neděle 8. listopadu 2015

Poznej mě blíž (něco jako TAG)

Po delší době je načase, aby se tu objevil zase nějaký článek, který bude více o mně. Pojala jsem ho trošku jako všehochuť toho, co mě zaujalo. Sestavila jsem si tedy nějaké otázky a tu a tam buď a nebo na rozhodnutí.

Snad se vám tato forma bude líbit a bude to pro vás zase trošku něco jiného =)


Černá X Bílá?
Černá. Pro mě nestárnoucí klasika, kterou bych nevyměnila.
Čaj X Káva?
Rozhodně čaj. Kávu si dám jen zřídkakdy a to ještě ne poctivou, ale s mlékem.
Vana X Sprcha?
Ráda si dám vanu a zrelaxuji se v ní, častěji se ale sprchuji, protože je to rychlejší.
Kočka X Pes?
Miluji obojí, ale díky tomu, že mám sama kočičku, tak musím říct kočka. Jinak v nich ale rozdíly nedělám.
Stříbro X Zlato?
Obojí, ale stříbro nosím častěji a mám více šperků právě v tomto kovu. Zlatou mám spíše na bižuterii v podobě náhrdelníků. Dřív jsem ale zlato neměla ráda vůbec.
Řetízek X Náramek?
Díky Pandoře, kterou nosím denně, pokud tedy vyloženě nepospíchám a zcela na ni nezapomenu, je to náramek. Jinak mám ráda i řetízky, které nosím nejčastěji na jaře a v létě.
VLASY - Kudrnaté X Rovné?
Jako každá žena prahnu po tom, co nemám. Takže si je ráda vlním. Na druhou stranu s rovnými je to pro mě rychlejší a pohodlnější. Občas mám ale období, kdy si vlny dopřávám často.
VLASY - barva?
Za mě blond. Nikdy jsem neměla jinou barvu - když budeme brát celou hlavu. Jsem v tomhle posera a přizdisráč, ale třeba vím, že nikdy nebudu brunetkou. Jediná myšlenka na změnu odstínu, která mě přepadá, je nějaká do medovo rezata, tak třeba jednou.. Uvidíme.
NEJ řasenka?
Nemám jen jednu, ale rovnou tři, ale kdybych měla vypíchnout opravdu jen tu jednu NEJ, tak to bude Loreal 4D Architect.
NEJ časopis?
Celý minulý rok by to byla ELLE. Ale bohužel v mých očích šíleně klesla. O jejích coverech nebudu ani mluvit, to je téma samo o sobě a myslím si, že to tam absolutně neumí a notuji si tak s vícero lidmi, kteří na to mají stejný názor. Čert ale vezmi titulní stranu, když to vykompenzují obsahem. To se tu ale bohužel neděje, je to jen časopis, který je prostě populární, ale uvnitř upadá a je celkem o ho.. prdu! Kupuji si ještě ze zvyku Lamour, který má teda většinou nádherné titulní stránky, ale vevnitř to bývá na štíru obdobně, takže nic moc a nemám tak svého 100% favorita. Třeba mi nějakého poradíte vy???
NEJ krám na nákupy oblečení?
Miluji naše teplické krámečky, vesměs jsou jejich majiteli vietnamci, nebo jsou to krámečky druhu OK Shop. Ale mým TOP oblíbencem je Primark. Nikam jinam snad už ani pořádně nejezdím a důvod je prostý. Když vidím všude kolem ty nehorázné ceny za ty hadry, tak prostě nemám absolutně chuť za něco takového utrácet. Většinou si vždy počkám a oni to dají do slevy, v tom případě jdu pak ráda třeba do Gatu, nebo H&M, ale jinak PRIMARK vede.
NEJ alkoholický nápoj?
Tady je to se mnou opravdu těžké, spousta žen by řekla, že víno, nebo sekt.. U mě to není vůbec jasné. Víno mi chutná jen chvilku a brzy jsem z něho unavená, doma si ho dám o to radši, ale bohužel většinou se stejným nechtěným efektem. Miluji gin s tonikem, nebo beton - becherovku s tonikem. Z tvrdšího pak melounovou Amundsenku, medového Jacka, Malibu a z likéru pak Baileys. Mňam!

