sobota 9. ledna 2016

PANDORA: Příběh se naplňuje

Krásný den vám všem =*

Několik dárků, kterými jsem byla obdarována na Vánoce jste tu už mohli vidět v malém přehledu. Záměrně jsem vám tam nedala nadílku celou. Část dárků bych si ráda nechala pro sebe, přeci jen je dobré, když vše nevyzvoníte do světa a necháte si nějaké tajemství, abyste tak částečně ochránili vaše soukromí. Jiné dárky jsem vám tam nedala s tím úmyslem, že jsem si pro ně chtěla připravit samostatný článek a bylo mi líto je ukazovat dvakrát. Proto dnes čtete tyto řádky, kde bude téma jasné a bude to PANDORA!



Bude to již nekolikátý příběh v řadě, postupně vám sem dám všechny odkazy, nebo alespoň ty nejdůležitějších, ve kterých se například zmiňuji, jak jsem Pandoru dostala, co byl můj první přívěsek a jak se mi postupně rozrůstala, co symbolizují jednotlivé korálky a od koho jsou. To vše už vám dnes znova opakovat nebudu, protože bych to jen zbytečně protahovala a nedobrali bychom se jen tak konce. Pokud vás tedy nějaké přívěsky, které tu dnes uvidíte mezi těmi novějšími, budete chtít prostudovat důkladněji a dozvědět se o nich více, doporučuji navštívit odkazy, které budu přidávat v průběhu článku.

Pandoru jako takovou jsem dostala už před třemi lety (když beru v potaz, že mám rok 2016) a zmiňovala jsem se o svém náramku s prvním přívěskem zde.Od té doby uplynulo mnoho příležitostí, díky kterým ho mám téměř celý zaplněný a dnes bych vám ráda ukázala o jaké přívěsky se mi to vlastně rozrostl.

Stručně bych ještě ráda shrnula, že Pandoru miluji a vůbec se nepovažuji za nějakou tupou ovci, za kterou jsme my, majitelky náramků označovány Celé to vlastně začalo díky předvánočním frontám, kterých jste si mohli všimnout po celé Praze. Samotnou mě to netěšilo a byla jsem z toho upřímně zpruzelá, že tam musím čekat skoro přes 30 minut, ale vzhledem k tomu, že jsem šla dělat novými korálky radost hned několika lidem, tak se mi to vyplatilo a vystání fronty nelituji.
Každý máme něco a to, že se vám Pandora jeví jako "ovčí záležitost" ještě neznamená, že ji musíte hanit, nebo sprostě urážet její majitelky či samotné korálky s náramky. Každý jsme jiný, každý máme rád jiné šperky, jiné značky a tak nevidím důvod, proč se shazovat a zbytečně hanit druhým něco, na čem ji záleží a co mají rádi.
Já jsem Pandoru dostala nečekaně, nebyla to tedy věc, kterou bych si mermomocí přála. Dostala jsem ji od své mamuši k Vánocům a důvod byl prostý. Jelikož už si moc nevěděla rady s tím, co mi má k Vánocům a jiným příležitostem jako jsou narozeniny darovat, rozhodla se mi koupit mou první Pandoru, s cílem dokupování jednotlivých korálků a komponentů. Přišlo jí to smysluplné a moc dobře věděla, že mám ráda stříbro a různé významové věci. A tak to vlastně celé začalo. Dodnes jsem jí velice vděčná za její nápad. Kdyby tomu tak nebylo, věřím, že bych si o něj nakonec sama časem řekla a přála si ho. Takhle to pro mne bylo ještě větší překvapení a celý Pandora boom, jaký ho můžeme vidět dnes, se strhl až rok po mém obdarování.
Ráda bych ještě podotkla, že na základě mé Pandory s tato obliba rozjela i u mé kamarádky z Německa, která se stala naprostou milovnicí a tak trošku bláznem, ale v tom nejlepším slovasmyslu a nepřeje si snad k žádné příležitosti nic jiného, než-li další symbolický přívěsek, který ji bude připomínat danou osobou, nebo snad chvíli či zážitek. Jsem proto moc šťastná, že mám v tomto šperku spřízněnou duši a někoho, koho mohu krom své mamuši, které jsem náramek darovala minulé Vánoce, obdarovávat.

A teď se konečně vrhneme na samotný náramek a přívěsky na něm. Poslední článek s novými přírůstky, který jsem pro vás napsala naleznete zde.

