pátek 6. listopadu 2015

Zachumláváme! Červeno-šedá (outfit)

Nastala doba, kdy se začínám zachumlávat, to tedy vypadá konkrétně tak, že si k šále, nebo šátkům, beru ještě nějakou čepici. Doteď se jednalo jen o klobouky, ale nastalo období, kdy si ráda vezmu právě čepici. Je super i pro bad hair day, ale s tím rozdílem, že když ji sundám, elektrizují mi vlasy a mám tam dvojnásobný bad hair day, ale ani to mě od jejich nošení neodradí.

Jednou z mých nejoblíbenějších je tato šedá, kterou jsem ukořistila před rokem nebo dvěma v FF. Miluji ji pro její barvu a také strukturu, kterou je upletená. Jako třešinku pak na ní vidím kamínky ve stříbrné barvě, které se neskutečně blyští při svitu slunce. Poměrně jsem se na nošení čepic těšila, protože mi netáhne na uši a spolu s šátkem se pořádně zababuším a je mi fajn.

Protože jsem neměla náladu jen na šedou myš, sáhla jsem po svém oblíbeném červeném kabátku, který jste tu už sice viděli stokrát, ale já se ho prostě jen tak nevzdám a doufám, že to nebude vadit ani vám. Tím spíš, když se snažím, aby tu byla vždy jiná jeho obdoba. Na krku mám šátek z Gatu, který jsem si zamilovala a letos jsem ho dlouho hledala, až jsem dostala strach, že jsem o něj přišla, ale byl jen na dně jednoho boxu se zimními věcmi, takže tadááá, tady je. Líbí se mi jeho barvy v kostce. Je tam trošku od červené, takže skvěle doplnila kabát a jeho šedá převaha si pak rozumí s čepicí. Abych to více nerozbíjela, šedo-černé kalhoty byly nutností a k tomu botky z Primarku jak jinak než v šedé a to samé na kabelce. Tohle jsem já a takhle se cítím strašně moc fajn =)









Jak se vám líbí tato barevno šedá kombinace?
Nezapomeňte na tak trochu jinou GIVEAWAY, která potrvá do 11.11. .

Mějte prima den a brzy třeba s nějakým TAGem =)

kkiss

7 komentářů:

  1. Krásný outfit, velmi se mi líbí ten výrazný kabátek... :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  2. Kombinace červené s šedou je opravdu super a čepice Ti sluší, máš na ni hlavu. :) já vždy musím dlouho hledat, než najdu nějakou, která mi sedne :)
    Do tanečních

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, děkuji! Šedé jsem letos propadla a červená je má oblíbená stálice! Jinak s výběrem čepicí nezávidím, já to mám celkem snadné, jen mi vadí, když jsou moc veliké "do dálky", to mi pak přijde, jak když tam mam naprdíno =D =D

      Vymazat
  3. Tahle kombinace je vazne moc pekna a tobe to jako vzdy slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*