sobota 21. listopadu 2015

Mé nové kosmetické úlovky - Essence Merry Berry, Rimmel by Kate, NYC

Po delší době přicházím s hrstkou novinek z kosmetiky, které jsem si v poslední době pořídila.

Ačkoliv jsem na zimu a podzim většinou volila tmavší barvy a bylo tomu skoro pravidlem, letos si užívám stále řvavé barvy, nebo ty světlejší (ale neméně výrazné) a nedokáži se jich vzdát. Možná i to bude ten důvod, proč tu dnes neuvidíte typické podzimní a tlumené tóny, ale takovou všehochuť. Půjde tu dnes konkrétně o 3 nové rtěnky a lak na nehty.

Nevím, jestli patříte mezi ty dámy, které čekaly jak na smilování boží, až se k nám dostane limitka od Essence Merry Berry. Já tedy mezi nadšence a očekávající patřím a tak mi dnes srdíčko poskočilo radostí, když jsem ji u nás v drogerce uviděla! Co musím vyzdvihnout na prvním místě jsou jednoznačně obaly! Panebože, jsou boží a tahle limitka se tedy opravdu vydařila, já jsem osobně nadšená a myslím si, že je to naprostá krása! U nás v drogerce, jak budete moci vidět na fotografii, byl už jeden ze tří odstínů rtěnek totálně vyprodaný =( Bála jsem se, že to bude zrovna odstín, který si budu chtít odnést i já sama, ale nakonec tomu tak nebylo. Jednalo se konkrétně o tento odstín (klik na foto). Naživo mě upřímně zklamal, byl dosti tmavý, což by ani nevadilo, ale přišlo mi, že něco hodně podobného mám a tak jsem sáhla po odstínu jiném. Musím říct, že zbývající dva odstíny mě totálně nadchly. Ten víc do červena jsem tam nakonec nechala a říkala si, že něco podobného doma opět najdu a zvítězil tedy ten, který vám tu dnes ukáži. Protože jsem se těšila i jeden z laků, mám tady i lakového nováčka, kterého se chystám hned dnes nalakovat, tak jsem zvědavá, jak bude vypadat, ale na základě recenzí vypadá skvěle (klik na odstín).
Tak a teď jdeme tedy na slíbené Essence duo, které jsem pořídila.
(aktuální stojan)


Essence Merry Berry - rtěnka 02 pink & perfect, lak na nehty 02 purple with purpose




Rtěnka, jak nese název, je růžová, ale nepředstavujte si klasickou růžovou, spíše tlumenější odstín nějakých malin, či tmavší červené ostružiny. Ta barva se na ruce v drogerii tváří úplně jinak, než pak venku na světle a dokonce i na rtech. Já jsem se do tohoto odstínu zamilovala. Konzistence je krásně jemná, vláčná, rtěnka není matná, pro někoho bohužel, ale není ani typická krémovka/lesknoucí se. Na fotkách se může zdát, že se hodně leskne, ale spíše má sametový finiš. 
O laku toho zatím moc nevím, tedy o jeho vlastnostech. K barvě mohu napsat, že se jedná o nezaměnitelný odstín fialové s jemným shimmerem v podobě nádherné světlounce fialové s růžovou. Myslím, že na světle se bude krásně lesknout a přelévat na nehtu jako láva. 


NYC - 449 Creamy Mauve
Neplánovaná cesta do drogerie přinesla tento nový přírůstek za 40,-. Ano, měla jsem zrovna štěstí a narazila na slevy u této kosmetiky. Tahle kráska tam byla poslední. Musím říct, že už se jedná o SEDMÝ KOUSEK do mé sbírky od této značky a ještě mě pořádně nezklamala. Tato rtěnka je první, která je bez většího lesku a shimmeru - oproti těm ostatním, které vlastním.