Stříbrné srdce s kamenem "Best Friends": dárek od mé kamarádky A. z Německa. Stala se také obrovskou milovnicí Pandory a díky její velké rodině už má několikátý náramek a skládá si tak svůj životní příběh. Tento korálek mluví za vše a asi ho není nutno dlouze popisovat a představovat. Známe se od mých 15ti let a doteď, i přes vzdálenost, která nás dělí, zůstáváme skvělými kamarádkami, jedněmi z nejlepších! Proto tento přívěsek.




Bezpečnostní zámek "Rodinné pouto": ten jsem si pořídila za peněžitý dar k mým narozeninám od mého strejdy s tetou. Je na něm napsáno "family forever". Plní na náramku bezpečnostní funkci. Nandavání samotného náramku bez tohoto pomocníka si již nedovedu představit :)




Hlava kočičky: narozeninový dárek od mé mamuši. Jednu kočičku na náramku už sice mám, ale ta je od mé babičky a tentokrát mám novou zástupkyni kočičí říše (jakožto milovnici koček) také od ní ♥


Otevři své srdce: takto zní oficiální název korálku, který jsem dostala k narozeninám od kamarádky A. z Německa. Tyhle jednoduché "duté" korálky vypadají skvěle například mezi ty více zdobené.

Majestátní labuť: dárek k Vánocům od mého přítele. Symbol je to pro mě velice silný, protože má za význam pouto, důkaz věčné lásky. Pokud totiž jedna labuť přijde o tu druhou, už nikdy si nenajde jiného partnera. Je to pro mě symbol sounáležitosti, spřízněných duší!


Krystalizovaná sněhová vločka: dárek k Vánocům, tentokrát od mé mamuši. Symbol Vánoc, které letos nebyly na sněhu, tak abych měla sníh alespoň na svém náramku :)


Pro velkou fotogeničnost přidávám ještě extra obrázky vločky a labutě navíc




Sob: visacích přívěsků není nikdy dost. Tento jsem dostala od kamarádky A. z Německa k Vánocům. Velice se mi líbí, jak detailně je propracovaný a opět mi bude připomínat Vánoce.



Závěrem bych vám ráda ukázala náramek celý a pak detailněji jeho jednotlivé části





Přestože bude brzy můj první Pandora náramek plný a tím se naplní i jeho příběh, rozhodně to pro mě neznamená, že bych se sbíráním přestala. Velice bych si do budoucna přála další klasický náramek, kam bych sbírala přívěsky od svých blízkých i nadále a také bych chtěla zabrousit do vod kolekce Essence, kde se mi u náramků líbí jejich jemnost a také vyjádření celkové podstaty člověka, kterou si na něj skládáte.

Pevně doufám, že si tento velký Pandora článek najde své příznivce a že se mi i vy, milí čtenáři, svěříte s vaším příběhem, nebo mi alespoň napište, jestli vás nějaký korálek zaujal, který a proč =)
kkiss

7 komentářů:

  1. Krásný článek, ráda jsem si početla, moc se mi líbí sněhová vločka a labuť:-) Já jsem náramek Pandora dostala teď o Vánocích od přítele, protože jsem ale nikdy neříkala, že bych ho chtěla a bylo to přání z kategorie tajných, tak mi doteď vrtá hlavou jak přišel na to, že bych si ho přála, nechce mi to říct:-) A jsem z něj nadšená, už se těším, až si ho postupně obohatím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za Tvuj krasny komentar, Pandora je proste sperk, ktery je promysleny do detailu a libi se mi jeho poslani! Moc Ti preji, at se Ti plni od Tvych nejblizsich a dela Ti samou radost :)

      Vymazat
  2. Pěkný článek, mě osobně boom Pandora nijak nestrhl. Přívěsky jsou krásné a to hlavně hlava číči,vločka a labuť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, Terez. Jsem rada, ze Te koralky zaujaly, prestoze jsi Pandore nepodlehla :)

      Vymazat
  3. krásně se ti plní :) ta labuť by mne dostala, dobře vybral :*
    ootd & giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda, nabralo to rychle obratky :) To teda, naprosto me dostal do kolen :)

      Vymazat
  4. Mně se šperky od Pandory sice nelíbí, ale líbí se mi hrozně ten nápad s korálky a s tím, že každý něco znamená. Je to opravdu skvělý nápad a tvůj náramek vypadá moc hezky

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*