středa 29. října 2014

Random víkend (outfit, výstava, vyřezávání dýní)

V tomto článku bych se s vámi ráda podělila o radosti z víkendu.

Počasí už moc nepřeje výletům a venkovním radovánkám a protože se nám s přítelem nechtělo sedět doma, rozhodli jsme se, že si vymyslíme i přesto nějaký program a něco podnikneme. To se nám podařilo a dnes vám prozradím, co jsem uplynulý víkend podnikala.


V pátek to byl ryze odpočinkový den s návštěvou města po boku mé mamuši a pak už jsme koukali na filmy a dávali si do nosu s přítelem.
Na sobotu nebyly plány zcela tak jasné, ale to se změnilo v průběhu dne. V Teplicích byla totiž výstava voskových figurín s fyzikálními anomáliemi. Řekli jsme si, že tuto výstavu navštívíme a v odpoledních hodinách jsme navštívili muzeum.
Výstava byla poněkud maličká, ale i tak nás celkem zaujala a dozvěděli jsme se spousty zajímavých věcí. Na místě se nesmělo fotit, ale já jsem zvládla cvaknout alespoň dvě fotografie a to ženy s největšími vnady a nejtlustšího muže.



Po výstavě jsme se rozhodli zajít na něco teplého do našich žaludků, takže jsme navštívili místní oblíbenou kavárnu Lagarto, kde jsem si konečně dala horkou mléčnou čokoládu s marschmeláky a přítel si dal báječně vypadající karamelové mochacino.




Oba dva nápoje byly naprosto sytou sladkou bombou, ale pošmákli jsme si. Rozhodně si začnu i doma dělat čokoládu s marschmelou, protože je to zážitek pro chuťové buňky =)
Stihla jsem také cvaknout outfit, který se nesl opět v duchu mého oblíbeného svetru a červené barvy s královskou modrou. Šátek, boty  a kabelka Colloseum, svetr C&A, pásek Gate, kalhoty netuším.





Když jsme se vrátili domů, dali jsme si vynikající večeři a poté se společně pustili do dlabání dýní =) Prý jsem je dlabala s mamušou vždy jako malá, ale já si to už bohužel nepamatuji =( Takže jsem to brala skoro jako premiéru =D Byla to opravdu sranda a žádná legrace to vyřezat precizně, nasmáli jsme se a své dýně pak dali za okno, aby plnily účel =)


Jestlipak poznáte, která dýně je má =D

Snad se vám "průvodce" víkendem za pomoci fotek líbil.

kkiss

2 komentáře:

  1. Ta výstava musela být super :D Mmm, dala bych si ty Vaše nápojové dobroty. Pěkné dýně, řekla bych, že Tvá je ta se srdíčkovýma očima
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. pekna rtenka, slusi:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o svuj vlastni design obal na technologii:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*