pondělí 7. listopadu 2016

Podzimní nákupy 2016: Primark

Sice s velkým opožděním, ale přeci..
Je tu článek o mých posledních úlovcích z Primarku.


Musím říct, že tentokrát to bylo hodně slabé, tedy na můj vkus. Něco jsem si přeci jen odnesla, ale nejednalo se o žádnou hitparádu. Jindy seženu spoustu věcí ve slevě, ale tentokrát ve slevách byly opravdu jen hadry a nezajímavé kousky.
Přivezla jsem si ale nakonec několik kousků za plnou cenou, kterých nelituji.
Radost mi udělaly především svetry, kterých mám nedostatek - jak jsem zjistila. Větší zásobu jsem si začala dělat právě tímto nákupem, kdy jsem ukořistila dva. Pruhovaný mě zaujal na první pohled, byla jsem ale zvědavá, jak bude vypadat na mně. Světe div se, zaujal mě snad více než na ramínku. Dvakrát jsem procházela také kolem královsky modrého kousku, který mi nakonec zůstal ležet v hlavě a já si ho odnesla také do zkušební kabinky. Po jeho vyzkoušení bylo jasno. Přítel dokonce prohlásil, že je to má barva, že mi tato modrá moc sluší, což mi velice zalichotilo.

Celkové nákupy Primark


Další velkou radostí byla šála. Váhala jsem ještě mezi jednou, která měla podtón více dorůžova, ale byla také o 4€ dražší díky zlaté nitce.. Nakonec jsem si odnesla tuhle modrou a jsem z ní nadšená. K šedým kouskům je jako dělaná. Radost mi udělal i střapec na kabelku, který byl jediný ve slevě a už jste ho mohli vidět v outfitu spolu s královsky modrým svetrem, o kterém jsem se zmiňovala předešlý odstavec. Obrovskou radost nám oběma udělal přítel koupí velké huňaté deky, kterou používáme jako přehoz na postel. Ale i na zachumlání se je jako dělaná. Posledním nepostradatelným kouskem, bez kterého snad nikdy neodcházím je balící papír.






Z posledních nákupů v Primarku by to bylo vše. Těším se na další návštěvu plánovanou před Vánoci, tak snad pořídím i nějaké ty dárečky.

kkiss

10 komentářů:

  1. pekné nákupy :) páči sa mi šál a modrý svetrík :) ja som bola v Primark iba raz,pretože ho na Slovensku nemáme, ale nejak som si tam nevedela nič nájsť :( a pritom stále vidím na blogoch "hauly" z tohto obchodu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. No to jsou krásné kousky :-* Já mám z Primarku župan, který poslední dobou tahám snad celý den, když jsem doma. Miluji, když se můžu zachumlat a tipuji, že s tím přehozem bych to měla úplně stejně ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé ta šála je krásná :) Tenhle podzim miluji všechny tyto šály :D

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ráda nakupuji v Primarku a koukám že i když jsi toho nenakoupila hodně tak jsi koupila samé užitečné kousky. Kostkovaná velká šála je fajn, hlavně když potom venku mrzne tak tahle šála je zlatý grál.

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné nákupy! Vloni jsem v Primarku před Vánoci byla a celkem dost věcí jsem si pokoupila, tak doufám, že se tam dostanu i letos :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  6. Šála a huňatá deka se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné věci! :) Nějaké svetry bych teď taky potřebovala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. V primarku se vždycky vyřádím :) moc se mi líbí ta deka :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*