pátek 15. ledna 2016

Královna zima (outfit)

Krásný den vám přeji :)

Nejsem zrovna milovnicí zimy, ale když už ji tu máme, dokážu se kochat jejími krásami. Jednoho krásného dne jsme se celá rodina sebrali a jeli se podívat na Dlouhou louku na Moldavu. Musím říct, že scenérie, které nám královna zima předvedla byly chvílemi až dechberoucí! Protože si krásné fotky plné bílé sněhové barvy nemohu nechat pro sebe, nachystala jsem si pro vás dnes článek právě s nimi.


Mimoto můžete vidět můj outfit. Červená bunda je značky Esprit, koupila mi ji má kamarádka A. a naprosto ji miluji. Jak pro její barvu, tak i hřejivost, která je perfektní. Můžete si pod ni vzít triko a bude vám stále příjemně! Vidět můžete i novou čepku z Tchiba, kterou jsem dostala od přítelovo maminky a je pěkně hřejivá. Nikdy jsem čepku podobného stylu, kterému já říkám skřítkovský, nebo šmoulí, neměla a musím říct, že to byla asi chyba, protože mi skvěle sedí a i se v ní dobře cítím.



Dost bylo dnes ale povídání, důležitá budou fota, tak si je pojďte užít. Zachumlejte se a vezměte si třeba nějaký teplý nápoj, jde se do zimy! =)









Jak trávíte zimu vy? Děláte nějaký zimní sport? Byli jste na výletě na horách?

kkiss

18 komentářů:

  1. Ta bunda je moc pěkná :) ale mě by byla zima kdybych si vzala pod ni jen triko :))
    http://veronicaslife8.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, jinak ja pod ni jen triko nemam :) Ale hreje opravdu i jen s nim. Ja mam samozrejme triko a svetr :)

      Vymazat
  2. Bunda je pěkná ale víc se mi líbí čepka a kabelka, takovou bych taky brala a sluší ti :-). Fotky jsou nádherné to ano. To je teda sněhu, u nás ho tolik není ale každou chvíli připadává takže věřím že brzo zapadnem všichni :-) Mám ráda pohled na zmrzlou krajinu, jsou to nádherné scenérie ale tak jako ty zimu moc nemusím. Zimu trávím, dost často pod peřinou v posteli :-) jinak ráda bruslím, lyžuji a dříve jsem se psem jezdila na běžkách. Normálně si psa zapnu na spec. opasek a běžkujeme ten sport se nějak jmenuje a pár lidí ho provozuje i závodně. Na horách jsem byla naposledy v prváku a teď už naše škola na hory nejezdí, protože o ně nebyl zájem, však já bych rozhodně jela klidně znova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem nikdy moc zimni tvor nebyla :) Ani se skolou jsem nikdy nic neabsolvovala. S tim pejskem to zni skvele! Clovek udela uzitecnou vec, "vycencí" i sebe a jeste si zasportuje na cerstvem vzduchu. Take radeji zimu pozoruji zpoza okna, ale udelala jsem vyjimku :)

      Vymazat
  3. Teda, to je sněhu :) U nás teda sníh byl taky, ale ne tolik
    Bunda je krásná, moc Ti to sluší :)
    Já v zimě leda tak jezdím na bruslích, na lyžích jsem byla jednou na SŠ v Rakousku a byl to pro mě masakr, víc jsem byla na zemi než na lyžích :D
    A jinak můj oblíbej sport je bobování a sáňkování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee na bobech a sankach jsem nebyla 100let, musim napravit. Na lyzich jsem stala snad 1 zimu a taky nic moc :D uvidim, jestli se k tomu vratim..

      Vymazat
  4. Ty fotky zimy vypadaji skvele.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. TOBĚ TY VLASY VYLOŽENĚ SVÍTÍ, ZÁVIDÍM. JÁ SE K TOMU ASI NIKDY NEDOPRACUJI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, El! A ja sla zrovna do prirodnejsiho odstinu :D takze jsem jaksi dosvitila :/

      Vymazat
    2. Naopak! Záříš jako slunce na jasné obloze a Tvá přirozená krása ruku v ruce s Tebou...<3 P.s.: Není všechno zlato, co se třpytí! ;)

      Vymazat
  6. krasne fotky! letos mi hory bohuzel nevyslo, tak snad priste:)

    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  7. great post! have a nice week :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*