pondělí 26. ledna 2015

Růžové rty s Manhattan Blogger´s Choice

Tak jsem si myslela, že nemoc mě pomalu opouští a místo toho jsem v sobotu přišla téměř úplně o svůj hlas =D =/

Když jsem ještě neměla odřený nos a mohla normálně mluvit, nafotila jsem svou novou rtěnku, kterou už mám tak měsíc a pořídila jsem si ji při poslední návštěvě Německa.

Jedná se o

Manhattan Blogger´s Choice - 3 Meet Me At The District



Zaujala mě při prvním čárnutí na ruku. Moc pěkný byl i odstín do oranžova, ale ten jsem tam nakonec poslušně vrátila a sáhla po růžovce. Těch přeci není nikdy dost, že? Musím říct, že je skvělá, má opravdu výraznou barvu. Není ani úplně krémová, ale ani tuhá, je to nějaký takový zlatý střed. Musíte rty vyplnit na několik tahů, tím, jak není úplně krémová, tak nekryje hned v plné parádě po prvním přetření. Stála necelých 5€, takže cena v poměru s výkonem je skvělá a koupě nelituji. Mohu ji tedy s čistým svědomím doporučit.


Na jedné fotce z koláže ji můžete vidět vedle MAC rtěnky. Je to opravdu růžovka se vším všudy!

Světelné podmínky nebyly nejlepší, ale podařilo se ji vyfotit i na rtech, barva je, bych řekla, ještě trošku výraznější, než vypadá na fotkách.


Závěrem.. Rtěnka drží jako přibitá poměrně dlouhou dobu, poté je nutné ji znovu aplikovat. Za ty peníze skvělý kup, pokud budete mít cestu do Německa, určo mrkněte. V nabídce jsou snad 4 odstíny těchto "bloggerských rtěnek".

Jak se vám líbí?
Do středy stále soutěžíme!!!

kkiss

6 komentářů:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*