středa 13. dubna 2016

Red coat (outfit)

Do poměrně chladného dne jsem zvolila červený kabát, který naprosto miluji!

Už jsem se o tom určitě zmiňovala, ale červená barva ve mne vzbuzuje vášeň, ženskost, zkrátka prvek, který ženu "povýší" na jiný level.
Modré džeginy jsou z Lidlu a velice ráda je střídám s šedými. Jsou velice pohodlné a přitom vypadají skoro jako džíny, nejsou nikde průhledné, guma v pase nemačká a zkrátka jsou v poslední době mými musthave.
Poprvé jsem zde měla nové výrazné náušnice z Gatu, které působí robustně a možná rockersky. Myslím si ale, že když je vhodně zkombinujete, dají se nosit i k jemnějšímu outfitu. Šedou Obag jsem po dlouhé době vyměnila za černou lesklo-matnou, nesměla jsem zapomenout na doplnění chlupatou koulí, které asi brzy odzvoní, protože počasí je čím dál tím lepší. Mimochodem, tento outfit je focen několik týdnů nazpět, tak se nemusíte děsit, že chodím takto nabalená v +10 a více stupních...
Ráda bych připomenula, že outfit je z mé paměťové karty, tudíž není aktuální. Konečně už mám ale zdravého parťáka - foťáka a tak se snad můžete brzy těšit na outfity aktuální :)






Mějte se famfárově a zase brzy!
kkiss

6 komentářů:

  1. Skvělá kombinace :) V červené pěkně prokoukneš

    OdpovědětVymazat
  2. Tobě sluší úplně všechno! I kdyby sis oblékla pytel od brambor, tak budeš krásná. A to myslím, zcela vážně! :) Kdyby jsi měla tmavě hnědé vlasy, připomínala bys mi Jitku Válkovou.

    Mám takový nápad, měla by jsi zájem o nový vzhled tvého blogu? :) Moc ráda bych ti ho udělala, mohla bys mi odpovědět na e-mail (zaneta.sonrisa@gmail.com) prosím, jestli ano nebo ne? :)

    Měj se v lásce,
    Janet

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalý outfit! :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat
  4. Kabátek krásný. Konečně je vidět také jiná barva než šedá, bílá nebo béžová u snad všech blogerek na které jsem zatím narazila :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  5. Kabátek je nádherný i s šálkou vypadá fajn, navíc s pěkným pozadím=dokonalé!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*