středa 27. dubna 2016

Hlavně žádné drama (outfit)

Ležérní styl jsem si v poslední době ohromně oblíbila.
Cítím se v něm skvěle za každých okolností, ale především, když jsem na cestách a většinu svého času tak trávím v autě a přesouvám se více, než je zdrávo.
To, že jsem si oblíbila svou černou kšiltovku NY už také víte z minulého outfitu a tak jen doufám, že tento článek s outfitem pro vás nebude nuda. Každopádně je to teď to, co nosím nejčastěji a co mě vystihuje, takže jsem neviděla důvod, proč to sem nedat.
Obměňuji teď nejraději trika, díky kterým jednotlivým outfitům dodám ten nádech, který zrovna potřebuji, nebo na jaký mám chuť. Minule to bylo červené triko, protože jsem v celočerném outfitu chtěla něco, co by kričelo.
Tafy jsem byla umírněnější, protože jsem neměla náladu na výstřelky. Vyřešilo to triko s nápisem NO DRAMA, které je zkrátka povedené.
Sportovní styl jsem se snažila udržet teniskami ve stříbrné barvě a kšiltovkou. Černá koženka je můj nejvíc nošený kousek a nechápu, jak jsem bez ní mohla být :) Abych dodala celému outfitu punc nevšednosti, ale i trochu té elegance, vzala jsem si výrazný náhrdelník s kameny a doplnila ho nápadnými, ale již méně výraznými náušnicemi ve světlém odstínu. Protože jsem měla bad hair day, udělala jsem si dva copy a zbytek schovala pod kšiltovku a mohlo se vyrazit.








Fotografie byly tentokrát foceny na telefon, omluvte proto prosím zhoršenou kvalitu. Děkuji za shovívavost.

Mějte se prima a dejte mi vědět, v čem se v poslední době nejlépe cítíte vy?

kkiss

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Dekuju, taky se v tom ted citim nejlepe, pokud ovsem neni zima :/

      Vymazat
  2. Nádherný outfit. Miluji tuhle NY kšiltovku, dostala jsem ji kdysi jako dárek ale byla mi později ukradena. Mohla bych se zeptat kde jsi ji sehnala? Poslední dobou se nejlépe cítím v teplákách :-D fakt že jo ale jak se otepluje začíná mě bavit oblékání a tak už tolik nesahám po věcech nacházející se na vrchu ve skříni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, jej, tak to me mrzi! Maji ji temer v kazdem sportu, ja ji mam konkretne z Decathlonu :)

      Vymazat
  3. Nadhera!:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Pekný outfit, tá bundička je krásna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Alfo! Mam ji moc rada a taham ji ted temer nepretrzite :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*