sobota 27. července 2013

Bláznivá záře

Jelikož jsem vložila včera na instagram tuto outfitovou koláž a měla celkem velký počet liků, usoudila jsem, že bych mohla udělat článek v tomto outfitu. I když nutno podotknout, že šaty, které hrají hlavní roli, jsem chtěla představit až o něco později... Nu což..

Šaty jsem si pořídila letos v Chorvatsku, je to tedy jeden z úlovků. Pomalu a jistě začínáme tedy odhalovat, co se skrývalo v nákupních taškách.
Minulý rok jsem si kupovala pestrobarevné šaty velice podobného střihu, které mě naprosto uchvátily a okouzlily, letos to nebylo tak snadné. Šaty, které se mi natolik líbily, jakoby vymizely z povrchu chorvatského a já jsem hledala a hledala.. a stále nenacházela. Až už jsem byla úplně smířená s tím, že si letos žádný parádní šatový úlovek domů neodvezu, narazila jsem na tyto krásky.
Původně jsem si je zkoušela v neonově růžové, ale byly zatrhnuté a poté jsem zahlédla žlutý neon. Chvíli jsem váhala, ale má mamuša mě ujistila, že to bude aspoň změna a že růžové už mám v šatníku celkem dost. Usoudila jsem, že měla pravdu a vzala si tyto. Jsem z nich nadšená a své koupě nelituji.

Protože to byl den, který se nesl v duchu kávičkování a courání po městě s mou blonďatou polovičkou, musela jsem zvolit pohodlné boty. Ačkoli by byly ideální nějaké nizoučké na capkání, tyto šaty si dle mého názoru zaslouží spíše podpatky a tak jsem se rozhodla provětrat boty, které jsem na sobě neměla tak sto let =D Tomu jsem ale udělala přítrž a obula je. Jsou z Deichmannu a tehdá je měli snad ve dvou dalších odstínech.
Abych "barevný skandál" ještě více vybičovala, rozhodla jsem se pro kabelku z Orsay, která na některých fotkách vypadá, že se k botám odstínem absolutně nehodí - to bych chtěla trošku uvést na pravou míru, jelikož fotky jsou focené telefonem, který sežral barvičky a vypadají tak velmi rozdílně a celkem mi udělal i jakousi svatozář - takže sečteno podtrženo, berte to v potaz a omluvte to, ne vždy mám sebou foťák. Ale lepší snad něco, než-li nic ;) Co myslíte =))
Na krku a v uších mám poté set z Claires, který jsem si kupovala již před pár lety ve výprodejích a dlouhou dobu můj krk a lalůčky nezdobil, až nyní =)






Všem krásný prozářený den =*

35 komentářů:

  1. Hrozně moc ti to sluší Andrejko, jsi kočka kočkoucí :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, jsi ještě víc jako sluníčko. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně ti to sluší :-) krásné doplňky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, opravdu záříš :D Nikdo tě zajisté nepřehlédl :))

    OdpovědětVymazat
  5. Páni beruško ty úplně záříš! Jak sluníčko ;) ale hrozně moc ti to sluší princezno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju kočko =* Jsi zlatá, moc děkuji za Tvá slova!

      Vymazat
  6. juuuj,ako svietiš krásne :))) pristane ti to ako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě to tak moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  8. V neonové žluté vypadáš skvěle!! (teda ty vypadáš vždycky skvěle, ale tohle je bomba - čisté, optimistické) Moc se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, ty jsi mé slunce! =) Velice děkuji za koment, jsem ráda, že se to líbí =)

      Vymazat
  9. Moc Ti to slušíí!:*.. Vážně jsem nadšená, ty barvy jsou super :) Je to pěkně hravé, letní :)

    OdpovědětVymazat
  10. neskutočná :) na druhej fotke v tej koláži si neodolateľná :P

    OdpovědětVymazat
  11. Seš kočka:)) Být na tvém místě vzala bych si i ty růžový.:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D Hehe, děkuji! Chtěla jsem si udělat radost a musela se rozhodnout =)

      Vymazat
  12. jooo, to znam, taky nejdriv koukam po 'svych' barvach a pak to dopada tak, ze mam ve skrini milion ruzovych ( <3 ) veci a mnooohem min ostatnich barev :D

    susi ti to :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle se mi moc líbí! Neonový barvičky ti fakt seknou a je vidět, že se v tom cítíš dobře. :) A ty šaty jsou prostě nádherný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko moc děkuji a to jsem z té barvy měla sakra obavy!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*