pátek 4. listopadu 2016

Má barevná vášeň (outfit)

Po nákupech a novinkách hezky pěkně zase outfit :)

Je to smutné, ale na podzim a v zimě outfitů na mém blogu rok co rok ubývá. A je to naprosto zřejmé.. Nedostatek světla a někdy až přespříliš deště a tmavé zatažené oblohy.. To jsou zrovna ti nejlepší parťáci pro focení.. No a pak to je fotograf, který vlastně vždy není a tak když už je pěkně a je i co fotit, nemá to kdo nafotit.. Ano, je to věda a alchymie zároveň.
Takže se připravte na absenci, kterou se budu snažit vykompenzovat zase něčím jiným.


Teď už ale k outfitu, který je hodně výrazný a skládá se z mých oblíbených barev, kterými nemohou být žádné jiné než královská modrá a červená. To celé v kombinaci s klasickou černou. Několikrát jsem zmiňovala, že mám pro královskou modrou i červenou slabost a zde to jde ruku v ruce.
Na jediné kabelce, která také nese krásnou královsky modrou barvu, jsem se to pokusila odpíchnout hnědými uchy a střapcem. Myslím si, že to není vůbec špatné, co myslíte?
Velkou oblibu u mě začaly sklízet chokery, neboli obojky. Tento trend jsem zprvu zpozorovala na zahraničních youtuberkách a blogerkách a mě samotnou natolik zaujal, že už jsem si pořídila několik vlastních kousků. Schválně, jak se bude líbit vám..










Mějte se moc krásně a budu se těšit zase u dalšího článku!

kkiss

7 komentářů:

  1. Krásný outfit! Moc se mi líbí ten červený kabátek :). Chokery se mi moc líbí, ale ke mně mi to nějak nesedí.
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, moc me to tesi. Tak treba se to zmeni, uvidis :)

      Vymazat
  2. Moc pěkný outfit, jinak s tím že v zimě outfitů ubývá platí i u mě...už se nemůžu dočkat až bude zas léto :D Jinak bych tě chtěla pozvat ke mně na blog, kde právě probíhá giveaway, kdyby jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za pozvani. Ano, to je udel nas blogerek a pocasi :/

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*