pondělí 24. října 2016

Black mood (outfit)

Ač nerada, tak se na blogu opět objevila pauza mezi posledním a dnešním článkem.

To ale neznamená, že bych na vás snad zapomněla, nebo neměla o čem psát. Jen si pojďme upřímně říci, že podzim je plný pochmurného počasí, nálad a hlavně nedostatku světla, které mi činí při vytváření nových článků, nebo i nafocení outfitů ten největší problém. Zrovna dnes jsme se probudili opět do sychravého dne. Když se podívám z okna, řekla bych, že už se blíží podvečer..
Krom barevného listí mi za okny momentálně asi ani nic nedělá radost, protože je mokro, ze spadaných listů se stala kluzká past a chybí i švitoření upovídaných ptáčku.
Udělala jsem si proto jeden z nových vánočních čajů, o které bych se také ráda podělila a rozhodla se napsat článek.

Připraveného toho mám pro vás dost, stihla jsem nafotit po delší době úlovky z Lidlu a to nejen toho českého, ale vydala jsem se za hranice i do toho německého, abych zjistila, co je v něm jinak. Chybět nebude ani outfit a pustím se i do recenze nových svíčkových přírůstků. Navštívila jsem také Primark, ze kterého jsem si toho moc nepřivezla, ale i tak se s vámi plánuji podělit. Totéž bych ráda stihla s Pandorou a novými přírůstky, které začaly zdobit mou ruku.

Protože máme pochmurný den, přináším vám jeden tmavý outfit " ze šuplíku ". Jeho dominantou je černá, do které se v tomto ročním období ráda a velice často zahaluji. Snad jen trošku prozáření outfit dostal díky burgundy, která se objevila na botách a triku. Nechtěla jsem mít zcela elegantní outfit, tak jsem ho odlehčila kšiltovkou a dlouhým svetrem, na který jsem dala koženkovou bundu.
I když dnes není krásné počasí, tak se jdu pustit do úklidu a navečer vyrážím s D. omrknout novinky v našem městě.





Mějte se moc krásně a snad už ve středu se na vás budu těšit s novinkami z Lidlu.

kkiss

6 komentářů:

  1. Krásny outfit, takýto štýl sa mi páči a aj Ti veľmi pristane ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Adrejko zdravím ťa opäť po dlhšom čase :) A idem opäť ako inak dobehovať zameškané a chváliť :) Vršok nádherny - veľmi zaujímavy a farba topánočiek som hotová :) Sú krásne. Ja som donedávna nebola zrovna obľúbenec tých takých klasických jesenných farieb abo bordová vínova, ale myslím, že od minulého roka kedy som si kúpila jeden bordový lak na nechty som sa do tejto farby zamilovala :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*