středa 1. října 2014

Návrat do školy

Při úterním podvečeru chystám článek na zítra - dnes - tedy středu.

Přišlo 1. října a s ním i můj návrat po prázdninách na VŠ. Uteklo to neuvěřitelnou rychlostí a ani se mi nechce věřit, že mám před sebou 3.ročník a bakalářku na krku.

Nicméně, neubráním se tomu a už od časného rána budu na nohou a na cestách... Včera večer mě rozhodilo několik poměrně zásadních změn  v rozvrhu, takže jsem koukala jak zjara... Nedá se nic dělat, musím se s tím smířit. Včera jsem měla unavenou náladu, tak jsem se povalovala a vychutnávala relax a klid, než to zase vypukne...

Nejvíc mě děsí to nadcházející počasí a brzká tma, vítr, vlezavo, zima =( Ach jo, tuhle část roku já nemám tuze ráda.
Abych to trošku rozsvítila, pořídila jsem si nový šál, který budu nejspíš nosit i jak přehoz přes svetry, protože to vypadá opravdu moc dobře a mohu se v něm parádně zachumlat =)


Čím jste si za poslední dobu udělali radost vy? A také se tak netěšíte na všechny mnou zmíněné negativní fakty podzimu a zimy?

kkiss

9 komentářů:

  1. Skvělý outfit, ten šátek je krásnej! Já mám taky bakalářku na krku :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Čauky, můžu se zeptat, jak máš složený ten šátek?:) Přijde mi, že ať ho obmotám jakkoliv, tak stejně nedrží jak má :-D
    Jinak taky mi teď začal semestr (podzimní semestry jsou vzhledem k počasí moje nejneoblíběnější :-D ) a už jen vidím před sebou dopsanou a vytisklou diplomku! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to já bojuji s uvázáním šátků také =D tohle byla poněkud náhoda, ale je to úplně jednoduché. Je to v podstatě dlouhý a širší pruh no a já jsem vzala dva koncové cípy a oba jsem si dala (křížem) za krk a uvázala vzadu a vpředu jen upravila jako "velký bryndák s třásněmi na boku" =D takže nic světoborného. Tyjo, mluvíš mi z duše, snad to přežiju tento semestr!

      Vymazat
  3. Ten šátek je nádherný :) Jinak s tebou soucítím, už začínám chodit na konzultace k vedoucí bakalářky a vůbec se mi do toho nechce :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi rychlík, musím se do toho také co nejdříve vrhnout, ať pak nečučím =D

      Vymazat
  4. Máš moc krásný vlasy, jak se o ně staráš? Nechceš napsat vlasovej článek? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, teď mi dávají celkem zabrat. Jinak jednou za čas se tu články na toto téma objevují, takže mrkni do odrážky vlasy, jinak určo nachystám nějaký nový vlasový upgrade článek =)

      Vymazat
  5. Co vůbec děláš Andrejko za školu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Studuji Vysokou školu mezinárodních a veřejných vztahů a zaměřením mám Public relations =)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*