středa 6. ledna 2016

Královské město Kadaň a 3D bludiště v korunách stromů v Oseku

Mezi vánočními svátky a volnem, které jsme si s přítelem užívali, jsme se rozhodli navštívit hned několik míst. Mimo bobovou dráhu jsme se byli procházet přírodou a podnikali jsme různé výlety. Na dva z nejzajímavějších si vás dovolím dnes vzít. A to alespoň prostřednictvím fotografií.


Sluníčko nám celkem přálo a nebyla ani taková zima. Tak jsme si řekli, že vyzkoušíme 3d bludiště v Oseku. K našemu nemilému překvapení bylo zavřené.. Byli jsme z toho zklamaní, protože týden předtím, když jel přítel kolem, otevřené bylo. Nedalo se nic dělat a tak jsme se šli alespoň podívat, jak to nad našimi hlavami vypadá.






Protože jsme si mysleli, že zde strávíme delší dobu a zbývalo tak ještě poměrně dosti času do úplného večera, rozhodli jsme se spontánně vyrazit do Kadaně. Město Kadaň je původem královské město a lákala nás večerní procházka právě osvíceným vánočním prostředím. Přijeli jsme už za tmy na náměstí, kde jsme zaparkovali auto a šli se toulat podloubími a cestami lemující Ohři. Podél Ohře je dlouhá stezka, která se dá využít například k projížďce na kolečkových bruslích, takže jakmile se zase oteplí, vyrážíme se projet právě na toto útulné místo.











A jaké místo jste v poslední době navštívili vy? Kde to máte rádi a jaký byste mi dali tip na další výlet?

kkiss

13 komentářů:

  1. krásný fotky :) tyhle spontánní akce mám nejradši :)
    colourblocking

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, souhlasím s Tebou, neplánované akce jsou ty nej :)

      Vymazat
  2. Já jsem naposledy byla na vánočních trzích v Praze, to byl pro mě takový výlet, protože mám Prahu daleko a na trzích jsem tam ještě nebyla :) Měli jste s přítelem skvělý den, moc krásné fotky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, vánoční trhy v Praze musí být fajn! Sice tam studuji, ale moc často ji mimo školu nenavštěvuji. Děkuji moc, snažila jsem se ukázat tu večerní krásu, sice trošku nekvalitní, protože jsem nechtěla záměrně používat blesk. Jinak ten den byl opravdu skvělý :)

      Vymazat
  3. Hrozná kvalita fotek. To jsi taková socka, že nemáš na kvalitní foták ? Ostuda všech blogerek jen jsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi člověk chudák :( Víc nemám snad k tomu co říct.. Je mi Tě upřímně líto, měla by jsi se sebou začít něco dělat, možná se i léčit..

      Vymazat
    2. PS: Tohle byl Tvůj poslední komentář, bezduché a prázdné řeči, kterými mi plníš komentáře u skoro každého druhého článku, tu opravdu nemají co dělat, jelikož nemají význam :) Přeji Ti, ať se nad sebou zamyslíš, dáš se dohromady a začneš mít ráda sebe samu, to v první řadě! Potom totiž nebudeš tolik zlý a zapšklý člověk, jako se tu nyní prezentuješ.
      Měj se ;)

      Vymazat
  4. Kadaň je krásné město, nejvíc jim závidím tu stezku okolo řeky! Jsem taky ze severních čech, sice tam už nebydlím, tak jsem ráda, že se tam podívám aspoň skrz tvé články :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc rada, ze jsem mohla poukazat na krasy tohoto mesta :) Urcite se sem prijed zase podivat!

      Vymazat
  5. Jééé, až příště budeš mít zase cestu do Kadaně,tak dej klidně vědět :) pocházím odsud a žiju tu celý svůj dosavadní život :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, parada! To kdybych vedela, tak snad nekdy priste :) Rada se necham provest.

      Vymazat
  6. V Kadani jsem ještě nikdy nebyla ale hezké postřehy z místa. Docela by se mi líbila návštěva toho bludiště. Určitě zajímavá aktivita :-) Stezka pro cyklisty a brusle vypadá lákavě pro sportovní aktivity..Pěkný tip na výlet. Já už jsem dlouho nikde nebyla ale chtěla bych se podívat na zámek Lednice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, Lednice! To je krasny tip! Kadan me velice mile prekvapila, rozhodne jsme tam nebyli naposledy. Uzavrene bludiste nas trosku zamrzelo, ale zkusime to znova :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*