pátek 10. října 2014

Oslava s koncem z "To nevymyslíš!"

Přesně minulou sobotu

jsme byli s přítelem a mými rodiči na oslavě kulatých narozenin jedné členky rodiny - nepíši konkrétně tety a ani nic podobného, neboť vztahy jsou to přes koleno a tak celkem komplikované a v tom se pitvat nechci =)

Na začátek všeho jen upozorním, že článek to bude trošku vykecávací a s docela peprnou perlou nakonec... Takže pokud jste zvědaví, jaká pikantnost se stala na této oslavě, čtěte dál....

Oslava začínala ve dvě hodiny odpoledne v Ústí nad Labem v jednom podniku v místech salonku a měla trvat zhruba do půlnoci, kdy se zavíralo. Možná to někomu přišlo brzy, zprvu i mně, ale nakonec to tak uteklo, že ten čas byl tak akorát.

S nejmladšími slečnami večera jsme zašli (i s přítelem) do ústeckého Fóra, aby holky nešly samy. Já si tam při té příležitosti vyměnila velikost svého narozeninového daru, o kterém chystám samostatný článek.

Dorazili jsme přesně na druhou hodinu, jak nám bylo zdůrazněno. Chvíli po druhé hodině přišla oslavenkyně, hosté už byli na místě a oslava tak mohla začít! Dostala překrásný pugét 30ti žíhaných obrovských růží! Zrak opravdu přecházel, všichni jsme si ji fotili a musela se cítit, vypadala, s tím pugétem jako celebrita =) Byla z toho také pěkně naměkko a měla důvod. Foto z rodinných důvodů nepřikládám, nebylo by to vhodné, ale uvidíte kousek pugétu na jedné z koláži, tak alespoň o něj nepřijdete =)

Stůl byl překrásně prostřen, do zelenkavých barev, posetý svíčkami, zkrátka velice vkusně a jarně, řekla bych. Jakmile jsme se tedy všichni usadili, dali jsme si jeden po druhém slavnostního/uvítacího panáčka broskvovice, byly jen dva panáčky, protože tato pálenka se pila "načerno" a tak to šlo pomaleji. Poté jsme si objednali pití a vrhli jsme se na gratulace naší oslavenkyni. Byla velice dojatá, dostala spousty krásných květin, ale i dárků, které byly většinou komické a tak jsme se všichni dobře bavili =)


I my jsme přišli s květinou, ale ne s růžemi. Orchidej ve skle, která ji snad dlouho bude připomínat její den a originální bonboniéru s pindíkama =)


Netrvalo dlouho a stůl se začal prohýbat pod návalem jídla, které začali číšníci nosit. Nemělo to snad konce, protože vždy, když se zhruba 4 tácy s teplými řízečky, okurkami a zeleninkou snědli, hned se přinesly talíře nové a tak to šlo neustále dokola. Navečer dokonce dvojice z hostů objednala na stůl několik kolen a žeber, takže žranice byla ještě větší a ani se to nestačilo sníst, což byla tedy obrovská škoda, ale všem nám už praskaly kalhoty a odlétávaly knoflíky od napapaných pupků =D A to jsem vám málem zapomněla říct, že mě honila v půlce oslavy mlsná, v odpoledních hodinách, takže jsem si dala palačinku se zmrzlinou a lesním ovocem a teda SAKRA dobře jsem si pošmákla!! Mám ráda jídlo a netajím se tím a když je oslava, tak se na mě nezlobte, ale to se prostě prasí více, než je třeba i zdrávo... Navečer si několik z nás s donucením dalo česnečku a teda jako, musím vám říct, že po několika hodinách toho pití všemožného alkoholu a panáčků bodla! Nechci se vychloubat, byla dobrá, ale umím sakra lepší a silnější.. Ale o tom zase někdy příště. Papinky jsem vám tak nějak nafotila snad všechny, krom těch delikátních palačinek.


Byla to vskutku jízda a díky mému příteli, který přivezl repráčky, se pustila muzika z notebooku a dalo se i trsat! S přítelem jsme večer šli společně na záchod (doposud jsme navštěvovali záchodky v přízemí - ze salonku v prvním patře), než nám řekli, že je máme i na patře... No a v těch okamžicích se nám - příteli - stala příhoda, která by snad obstála i v "To NEVYMYSLÍŠ!!!"...
Sešli jsme se před záchodky a odcházíme zpět do salonku. Blbneme, řádíme, přítel se schovavá ve tmě za rohy a vždy na mne bafne. Pak se rozeběhne a utíká ve tmě na konec místnosti, kde poskočí, jakože se odrazí od zdi a poběží zpět... Jenže jakmile skočil, chytl se za nos a já věděla, že je zle... Původně to vypadalo, že se do něj praštil a teče mu krev... Jenže když jsme společně došli mlčky na záchod, kde jsme viděli chrlit se potoky krve, zjistili jsme, že to asi jen naražené nebude... Opláchl si nos pod tekoucí vodou, já mu ho otřela kapesníčky a naše zjištění bylo šokující... Měl ho natržený a to dost nepěkně do véčka.. Letěla jsem pro svou mamku, která poradila nos si držet u sebe, jako když smrkáte, aby se mu rána co nejvíce zmenšila a "zavadla". Nos a například ucho prý srůstá velice rychle, jen je potřeba správně dát roztrhnuté části k sobě. Mysleli jsme, že to půjde, ale bohužel, natržení bylo opravdu velké a tak jsme se po pár desítkách minut rozhodli jet na pohotovost na šití...
Trvalo to vše něco přes hodinu, než to mému marůdkovi sešili a my jsme jeli zase zpět na oslavu.
Řeknu vám, že by mě ani v nejdivočejším snu nenapadlo, že se tohle může stát, kvůli totální hovadině... Ještě štěstí, že to odnesl "jen nos". Zážitek z této oslavy máme asi oba dva na celý život a přítel ještě s tím, že bude mít asi i památku....

Takto proběhla poslední oslava, které jsme se zúčastnili. Máte také nějaký neobvyklý zážitek z nějaké oslavy? Podělte se se mnou v komentářích =)

kkiss

4 komentáře:

  1. Jéééžiš to zní strašně.... Snad už je mu lépe, posílám pozitivní myšlenky!!! :)
    Máš moc moc čtivé články, zasloužila sis nového followera :))

    Strašně moc by pro mě znamenalo, kdybys navštívila můj blog, když budeš mít chvilku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, tak to muselo bolet, no já si vždycky říkám "hračky plačky", to vždycky taky děláme nějaký blbosti a vždycky se něco stane :D. Kytky a jídlo vypadá moc dobře :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. To jsi tak blbá nebo to jen děláš? Ty zdrobněliny to bych blil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, za to ty budes inteligentni tvor ;D jdi si zvracet jinam, tady Ti to nikdo cist nenuti ;)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*