pondělí 20. října 2014

Podzim v tmavých rtech a s královskou modrou (líčení)

Dobré ráno raníčko =)

Tak tu mám opět start do nového týdne a v tomto týdnu se setkám s jednou výzvou, tak snad vše dopadne dle představ, uvidíme, necháme se překvapit =)

Článek, který tu mám pro vás dnes bude v podstatě na dvě části, jedna část bude z líčení a "horní" části outfitu a druhá část, kterou zařadím asi na pátek, aby to bylo proložené, bude o outfitu celkovém =)


Bude se jednat o královskou modrou v hlavní roli a temné rty, o které se postarala rtěnka od Milani a to konkrétně odstín Black Cherry. Tuto rtěnku nemám moc v lásce, protože chce opravdu precizní nanášení a ačkoli se mohu zbláznit a vynasnažit se, výsledek není zdaleka mých představ, takže po ní sahám minimálně.
Triko s krajkovanými detaily jsem si pořizovala již celkem dávno, ale až teď přišel jeho čas. Líbila se mi především jeho barva, rozhodovala jsem se ještě mezi růžovou, ale nakonec byl výběr jasný.


Triko je z příjemného materiálu, jen by mohlo být trošku delší. Krajky se mi na něm moc líbí, je to úžasný detail. Na rolákové věci nejsem zvyklá, takže jsem si v tom prvně připadala dost zvláštně, až si člověk prostě zvykne =)


Na krku mám nový náhrdelník z Mister Lady, který jsem kupovala ve slevě a zaujal mě, takže volba byla jasná. Cop mám upletený ze dvou krucánků, nejprve jsem upletla každý zvlášť a potom je smotala dohromady a toto je výsledek.


Musím říct, že v této tmavé rtěnce to nejsem zcela já, prostě se v ní necítím tak dobře jako v jejích kolegyních. Chtěla jsem ale zkusit něco nového, tmavšího, podzimního a toto je výsledek. Zajímá mě, jak na vás tyto rty působí a jak se vám to líbí? Přijdu si tak trochu jako Sněhurka v blond podání...

kkiss

12 komentářů:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*