pondělí 13. října 2014

Random (instagram)

Krásný start do nového týdne,

když tu máme ten pondělek =)

Jak jste si užili víkend a copak jste dělali? V neděli se alespoň u nás udělalo opravdu krásně, až se tomu nedalo věřit. Den před to s počasím nebylo tak valné, takže jsme se rozhodli jet do Německa, jelikož má mamuša bude mít narozeniny, spojili jsme to i s poohlédnutím se po nějakém tom dárku.

Zašli jsme si na obídek do oblíbené restaurace, ale předtím jsme si dali rozchod, který trval necelé dvě hodinky. S přítelem jsme se šli mrknout do drogerie, kde jsme si koupili něco k pití, protože takové hony po krámech nejsou jen tak a začali jsme šmejdit. Zaběhla jsem do svého nejoblíbenějšího krámu v Elbe Parku, kde jsme nakupovali, jenže ceny byly dosti vysoké a věci sice pěkné, ale nic extra, co by člověk musel mít za každou cenu. Udělala jsem si radost akorát ťapkami ve slevě, které unosím teď na podzim a asi budou pouze sezónní, ale za tu cenu to byla radost z nákupu dvojnásobná a chodí se mi v nich také moc pěkně. Určitě je uvidíte v nějakém z outfitů.

Protože tentokrát jsme chtěli, aby si udělal radost hlavně přítel, zašli jsme do krámů, kde mají i pánská oddělení. Radůstku si přítel nakonec udělal a to tílkem na cvičení.. když jsem ho v něm viděla ve zkušební kabince, docela jsem si v duchu zaklela, že ho snad takhle ani do posilky nepustím, protože mu opravdu sedlo a vypadal.... no prostě fantasticky =D =))
Mně ale můj drahý udělal také rádost a to novou podprsenkou, jsem z ní nadšená, protože přesně ten styl se mi moc líbí a žádnou takovou nemám, možná se o ni podělím v nějakém ze článků.
Nebyla bych to já, kdybych si nekoupila nové laky na nehty! No a tentokrát tedy samé efektové, takže se těším na podzimní radovánky v podobě lakování.
Než jsme se odebrali zase zpět domů, koupily jsme si s mamušou skvělá, jednoduchá, volnější trika, která měla buď nějaký ten nápis, vlajku, nebo zajímavý potisk. Jsem v poslední době spíše na trika zcela jednoduchá, která naopak můžete doplnit šperkem, nebo šátkem, ale protože každé triko stálo pár korun, rozhodně jsem nelitovala a i kdybych je měla nosit na doma, tak to nebyly vyhozené peníze.

Nu, to jsem se vykecala co bylo o víkendu a teď na ty fotečky, které jste u mě mohli vidět na instragramu.

V pátek, když jsme se měli sejít s mou polovičkou na mě čekalo překvápko v podobě krásných žlutých růži. Miluji je a jeho.


Dělám si radosti, kterými se snažím zpříjemnit podzim, jde hlavně o nové vůně v podobě vosků od YC a také skořicové Kofoly, která je pro mě famózní, jen trošku sladší, na můj vkus.


U přítele, když se dveře nechají pootevřené, přijde tento malý vetřelec, který se rozvaluje do své nejdelší délky!


S podzimem sahám čím dál častěji po tmavých rtěnkách a tlumených barvách oblečení.


Ve škole mi dělají společnost tyto sešity a o chvilkách nudy kroužkuji své favoritní korálky.


V Praze se mi první týden moc do školičky nechtělo, ale začínám si zase zvykat na školní režim.


Jak se vám má instagramová fota líbila mi dejte vědět v komentářích. Pokud by někdo chtěl, může mě začít sledovat na Instagramu.

Mějte se zatím jak nejlépe to půjde a já se snad brzy ozvu s novým článkem.

kkiss

10 komentářů:

  1. Moc pěkné fotky, sluší Ti to :). Žluté růže jsou krásné. U nás bylo v neděli taky nádherně, takže jsme vyrazili na delší procházku
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky :) A odkiaľ máš tie zošity, prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten s kvitk je z Tesca a s pusou jsem dostala od kamaradky a koupila je v Chorvatsku :)

      Vymazat
  3. Ahoj, můžu se zeptat jak si barvíš vlasy? Chodíš ke kadeřnici nebo doma? Máš je nádherné!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, barví mi je mamuša, já sama bych si na to netroufla a u kadeřnice mi to přijde velice drahé =) A děkuji moc!

      Vymazat
    2. Můžu se zeptat jakou používáš barvu? :)

      Vymazat
    3. Barvim Majiblond 900s a 901s ;)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*