pátek 8. dubna 2016

KARE Café - příjemné posezení v netradičním interiéru

Krásný páteční den všem těm, kteří si právě otevřeli tento článek.

Člověk má konečně chuť plnit zase stránky svého blogu outfity a postřehy a jak na potvoru musí dát do reklamace foťák... To je opravdu věc, kterou by člověk jen tak nevymyslel. Inu, tak to je, proto se tu opět delší dobu neobjevil článek.

Přesto jsem se rozhodla, že se nenechám absencí svého foťáku rozhodit a vezmu vás s sebou do jedné pražské kavárny. Konkrétně do Kare-Café.
Jelikož jsem ve středu měla doslova den blbec, kdy jsem se díky zpoždění vlaku nedostala na přestupní směr Praha - škola a nepřišla tak včas na první hodiny výuky, měla jsem téměř 3 hodiny volna. A tak jsem se rozhodla, že je příjemně využiji a skočím pro vás omrknout právě výše zmíněnou kavárnu.
Už z dálky vás před podnikem láká dovnitř červená socha, která rozvíjí vaši fantazii a vy se nemůžete dočkat, co vás bude čekat uvnitř....


Když jsem vstoupila dovnitř, dýchl na mne útulný prostor s různorodými stoly a židlemi u nich. Já jsem si našla kouteček u velkého proskleného okna, na vyvýšené lavici s hromadou polštářů, které přímo vybízely k útulnému usazení se. Mimo vyvýšené posazení u okna zde byla i další útulná místečka s polštáři viz fota.

Tohle byl můj kouteček, který jsem si vybrala

A zde byl další kouteček, který se jevil také velice útulně

Nyní se pojďme podívat na prostory jako takové. Zajímavost tohoto podniku tkví v tom, že vše, čím je interiér doladěn, ale i například stoly a židle jsou na prodej. V určitých místech sedíte doslova mezi regály s doplňky do bytu, ale přesto se cítíte útulně.










Na mém stole byl výrazným prvkem stříbrný medvídek, kterého jsem si málem koupila, jak se mi líbil. Nakonec jsem ale odolala. Poměrně zajímavou nabídku v MENU jsem vám samosebou nezapomněla vyfotit.





Jako první jsem si objednala proteinový nápoj, který mě velice zaujal. Abych se ale nezasytila moc, zvolila jsem menší variantu, abych si později mohla dopřát ještě nějaké to jídlo.

Musím říct, že nápoj mě velice mile překvapil, byl opravdu výborný a díky koření ojedinělý.

Mezitím, co jsem si dávala do nosu svůj protein, nafotila jsem vitrínku u baru s jejich dobrůtkami.




Po nějakém čase mi vyhládlo a tak jsem se rozhodla, že vyzkouším polévku z jejich denní nabídky. Ten den byl na výběr z rajské a hovězího vývaru. Já dostala chuť na druhou variantu. K tomu jsem si objednala domácí malinovou limonádu.

Musím říct, že vývar byl poměrně silný. Nadrobno nakrájená zelenina byla v polévce velice efektní. Chuťově byl na mne málo dochucený a trošku mě mrzelo, že na stole nebyla k dispozici slánka a ani pepř. Co ale musím vyzdvihnout je domácí pečivo. Ochutnala jsem jejich chléb a také bagetu s černými olivami a to bylo doslova nebíčko v mých ústech. Malinová limonáda byla třešničkou na dortu, naprosto vynikající záležitost, kterou doporučuji!

Protože jsou celé prostory velice pěkně designově navržené, dovolila jsem si vyfotit i vstupní chodbu na toalety a zajímavé umyvadlo, jehož spouštění vody bylo opravdu netradiční.



Rozhodně to nebyla má poslední návštěva v Kare Café. Obsluha je zde příjemná, při množství lidí vcelku rychlá a pohotová, ale především usměvavá, což je věc, která se pomalu a jistě z podniků vytrácí.

Jak se vám dnešní článek líbil? Co říkáte prostorám? Byli jste už někdy na tomto místě? Zaujalo vás a navštívili byste ho?

kkiss

5 komentářů:

  1. Mmm... vypadá to tam zajímavě :) A hlavně ty dezerty a limonády <3 Mňam! Lákavé!

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný článek! Díky za něj! Také se tam chystám a teď se vážně hodně těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, to me moc potesilo, El! Doufam, ze Ti tam bude/bylo stejne prijemne, jako mne :)

      Vymazat
    2. Tento víkend už se tam chystám!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*