Jak jsem již zmínila, její finiš je více do sametova. Nanáší se překrásně, je velice vláčná, až by se dalo říct hydratační a krémová zároveň. Po prvním tahu už dosahujete opravdu sytého odstínu, což je u rtěnky za 40,- skvělé, nemyslíte? Na rtech je také úžasná, zamilovala jsem se do jejího pudrově růžového podtónu. Nevím jak to tato kráska dělá, ale nezvýrazňuje žluté zuby, což je také její obrovské plus.
(na fotu ta vespod)


Rimmel by Kate ♥ - 110
To jsem jednou takhle brouzdala po drogerii s mou krásnou brunetkou D., když jsem se zarazila u stojanu s Rimmelem. Měli zrovna ohromné akce na laky na nehty, dva už jsem držela v ruce a skoro je nesla k pokladně... Nakonec se tak ale nestalo, protože D. si je vyzkoušela a já usoudila, že ani jeden vlastně nepotřebuji a doma tyto nebo dosti podobné už dávno mám. Ještěže ji mám! Abyste rozuměli, laky bych si samosebou vyzkoušela sama, ale měla jsem zrovna čerstvě nalakováno a ještě tmavým lakem, na kterém by odstíny, které jsem si vybrala, jen těžko ukázaly svou pravou tvář. 
Zpět k jádru pudla.. Nakonec jsem z "dlouhé chvíle" mrkala po rtěnkách od Rimmel, protože si D. jednu z nich vyzkoušela a já začala hledat! Prvně jsem držela tu, co si zkoušela, ale nakonec jsem našla  ještě větší odvaz. Protože byla zrovna ve slevě a stála pod 100,-, byla má!



Jedná se o naprosto šťavnatý odstín, kde převažuje mandarinková barva, které je s kapkou pomeranče. Jednu oranžádu, tedy tu pořádnou, ryzí, doma už mám a to od Milani, ale tahle je matnější, nebo chcete-li se sametovým finišem a nic takového ještě nemám. Ačkoliv je to barva spíše jara a léta, nebojím se po ní sáhnout ani teď, když zrovna nosím celo-černé oblečení.
(na fotu je to ta úplně nahoře)


To by bylo z mých posledních kosmetických úlovků vše. Napište mi, jak se vám líbí limitka Essence a jestli už vlastníte nějaký produkt?

kkiss

13 komentářů:

  1. Jé, limitka je krásná, příští týden mám v plánu zajít do drogerky, tak doufám,že tam limitku budou mít a já si něco koupím :) Odstíny rtěnek jsou krásný

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říci že máš krásné rty, přímo stvořené pro rtěnku. Ta nová rtěnka od Essence vypadá krásně, ale to vlastně všechny. Až se vydám do města a uvidím ji ve stojanu, koupím si ji také. Od NYC mám už spoustu rtěnek, jsou fajn akorát mě na nich štve obal, po chvíli se ochodí a lehce se pak stane v kabelce nehezké překvapení. Laky si moc nekupuji protože mě lakování nehtů vůbec nebaví ač se mi spousta barevných nehtů líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka od essence je luxusní! Musím se na ní zajít podívat. U nás v Tetě jsem ji neviděla, tak se musím pokouknout v Praze :) Ostatní odstíny jsou také krásný! Hlavně máš krásně plné rty <3
    Meet My Lovely World
    <3 Giveaway <3

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tie laky od Essence majú neskutočne luxusný obal. Wooow tak toto sa mi podarilo, asi si jeden dva laky kúpim :). Rúž je tiež pekný, ale laky u mňa vyhrávajú :).
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  5. Essence limitka se vážně povedla. Taky si na pár kousků brousím zuby, tak doufám, že se mi podaří něco ukořistit.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Vánoční limitka se essence moc povedla, hlavně krásné obaly, jak ty říkáš :)

    Astor Perfect Stay 24H & Catrice Camouflage Cream

    OdpovědětVymazat
  7. Odstiny rtenek sis poridila nadherne. :) a ten odstin od essence je primo bozsky!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj, muzu se zeptat,kde v Teplicich jsi limitku od essence poridila ? :) byla jsem v Rossmanu v Krupske, v Tete v Galerii i ve Fontane..a nic :) takze zrejme zbyva DM? :-D diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V DM v Galerii ji mají ;-)

      Vymazat
    2. Diky....,uz jsem tam mezitim byla a vzala posledni :)

      Vymazat
  9. Moc se mi líbí odstín Essence rtěnky!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*