úterý 28. října 2014

Bordó svetr (outfit)

Uvažovala jsem,

jestli vám dát odpočinkový den od blogu, když je dnes ten svátek, ale nakonec jsem se rozhodla, že postnu outfit ze včerejšího dne.

Jak jsem se zmiňovala ve včerejším článku, teplý svetr u mě teď budete vídat nejspíš hodně často a dnes vám odtajním proč..
Pořídila jsem si ho totiž i v další barvě a to tentokrát v bordó. Stávající světlý miluji, cítím se v něm skvěle a jen marně jsem hledala nějaký podobný.
Nelituji tedy, že mám dva stejné kousky, protože oba vypadají zcela jinak a lze jimi proměnit celý outfit =) Oba jsou tedy z C&A, kde jsem na tento bordó měla ještě 20% slevu, takže cena byla v závěru opravdu velice přívětivá.

K novému svetru jsem zvolila klasicky černý pásek z Gatu, dále šátek, který jsem dostala jako dárek od N., pokoženkované noname leginy, boty Colloseum a kabelku taktéž.






Jak se vám bordó svetr líbí spolu s královsky modrými detaily mi můžete dát vědět dole.
Užijte si volno =)

kkiss

8 komentářů:

  1. Ty boty jsou úžasný! Jak jsi psala o té Pandoře, že tam máš botičku, tak kamarádka fakt věděla, proč Ti ji dává :), musíš mít mtega botník :D. Sluší Ti to
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee :D to je krasny, to jsem se pobavila. Jinak na podzim stridam tak 3, ale je fakt, ze se ted snazim hodne kousku rozprodat, protoze je neunosim :(

      Vymazat
  2. zajímavá kombinace :) Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Dekuji, IL :) je super jiny a tmavy, kazdopadne z nej mam radost!

      Vymazat
  4. Krásné, působí to tak tajemně a to se mi líbí :-) Já si koupila nedávno bordó šálu :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, bordo sala by take bodla :) moc dekuji, na podzim takove barvy idealni!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*