi, je to zážitek =) Mně se to moc moc líbilo.

      Vymazat
  3. V 5D kině nebyla jsem a ani mě to neláká. Prstýnek je krásný a kartáč Tangle Teezer, tak to je vidět, že se přítel opravdu vyzná:)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, tím hřeben mě velice překvapil a potěšil =) Já se upřímně toho 5D trošku bála, ale byla jsem nadšená =) Chápu, že to není šálek každého z nás.

      Vymazat
  4. Prstýnek je úžasný, já taky toužila po psrtýnku a dostala jsem k narozkám, falešný zásnubní, jak řekl. :D Moc se mi líbí i ty misky :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji! Jééé, takže něco podobného =D Já si z toho také dělám s přítelem srandu, ale je to milé, slyšet něco takového =) A děkuji, z misek jsem nadšená jak malá =D

      Vymazat
  5. Hm, hm :) to je věciček. Krásné věci, vůbec se nedivím že Tě přítel potěšil, z tohohle by měla radost snad každá slečna. Moc se mi líbí jak o tom píšeš, i z textu jde poznat, že jsi šťastná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, Romí. Uplně jsi mě potěšila, že jsem mohla přenést tu atmosféru a pocity =) Je to něco krásného, nechci to nějak zakřikávat a přechvalovat ho, ale prostě se mu to opravdu podařilo =)

      Vymazat
  6. Páni, ten prsteň je nádherný. Aj ja snívam o štvorcovom aj keď tých postranných kamienkov by tam toľko byť nemuselo. Na môj vkus je tam toho dosť, ja mám radšej niečo jednoduchšie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tak moc děkuji =) Já mám ráda právě něco zdobnějšího a tím špíš, že mám na každé ruce prsten jen jeden a téměř je nesundavám a neměním =) Takže se mi splnilo přání.

      Vymazat
  7. Krásné dárečky! A dostala jsem strašnou chuť na sladké :D JInak v 5D kině jsem ještě nebyla a jak to tak čtu, asi ani nepůjdu :D Byla jsem pákrát na pouti v takových těch simulátorech a vždycky mi z toho bylo špatně, takže tohle by dopadlo asi stejně :D

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jéééj, tak to si dej něco dobrého =) Já si jdu hned pro jednu myšku do pusy =D
      Aháá, tak to raději nechoď, sice to není až tak hrozné, ale pokud ti nedělaly dobře jiné simulátory, tohle asi nebude to pravé ořechové tak či onak =)

      Vymazat
  8. Jéé, ten prsten je nádherný! :-) Moc se mi líbí ta miska. :-) Mě včera přítel potěšil "obyčejným" Toffifee, udělal mi radost. :-)
    http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji! Jee, tak to je take krasne , takove malickosti cloveka potesi nejvice :)

      Vymazat
  9. Jeee, tak to me moc tesi :) dekuji a na mikcu mrknu!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné dárečky jsi dostala :-) V 5D kině jsem byla několikrát a vždycky v Teplicích :-D Neskutečně mě to baví :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*