pondělí 13. června 2016

Šedé maxi (outfit)

Krásný pondělní den!

Tak mám za sebou pohodový víkend.
Dnešní outfit je z minulého týdne a byl naprosto pohodlný. Tentokrát mám na sobě maxi šaty z Lidlu. Nejednou jsem se tu zmiňovala, že v něm teď hodně ráda nakupuji a vždy se nemohu dočkat nového letáku. Tyto šaty jsou tedy dalším z úlovků a dnes se do Lidlu chystám opět, tak uvidíme, jak budu nebo nebudu úspěšná tentokrát :)
Kabelka opět Obag a nebude tomu asi jinak... Oblíbila jsem si ji natolik, že ji střídám jen s šedou kolegyní a už mám i další novou  krásku v arzenálu... Je to prostě láska, která jen tak neomrzí.
Abych doplnila kabelku nějakým stejně barevným prvkem, zvolila jsem klobouk z Gatu. Po dlouhé době jsem také oblékla džínovou bundu, která si myslím k tomuto stylu fantasticky sedla :)

Dnes mě čekala poslední návštěva školy - tedy snad už poslední pro tento semestr. Tak doufám, že mám vše splněno a uzavřeno jak se patří. Venku momentálně prší, takže se na dnešní den nedají moc vymýšlet žádné velké plány. Večer proto možná dáme s přítelem po dlouhé době kino.








Mějte prima den a třeba mi napište, jaký je u vás začátek týdne :)

kkiss

10 komentářů:

  1. K tvému outfitu se mi hrozně líbí jak jsi ho doplnila skvělou barvou rtěnky. Celkově se mi outfit líbí, hlavně klobouček ti skvěle padne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti, snažila jsem se, aby to vše hrálo se vším :)

      Vymazat
  2. Zas som tak veľa zameškala budem mať čo doháňať :) Ale Aj tak si ma nesklamala :) Opäť krásne zladená :) NO nádherný outfit :) Mne sa tak strašne toho roku začali páčiť dlhé maxi sukne, len vždy mam ten problem, že to tahám po zemi :( V tomto závidim vysokým slečnám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, ty jsi snad má nejvěrnější čtenářka a já si toho moc vážím. Děkuji za další krásný komentář. Jinak jsem také malá a tahám je většinou po zemi, ale není to zas až tak hrozné.

      Vymazat
  3. pekne si to všetko zladila farebne :) tie šaty sa mi moc páčia chcela by som nejaké podobné :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*