středa 30. prosince 2015

Svátečně (outfit)

Po velice dlouhé době jsem tu s outfitem a to svátečním. Respektive tím, který jsem volila na návštěvy o Štědrém dni. Vzala jsem si na sebe jednoduché úpletové šaty nevýrazné barvy, které jsem podtrhla výrazným zlatým páskem.

Krom výrazných náušnic jsem se vzdala šperků, protože si to náušnice vyžadovaly. Kupovala jsem si je v Primarku a hned jsem věděla, kdy si je na sebe vezmu poprvé. Červená barva je pro mě barvou sváteční a na úrovni, takže volba padla na červený kabát a rty. Silonky možná působí trošku odvážněji, ale nemusíte se bát, nejsou to podvazky a holé nohy, ale šikovně navržené celistvé silonky taktéž z Primarku. Nebyla chuť na podpatky, takže boty byly ploché a kabelku tu vidíte prvně. Je jednoduchá černá s lesklými částmi a zlatým přívěskem. Doplnila jsem ji ještě černou koulí, která je pro tuto sezonu musthave.

Vlasy jsem si z části spletla do copánku, abych dala vyniknout právě náušnicím, které jsem pojala jako dominantu celého outfitového ladění.




Jak svátečně jste se oblékli vy?

kkiss

17 komentářů:

  1. No teda vypadas vazne skvele. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky, milujem tvoje články! ♥

    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Izabell, dekuji Ti za Tva slova! Tohle cloveka dokaze nakopnout!

      Vymazat
  3. Tlustá bečka se vystavuje :D LOL :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, ta zavist :) Hnusna a uboha vlastnost. Je videt, ze se mam dobre ;)

      Vymazat
    2. Andy, já Tě (asi) miluju :D A to nejen proto, jak Tě všechny komentáře tohoto typu nechávají tak dokonale chladnou a za ty Tvé odpovědi, které nikdy neztrácejí Tvůj věčný a mnou tak milovaný optimismus... P.s.: To, že máš postavu jako lusk už stejně každý ví ;)

      Vymazat
    3. Jsi zlato! Ja miluju (ne asi, ale urcite) Tebe! Za vecnou podporu a ryzi pratelstvi :) Raminka na saty uz davno nefrci, ale to my vime :-*

      Vymazat
    4. To Ty! :-* Tak to jsem zvědavá, co na to řeknou ti naši dva, až se tohle dozví...:D Člověk, jako jsi Ty, žádnou podporu nepotřebuje, ale otevřené, upřímné a srdečné lidi kolem sebe! Of course ;)

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší, ten kabátek se mi moc líbí a naušnice též.

    OdpovědětVymazat
  5. Kabátek je moc pěkný, akorát bych v něm asi umrzla: ))
    veronicaslife8.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na teď už určitě není, ale v ten den bylo neobvykle teplo a jezdila jsem autem, takže jsem se ho nebála vytáhnout :) Jinak děkuji!

      Vymazat
  6. Ty silonky jsi nezvolila moc dobre podle me,mas celkem kratky a silny nohy a ty silonky na to akorat upozornuji ale hlavne kdyz se to libi tobe,kabat je super a kabelka taky pekna :-) snad se neurazis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za nazor :) Ano, o svych proporcich vim a zaslouzilo by to alespon podpatky, abych nohu opticky protahla. Ale takova jsem ja a je fakt, ze zivot je pro me prilis kratky na to, abych se timto nejak omezovala - kdyz uz nemam nohy jako lan.
      Kazdopadne nazor respektuji a dekuji Ti i za komplimenty :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*