pátek 28. října 2016

Hrad Střekov (outfit)

Krásný den při pátku, moji milí!

Máme před sebou víkend. Pro mě to bude víkend osamělý, protože jsem bez svého muže. Nuže, uvidíme, jaké bude počasí, abych si vyšla někam alespoň na procházku, nebo případně s kamarádkou na dobrý čaj či kávu.
Rozhodně bych ale měla upřednostnit diplomovou práci a start na ní. Vůbec se mi do toho nechce a neustále to odkládám, což není dobré a vím, že si to pak budu vyčítat.

Protože určitě mnozí z vás na víkend plánují nějaký výlet, rozhodla jsem se dnes i já vás prostřednictvím fotek vzít na ten náš z jednoho z předešlých víkendů.
Vyrazili jsme si na hrad Střekov, který máme v Ústí nad Labem. Nikdy jsem tam pořádně nebyla a tak mě to lákalo, protože ho máme doslova za humny. Počasí sice moc nepřálo, ale na krátkou procházku a pokochání se výhledem to stálo.

Velice nás zaujal kámen doslova všude. Takhle nějak si představuji hrad a pak také s klasickým cimbuřím. Musím říct, že ony schody dolů byly jako stvořené pro nějakou svatbu a nevěstu scházející ve svých nádherných šatech dolů.
Nahoře si můžete u zábradlí, díky kterému je neuvěřitelný pohled do krajiny, dát něco dobrého k jídlu i pití. Vzhledem k zimě, která panovala, jsme tento nápad zavrhli, protože nám přišla škoda sedět uvnitř.
Když jsme se dostatečně pokochali a prošli si to, odebrali jsme se na jídlo o kus dále.

Myslím, že jsme tam rozhodně nebyli naposledy a svou cestu zopakujeme určitě někdy v létě a možná i v zimě, kdy se nám naskytne krásný zasněžený výhled na okolí a zákoutí Labe.



















Pokud to máte kousek z okolí, určitě se vyplatí zajet se sem mrknout a případně zkusit i restauraci :)

kkiss

2 komentáře:

  1. Krasne fotky, mali ste urcite pekny vylet, aj my sa snazime vyuzivat este relativne dobre pocasie cez vikendy 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji! Take se snazime co jen to jde :) Tak at se vyletovani dari!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*