pondělí 11. ledna 2016

Zachumlaná (outfit)

Krásný den vám přeji s dalším outfitem.

Tentokrát se bude jednat o outfitu do minusových teplot. Jak jsem se vám už zmiňovala, ani nevím jak jsem k tomu dospěla, ale zalíbilo se mi vrstvení a čouhající cípy svetrů zpoza bund. Výjimkou nebude ani dnešní outfit, kde tedy uvidíte sice jinou barevnou variaci, ale opět čouhající cípy!

Ten den jsme udělali s přítelem dobrý skutek a i ve velkém mrazu si vyšli na procházku se čtyřnohým miláčkem. Já jsem vám chtěla nafotit právě tento další vrstvící outfit, ale i to, co jsem si oblékla pod něj. Na sobě mám bundu z Gatu, šálu z Primarku a svou milovanou Obag, kterou teď tahám snad neustále. Zbytek věcí je noname.




Konkrétně jsem vám chtěla ukázat toto modré triko, které je ze (sakra) příjemného a kvalitního materiálu. Je na pohled velice jednoduché, ale přitom velice originální právě díky zajímavému řešení na klíčních kostech a také na zádech. Ráda bych podotkla, že se jedná o 100% český výrobek, který se u nás ušil. Máte tak jistotu, že to není žádná Čína či jiný stát a nevyrábí to tudíž lidé, kteří by na tom "byli biti" (myšleny jsou tím špatné pracovní podmínky a i výdělek za odvedenou práci). Co jiného by měl člověk v dnešní době podpořit, než-li věc, která je vyráběná v jeho zemi. Konkrétně modré triko, které uvidíte i na mně naleznete zde. Vybrat si ale můžete i růžovou variantu. Internetový obchod Veraal shop nabízí mimo pěkné halenky z dobrého materiálu a krásných barev také šaty, nebo také dámské cardigany, z nichž vám jeden ukáži zase v nějakém dalším outfitu, které jsou vyráběny v České republice. Všechny produkty v jednotlivých sekcích označené názvem Veraal collection jsou českým produktem. 

Nyní se už pojďme podívat na samotné triko. Byla opravdu zima, tak prosím omluvte přehozený svetr. Rukávy trika jsou 3/4 a halenka je velice příjemná na těle.





Jak se vám líbí samotná halenka a její barevné provedení?
kkiss

10 komentářů:

  1. Moc pěkné :) Hlavně takhle barevnou bundu bych hned brala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, dlouho jsem ji nevytahla, tak byl cas to napravit :)

      Vymazat
  2. Halenka je pekna, libi se mi cardigan. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký outfit jsi zvolila. Já mám modrou ráda, takže halenka se mi líbí a navíc je pěkný ten detail za krkem. K tomu všemu pěkně ladící Pandora náramek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc, me halenka opravdu nadchla! A za kompliment na Pandoru moc dekuji, zboznuji ji!

      Vymazat
  4. Moc hezké! Máme stejnou šálu :)
    <a href="http://www.meetmylovelyworld.com>Meet My Lovely World </a>

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*