pátek 17. října 2014

Podzimní zpříjemnění

Sychravý den při pátku,

alespoň tak to vypadá momentálně u nás za okny.

Jak jste si všimli, tento týden nebyl na středu ani pátek přednastavený žádný článek, jelikož jsem to nestíhala a ozývám se tedy teď přímo z domova.
Z trouby se mi už line vůně listových šnečků, které připravuji na oslavu mamušiných narozenin =) Ráda bych se vrhla ještě na něco sladkého, nějaký dortík, štrúdl, nebo něco podobného, tak uvidíme, jak to půjde časově.

Myslela jsem, že si pro vás stihnu připravit odhalení dalšího dárku z narozenin, ale bohužel se tak nestalo a přicházím dnes alespoň s nějakými nápady, jak si zpříjemnit to venkovní vlezavé počasí a déšť.

Když jsem doma, nejraději si svůj pobyt v pokoji zpříjemňuji vosky od YC. Vyzkoušela jsem už úctyhodné množství a toto jsou jedny z nejnovějších přírůstků.



Stihla jsem koupit ale ještě tři další, které jsem u nás ještě neviděla, zato v Německu je měli a brzy vám je ukážu =) Jelikož jsem měla šanci očichat již mnoho z nich, chystám něco jako souhrnnou recenzi na určité kousky.


Další skvělá záležitost, jak si podzim zpříjemnit je tato nová škořicová Kofola. Na mě by mohla být méně sladká, ale chuť skořice tam opravdu cítím dost a moc mi chutná.




Začíná období čajíčků a káviček. Není proto nic lepšího, než si udělat radost nějakými pěknými šálky na tyto teplé nápoje. Našimi nejnovějšími favority jsou tito!






Pokud jste kosmetické nadšenkyně jako já, neváhejte si udělat radost nějakou novou paletkou v podzimních barvách, nebo nějakou pěknou rtěnkou. Podzim se v mém duchu nese také ve znamení teplejších parfémů a skvělým je například ten co uvidíte na fotce od Katy Perry - Killer Queen. 




Takto si zpříjemňuji podzimní dny já. Nejraději mám, když se mohu probouzet ráno vedle své drahé polovičky, společně se s ní nasnídat, vypít si výborný čaj z našich krásných šálků, poté si provoním svůj pokoj nějakým voskem YC, zkrášlím se kosmetickými vychytávkami, k tomu popiji novou Kofolu, poté se obléknu, vezmu si nějaký oblíbený šátek, do kterého se zachumlám, do tašky přibalím oblíbený deštník - kterým si mimo jiné také můžete zpříjemnit den - a vyrazím se svou milovanou polovičkou třeba do kina na nějaký pěkný film. Když se vám nechce vylézat ven a nemusíte, zachumlejte se doma, udělejte si třeba čokoládove fondue s ovocem a vychutnávejte klidu a pohody doma =)

Jak si zpříjemňujete podzimní dny vy?

kkiss

7 komentářů:

  1. Super článek :) ! YC vosky už mám také nakoupené v zásobě, podzim a zimu si bez nich nedovedu představit, dokonce už mám i dvě svíčky, splnil se mi sen . Tuhle kofolu jsem ještě nezkoušela ale zamilovala jsem si s přítelem tu vanilkovou, doufám že ji zase budou letos prodávat :). Na hrníčky jsem vyloženě ujetá, nedávno jsem si koupila krásný malovaný puclák se srdíčky :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj krásné kousky Yankee volky miluji !!! Jak prosím voní ta cranberry pear mám ráda sladké vůně je sladká ?


    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věcičky, Kofola by mi asi nechutnala, skořici moc nemusím a celkově ani nepiju tyhle čený bublinkový pití :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šálky se mi moc líbí, skořicovou kofolu bych ráda ochutnala :) Moc pěkný článek.
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Ešte som tú škoricovú kofolu nevidela a som zvedavá ako chutí;D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*