sobota 1. října 2016

Mé narozeninové dárky

Krásný den, moji milí :)

Určitě čekáte na článek s dárky, když už jsem se zmínila o oslavě, mrkli jsme se na dobrůtky, které jsme připravily s mamušou na stůl. A tak i letos na vás nezanevřu a podělím se o dárky.
Opakovat tu, že to není žádné chlubení už snad nemá cenu a já věřím, že to tak nebere. A pokud ano, tak vás slušně poprosím, abyste právě teď opustili můj blog a počkali si zase na další článek :)

Dopředu bych ráda upozornila, že se nebudu dělit o všechny narozeninové dárky, protože ono je dobré nechat si nějaké to tajemství. Navíc nějaké dárky jste už mohli vidět v předešlém článku v outfitu. A zároveň nebudu odkrývat jaký dárek byl od koho :) Ať to máme tajemnější a vám se tak může rozvíjet fantazie :)
Jako každý rok i ten letošní to bylo plné emocí, vůně čerstvých krásných květin, úsměvů, smíchu, bublinek ve víně a posléze v hlavě a hlavně pohody, domova, rodiny a nejbližších.
Všem patří mé srdečné díky, protože jsem si svůj DEN D užila hned dvakrát a to v ten oficiální a v den oslavy. Vše se vyvedlo jak mělo a já jsem moc šťastná a proto bych se o kus svého štěstí v podobě dárků podělila ráda i s vámi.

Jedním z dárků, který jsem si moc přála, byly běžecké boty od Niku. Zamilovala jsem se především do jejich barevného provedení a také odpružené paty, díky které jsou super pohodlné a hlavně se mi skvěle hodí i k novému sportovnímu oblečení od značky Crivit. K tomu jsem dostala proteinové tyčinky od Nutrendu. Jednu jsem už ochutnala a mňam! Hodí se mi určitě na cesty do školy, kdy po nich ráda sáhnu jako po zpestření, či svačince. 


Dalším dárkem byl skvělý designový notes, který nejspíš využiji k zápisům z hodin. Někdy doslova škrábu jako kocour, tak nevím, jestli mi bude stačit, ale já pevně věřím, že ano. Navíc velikost A4 je poměrně dost neskladná do kabelky, zabere dost místa a stejně ho nikdy nepopíši celý. Třešinkou na dortu jsou dvě super roztomilé mističky z Primarku, které jsem si vybírala sama a budu si do nich dávat nejspíš drobné šperky.

Obrovskou radost mi udělala i má vysněná kniha UMENIE LÁSKY. Dlouho jsem po ní toužila a pak mě napadlo, že bych ji někomu mohla dát jako tip na narozeninový dárek. To klaplo a já už mám za sebou několik desítek stran a vždy se přemlouvám, ať ji odložím, abych ji nedočetla moc brzy a rychle. Jsou tam neuvěřitelně krásné asociace a přirovnání a zkrátka je dechberoucí. Až ji dočtu, rozhodně se k ní zase vrátím. Překvapením pak byla stylová knížka plná receptů na zmrzliny, které miluji!!!

Yankee Candle.. Nejradši bych ani nic nezmiňovala, ale trošku se rozepíši. Dostala jsem je dvě, nezávisle na sobě, každou od někoho jiného. Tu jednu jsem brala trošku jako pravděpodobnost - protože ke každým narozeninám dostanu něco od YC, ať už formou vosku či svíčky, takže jsem to tak trošku očekávala. Tou druhou mi ale udělala radost jedna osoba nečekaně a udělala mi tím velikou radost, protože nešlo jen o dárek jako takový, hmotný, ale i o vzkaz k ní přiložený, který si nechám pro sebe a který pro mě dost znamená..


Dvě zkrášlovací věci a jedna lepší než druhá. Tuhle paletku jsem na zahraničních stránkách Maybelline obhlížela už dlouho a když jsem ji objevila v Německu, rozhodla jsem si ji vybrat jako dárek! O týden později už jsem ji uviděla i v Rossmanu, ale nelituji, protože cenově vyšla jako ta u nás ve slevě. Líčila jsem s ní zatím jen 2x, ale naprostá bomba! Druhým pomocníkem je silikonový kartáček na čištění obličeje z Lidlu. Je hodně podobný drahému průkopníku od Forea, do kterého bych však nikdy nechtěla dát takové peníze a nechtěla bych to ani po svých blízkých. Proto byl tento jasnou volbou a troufám si říct, že dokáže odvést stejně dobrou práci. Snažím se ho poctivě používat především večer, ale někdy po něm sáhnu i ráno a na pleti je to sakra znát.




Podzimní sukně, kterou jsme už s D. stihly i nafotit, juchu a děkuju! Těším se, až vám outfit postnu, cítila jsem se v něm skvěle a na sukni se mi líbí nejen barevná kombinace, ale její pasový střih s velkým rozparkem na boku.

Jedním z velkých přání byl originální šperk, náušnice, které jsem odolávala a nekoupila si ji. O to větší radost byla z překvapení! Je boží, co? Mohli jste již vidět v jednom z předešlých outfitů..

Sportovních věcí není nikdy dost a tahle prda je toho důkazem! A že jsem na šperky jak pravé tak nepravé.. To už je vám doufám jasné :)

Bot není nikdy dost, jedny jste už mohli vidět v outfitu a druhé vám ukáži zde. Líbí se mi jejich provedení i metalická barva. Teď už je sice moc neunosím, ale příští rok určitě ano!

Spousta dalších dárků (několik překvapení, jiná splněná přání a potěšení) s krásným ručně vyráběným přáním, které také znamenalo (jeho obsah) více než tisíc slov ♥ Zkrátka dárky, které mě vystihují.




S dárky, které mě přesně vystihovaly se letos roztrhl pytel a já jsem nestačila zírat. Tento obsah balíčku mi dorazil od mé blogerské spojenkyně a sluníčka :)

Všem bych tímto ještě jednou ráda vyjádřila své veliké DÍKY. Moc pro mě všechny dárky znamenají, ale zase ne více, než VY SAMI!

kkiss

8 komentářů:

  1. Dostala jsi nádherné dárečky. Jako milovník YC musím obdivovat hlavně svíčky, ale líbí se mi i zmrzlinová knížka či mističky :)
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou strašně krásné dárky. Nejvíc se mi líbí ty mističky. Sama do Primarku chci konečně porpvé jet. Vždycky ty věci hned poznám, že jsou z Primarku, protože jsou vážně originální.

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů, krásné dárky jsi dostala! :)
    Tvůj blog se mi moc líbí, stala jsem se pravidelnou čtenářkou :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezke darecky. A nejvic se mi libi nausnice. Jsem totiz ulitla na nausnicich :-D Muj posledni kousek je takovyto https://www.elarte.cz/moda-a-sperky/nausnice/nausnice-lucuix-paradise-pr3-08.html . Jen tak pro zajimavost - kolik mas doma nausnici?

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala jsi spoustu nádherných dárků Andrejko :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za krásná slova prostřednictvím komentářů. Snad jsem přispěla k rozvinutí fantazie a pokochání se :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*