Jak se vám tahle zpovídací všehochuť líbila a co vás překvapilo, případně co byste mi doporučili?


Nezapomeňte na GIVEAWAY!

kkiss 

8 komentářů:

  1. Super tag :) Jo Malibu jsem dostala od kámošů na narozky a hodně mi chutnalo. Tak to já mám vlasy zase takové vlnité a zase bych je měla pořád rovné :D Kávu já nepiju vůbec, jsem čajová :)

    OdpovědětVymazat
  2. Primark je lacinější než NY, Kik, CA?

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna fotka a super Tag :) VEľmi sa mi páčil.

    OdpovědětVymazat
  4. Povedený tag, jsou věci které mae společně. Primark mám ráda ale jen v určitých ohledech. Např si zde vždycky dobře nakoupim věci typu trička, svetry, mikiny ponožky apod. ale třeba rifle, kalhoty, bundy mám raději z jiných obchodů.

    OdpovědětVymazat
  5. V Primarku som bola raz v živote - v UK a odradilo ma to, že tam bol neskutočný bordel, veci pohádzané po zemi a pod. kúpila som si tam vtedy jeden svetrík, ale kvalita nič moc, tuším stál nejakých 9 libier,tak som to ani neľutovala.. To bolo cca. pred šiestimi rokmi, možno už teraz sú tie veci kvalitnejšie, ale nepočula som nikdy na ten obchod chválu, ale musím povedať, že najčastejšie nakupujem v H&M a v Reserved a oblečenie je tam omnoho drahšie, ale kvalitou niekedy nemá ďaleko od Primarku.. takže asi tak :-) ale zhodla som sa s tebou s medovým Jackom a s Baileys, to si rada doprajem raz za čas :-) typ na časopis, ja už čítam iba časopis ,,Moja psychológia´´, tuším vychádza aj v českej verzii, síce to nie je časopis zameraný na módu (takéto časopisy som si už prestala kupovať, zdalo sa mi že už listujem a nevidím tam nič iné len reklamu), ale je to kvalitné čítanie, vyskúšaj... Inak zaujímavý TAG, maj sa pekne!! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. krásná fotka :) sluší ti to :*
    Tagy jsou fajn.
    pink coat

    OdpovědětVymazat
  7. Tá fotka je úžasná - hotová modelka :) A k tomu tagu - je super. Určite nielen ja ale aj viacerí by sme ešte uvítali dalsie pokračovanie tohto tagu :) Mňa asi najviac neže potešilo ale najviac sa stotožnujem s tým čo si napísala o tých časopisoch :) Aj ked oproti našim slovenským sú vase české modne časopisy na om, že oveľa oveľa lepšie :) ale inak naozaj chápem, že časopisy živí reklama ale ked je v niektorých 90 % reklamy a 10 % čítanias e to hrozné. Pamätám sii ked sme doma kedysi kupovali Emmu alebo Evu. Teraz už vôbec to množstvo reklamy, ktoré tam je, je až desivé. Minule som len tak zo srandy zobrala jedno číslo a len taksi zrátala koľko strán tvorili reklamy a kolko strán obsahovali články. S tých vašich čekých si ja rada raz a čas kúpim Joy, dobrá cena plus potešia aj tie darčeky, ktoré tám dávajú. A tá moja psycholgia, ktorá tu boa niekde v komentároch spomínaná tiež môžem doporučiť. Tiež mi príde, že časopisy a rôzne internetové portály môžu byt neskutočne radi, že existujú blogeri a youtuberi, pretože aspon maju z čoho čerpať. (resp niekedy aj trochu kradnúť materiál). Len tak ma napadlo, že bolo by super ak by napr. slovenské/české blogerky v budúcnosti možno mali nejak svoj vlastný možno aj nternetový časopis, určite by v tom bolo oveľa viac čítania a najmä použiteľnej mody narozdiel od dnešných časopisov ( z tej mody tam sa niekedy obávam, že z toho bude nočná mora:D ). A ak by bol raz takýto časopis od blogerov - prvá titulka je jednoznačne tvoja :) "M" :)Snaažila som sa písať čitatelne, lebo ked pisem na klávesnici môjho notbuku je to nočná mora číslo 1 : ( Tak dúfam, že si to rozlúštila :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*