pondělí 15. září 2014

Víkend prožitý naplno (random)

Po krásně prožitém víkendu - a to i s ohledem na děsné počasí - se opět hlásím na blogu =)

Jak jste si všimli, na pátek jsem nestihla žádný článek, takže s ním přicházím dnes.
Než se pustíme do toho, co nás dnes čeká, povím vám, jaký jsem měla víkend.


Po dlouhé době jsem byla v divadle a k tomu všemu, byl to první kulturní zážitek (rozumějte ten v pořádném divadle, ne, že bychom za kulturou vůbec nechodili) s mým přítelem.
Celé se to upíchlo zcela náhodně týden předem a my se tak nedočkavě těšili na pátek, kdy jsme měli vyrazit do Stavovského divadla na Pána z Prasečkova s panem Postráneckým v hlavní roli. Upřímně vám povím, že ačkoli jsem jindy akční, jsem si tentokrát nevyhledala žádné bližší informace ani o divadlu a ani o hře, takže jsem byla zvědavá, jestli budu překvapená a jak. Ve Stavovském divadle jsem byla poprvé a musím říct, že mě okouzlilo svou atmosférou. Tím, že jsem v divadle hrávala sama a to v našem v teplickém, zarazilo mě poněkud malé jeviště- spíše jevišťátko-, které se prostíralo spíše do "hloubky" než-li šířky. Atmosféra byla ale jinak parádní, zdobení, detaily... Nádhera! Měli jsme lístky koupené do lóže a to hned druhého nad jevištěm. Byla jsem zvědavá, protože jsem doposud v lóži nebyla a tedy musím vám říct, že bylo úžasné " to soukromí". Někdy je prima sdílet s diváky atmosféru, ale pro nás to bylo "poprvé" a jsem vděčná, že jsme si ho mohli vychutnat takto - jen ve dvou.
Co bych řekla k samotnému představení... Ti, co se na to třeba ještě chystají - pokud se ještě bude hrát - bych nerada prozrazovala oč jde, ale alespoň nastíním... Byla to super komedie, kdy jsme se popadli za břicho a skvěle jsme se odreagovali. Krom skvělého pana Postráneckého si v tomto kousku zahrál "pan Farský" z Ulice =D a dokonce i syn paní ředitelky z Ulice (p. Puklické) - učí teď v Uldě výtvarku ;D
Další dva herce - muže a ženu - jsem znala od vidění, ale zaboha jsem je nemohla zařadit, takže o těch se ani zmiňovat nebudu. Výkon všech hodnotím zcela pozitivně, bylo to uvolněné, vtipné, ne příliš dlouhé a já na to budu vzpomínat s chutí nejen prvního společného divadelního zážitku s mým milým, nýbrž i jako na vydařený divadelní kousek.



Moc jsem do poslední chvíle nevěděla, co si obléknu. Přítel si přál, abych si vzala šaty ve stejné barvě jeho košile, které jsem měla na našem prvním společném plese. Já se ale nakonec rozhodla pro své černo-zlaté krásky, které jsem doplnila už jen zlatými doplňky. Myslím, že jsme k sobě skvěle ladili i tak a i jsem se cítila velice pohodlně. Fotek mého outfitu jsme blejskli jen pár, především jsme udělali ty společné, abychom měli vzpomínku.




Druhý den jsme měli v plánu oslavu narozenin mého taťuldy. Když jsme se vyhajali do růžova, jelo se na oslavu, která proběhla zcela v poklidném duchu rodiny. Pohoštění bylo připravené zlatýma rukama mé mamuši a bylo úžasné, stejně jako dort alá velký větrník :) Jeho fotografii bohužel nemám, ale určitě ho budeme péct společně i v budoucnu, tak si třeba přichystám i recept s fotonávodem =)



To by bylo ze souhrnu mého víkendu nejspíš vše =) Během týdne se můžete těšit na mé nové kosmetické radůstky a taky na nějaký ten outfit. Já dnes jedu na zápis do dalšího ročníku VŠ, takže budu od rána na cestách.
Mějte se krásně,

kkiss

18 komentářů:

  1. Teď si říkám, že já jsem s přítelem ještě taky nikde nebyla v divadle :D. Na fotkách Ti to moc sluší, skvěle ladíš :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D Já jsem o tom takto také neuvažovala, ale po roce to byl skvělý nápad, který chtělo ihned realizovat =D Mockrát děkuji =)

      Vymazat
  2. No tak si mala skvelý víkend! Šatičky sú veľmi pekné, dobre si zvolila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Velký větrník? Om ňom ňom! Recept by vůůbec nebyl na škodu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký byl! Mamuša má zlaté ruce. Určo ho udělám spolu s ní znovu a asi to sem hodím =) Ať si může udělat tuto mlsinku i někdo další!

      Vymazat
  4. Tééda, moc ti to slušelo v tom divadle, dokonalý outfit :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. IL, jsi zlatá, děkuji moc =) A to jsem se rozhodovala, které šaty vzít!

      Vymazat
  5. Já se chystám za 2 týdny s přítelem do divadla a už se těším :-D Tobě to moc sluší :-)
    http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak jsi to tam moc moc užij, ta atmosféra je zcela jiný zážitek =) A děkuji

      Vymazat
  6. Ty jsi krásná Andrejko :) hrozně Ti to seklo, dáma s velkým D :)
    Jinak ve Stavovském divadle jsem byla když jsem chodila do 8. třídy a byla jsem tam se školou na hře Revizor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko, děkuji za Tvá slova. Jako dáma, jééé, to mě strašně moc potěšilo =) Baví mě "oháknout se" elegantně, takže jsem ráda, že se to cení. Revizora jsem pouze četla a mlátila jsem se smíchy =D takže věřím, že to bylo povedené a atmosféra divadla to jen umocnila.

      Vymazat
  7. Teda opravdu krása, moc ti to sluší !! A ty očka vypadají lákavě :D

    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to slušelo! Ty šaty jsou do divadla jako dělané :)

    OdpovědětVymazat
  9. zbožňujem divadlo :) veľmi ti to pristane a oceňujem, že si sa takto vyparádila, pretože sa mi neraz stalo, že som tam stretla ľudí v rifliach a botaskách ..

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mi chybělo a jsem strašně ráda, že jsem do něj zavítala =) Děkuji, já a ani přítel bychom si nedovolili jít tam jako šupáci =/ a sama to neuznávám a nelíbí se mi to!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*