pondělí 22. září 2014

W7 In The Night (líčení/makeup)

A je to tady zase...

Článek s líčením!
Nemohla jsem si pomoci a pořídila jsem si ještě jednu paletku. Vím, že jsem se s vámi v pátek podělila o novinky/úlovky od Makeup Revolution, ale krátce na to jsem si prostě musela objednat ještě jednu neméně-možná o dost více- úchvatnou paletku a dnes nadešel čas.... Čas vám ji ukázat spolu s prvním líčením.

Narazila jsem na ni čistě náhodou a když jsem viděla ty barvy, název, ale i to balení! Musela být má. Jelikož jsem dostala nějaké korunky - předem - k mým narozeninám, rozhodla jsem si udělat radost. S největší pravděpodobností by totiž penízky skončily stejně v jídle, anebo v dopravě, takže jsem si raději udělala ihned radost a nelituji.
Dnes půjde o paletku

W7 IN THE NIGHT


Už při pohledu na fotku a swatche této paletky jsem byla unesená. No a jaké přišlo nadšení, když jsem ji objednala a dorazila domů...
Musím říct, že co na ni zbožňuji je už ten obal. Připomíná penál, je poměrně bytelný, ale hlavně ten design si mě úplně získal. Nejsem největší fanda fialové, ale poslední dobou ji mám kolem sebe celkem dost, ať už jde o rtěnky, oblečení, či laky na nehty. Zkrátka, ta kombinace se zlatou je skvostná a moc se mi líbí.


Nu, ale pojďme se podívat také dovnitř...
Když jsem viděla swatche barev, zajásala jsem. Je to totiž to pravé ořechové pro nadcházející podzim, ty barvy mě okamžitě udeřily do očí a řekla jsem si "to ještě nemám a mít "musím" ."
Když paletka došla domů, nezklama. Barvy byly krásné, otázka byla, jak moc budou pigmentované. Nezklamala! Jsou úžasné, většina z nich nepráší a když, tak minimálně. Zhruba 3 jsou o něco prášivější než ostatní a jen jeden je málo pigmentovaný - skoro neviditelný, takže se to dá přežít, naštěstí se jedná o světlý odstín. Převládá ale nadšení, asi 4 stíny jsou super máslovité a velice dobře pigmentované.
Paletka vyšla na 200,- a myslím si, že bych dokázala říci, že kvalitou je možná i lepší než Makeup Revolution. Samosebou se jedná o 2 odlišné paletky a odstíny, ale co se kvality týče, tak jsem prostě nadšená! Ale nezatracuji ani tu druhou.
Hned druhý den jsem musela vyzkoušet líčení, které jsem samosebou nafotila a ukáži vám ho. Teď ale ještě něco málo k paletce. Moc se mi líbí, že obsahuje aplikátor, který je oboustranný a  z každé má něco jiného. Asi ho moc nevyužiji, ale jako nápad je to super a oceňuji to. Skvělé také je, že všechny barvičky/stíny mají své názvy, které najdete zezadu krabičky, no není to prima? Hned je má radost z nákupu dvojnásobná, věříte?


Tato značka není zcela neznámá a opět je známá údajnou napodobeninou - dobře, vzhledem k odstínům je to zřejmé - Naked paletky od Urban Decay a to tuším paletkou In The Nude, dále existuje In the Buff a teď tato kráska In The Night.


Většina stínů je skvělá. Nafotila jsem vám je všechny pohromadě a potom také detailněji. Nejvíce prášivý je asi hnědý frajírek, který tedy dělá trošku neplechu. Dále celkem práší tmavě fialový krasavec, ale ten stejně asi tolik nevyužiji, takže se to dá odpustit. Nu a s horší pigmentací se potom potýká světlý/bělavý odstín. Naopak u šedého odstínu a například toho oranžovo-měděného a růžového je konzistence a pigmentace naprosto božská.



Přesuňme se ale k líčení. Nejprve detail očí v koláži a potom koláž s fotkami obličeje celkového.




Tak a to by bylo pro tuto paletku vše. Jak se vám tahle kráska líbí? Využily byste barvičky? Jak se vám líbí mnou zvolené líčení?
Těším se na vaše komentáře =)

kkiss

5 komentářů:

  1. Moc krásná paletka, Tobě na očích ty barvy sluší moc, myslím, že já bych ty barvičky taky využila :) A ty prstýnky s ouškama jsou úžasný
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá dobře, možná o ni budu přemýšlet :) Snažím se moc neutrácet a spíše šetřit, ale jednou za čas je třeba udělat si radost, navíc já fialovou zbožňuji <3

    OdpovědětVymazat
  3. waaaau :) prekrásne líčenie, dokonalá paletka. Tie farby sú neskutočne krásne

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka je nádherná, má moc krásné odstíny :) A líčení samozřejmě pecka! :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletka vypadá skvěle, u té Revolution se mi ale líbily možná více odstíny :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*