čtvrtek 25. července 2013

Letní nákupy - neonky

Léto je v plném proudu a spolu s ním přicházejí v jeho průběhu také letní slevy.

Nevím jak vy, ale já jim rok co rok nedokáži odolat a vyloženě se těším, až začnou ceny padat o polovinu a více k dolním hranicím.
Letos před létem jsem se držela zkrátka, abych udržela nějakou tu korunu a mohla se rozšoupnout při případných slevách, které mě nezklamaly ani letos a dorazily v celé své kráse.
Neměla jsem nic, co bych vyloženě chtěla a čekala na snížení určité ceny. Jak to tak bývá, i když "nic nepotřebujete", jakmile ceny padnou dolu, neumíte si u některých věcí pomoci. Máte to také tak, nebo jsem divná jen já sama? =D

Nejraději mám slevy, které jsou opravdu výrazné oproti hodnotě původní a tím víc mi dokáží udělat radost nákupy doslova za hubičku. Německé nákupy - respektive slevy - už mám za sebou a článek s úlovky budu nejspíš prezentovat dle jednotlivých "barevných sekcí" - ano, pořizovala jsem nečekaně věci v podobných odstínech a ladila různé outfitové úlovky do jakýchsi "barevných koutků", takže se ještě rozhodnu, jakým způsobem tyto úlovky budou představeny.

Dnes bych ale ráda představila věci, které jsem sehnala převážně tady u nás - až na jednu drobnost - kterou jsem ale musela zařadit kvůli jejímu barevném provedení. Uvidíte totiž dnes úlovky neonových odstínů...
Letos se s nimi roztrhl pytel, již minulý rok byl jakýsi předstart tohoto výrazného trendu a konečně toto léto jsme se mohli radovat ze stojanů plných zářících, řvavých barviček.
Jelikož jsem dost crazy a barvičky zkrátka miluji, ani mně se tento trend nedokázal vyhnout.

Ani nevím, jakým úlovkem mám začít, každopádně v pondělí tohoto týdne jsme se rozhodly s mou krásnou blondýnkou vyrazit do města jen omrknout, copak kde mají pěkného.. Omrknout... Už je vám asi jasné, nebo aspoň tušíte, jak to dopadlo..
Jelikož při pondělku dostává většina našich krámečků zboží, všude bylo celkem dost lidí a to jsme vyrazily ještě před polednem. Hned náš první oblíbený krámek překvapil návalem zboží a pěknými kousky. První z věcí, kterou jsem si pořídila byly neonové šaty až na zem, které vlastní má blondýnka v krémově bílém odstínu. Bála jsem se, že v nich budu jako v pytli, ale natolik mě na těle očarovaly, že jsem si je odnesla k pokladně. Na výběr byly hned v několika odstínech - neonových - a to v růžové, žluté, zelené a pak tmavé modré - schválně, jestli už tušíte, které jsem si odnesla já.
Abych případné dumání odlehčila, prozradím, že v Chorvatsku jsem si letos koupila šatečky velice podobného vzhledu, ale ne celodlouhé po všech délkách, nýbrž vykrojené u kolen s o něco kratším zadním "závojíčkem"...
Dalším úlovkem ze stejného krámku byla také neonově růžová sportovní podprsenka, která se mi bude skvěle hodit pod volná tílka na běh - tu zde ale dnes neuvidíte, jelikož mi přišlo zbytečné ji fotit a prezentovat.
Dále jsme se odebraly do drogerií, přičemž jsem si vzpomněla, jak mi mamuša, která byla v minulém týdnu ve městě beze mě, říkala o neonových plavečkách za výlohou, které obdivoval mladý pár a přítel slečny ji doslova přemlouval a prosil, aby si ony plavky koupila. Slečna na to ale rezignovala se slovy, že to není její velikost a nebyly by jí...
Než jsme přešly práh krámu, dopověděla jsem tuto story své blondýnce a sunula si to ke stojánkům s plavkami - za výlohou se žádné plavky odpovídajícího popisu nenacházely.
V mžiku jsem uslyšela obdivný povzdech mé přátelkyně a když jsem následovala její zrak, zjistila jsem, že to jsou ony. Plavky, o kterých mi mamuša říkala. Stává se nám, že někdy něco popíše a já si to vizualizuji ve svých představách úplně jinak, než-li tomu pak je v realitě. Tohle však naprosto předčilo veškerá má očekávání, byla jsem okouzlena. Velikost odpovídala a já zaplula zkoušet si neonový skvost... Padly jako ulité, takže to bylo jasné....

Poslední tři věci, které jsem zařadila do prezentování úlovků z letních nákupů do sekce neon jsem pořídila v Německu. Každopádně dvoje náušničky, které uvidíte pochází z německého C&A, takže u nás je určo mají - nebo měli - také. Nu a gumičky jsem sehnala v Metru.

Pokud jste vydrželi dočíst až sem, tak jste se mnou úspěšně nakoupili a teď se podíváme na úlovky na fotečkách (upozorňuji, že pořadí úlovků na fotkách je různorodé a nemusí tak odpovídat posloupnosti nakupování uvedené v článku).









Co vy a letní slevy?
Jak jste na tom?

kkiss

27 komentářů:

  1. Krásné úlovky :)) Já jsem nakupovala ve slevách už tak před měsícem a teď jsem téměř bez peněz :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D naprosto chápu, je to šílené, ale jen těžko lze odolat =))

      Vymazat
  2. Ty plavky jsou hezounké :) Neonovky mě nechávají chladnou, nemám je moc ráda, ale tobě sluší, takže no problem! :D:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, mými vysněnými jsou neonově žluté, ale mám představu i o střihu a ten ne a ne najít. Proti gustu, žádný dišputát =D =*

      Vymazat
  3. Šaty jsou úžasné! Ikdyž já ty neonky moc nemusím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, každý jsme na něco jiného, já jim naprosto propadla =)

      Vymazat
  4. wow uplně super věci! :) všechny...

    OdpovědětVymazat
  5. Wow těším se beru až nám na sobě ukážeš ty šaty :P Nádherné věci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju zlato, určitě již brzy v outfit článku =*

      Vymazat
  6. krásný, kde si koupila ty šatičky? takové sháním .))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji =) Jsou od nás od vietnámků =)))

      Vymazat
    2. jsou boží, já se byla podívat u náv k vietnámkům a nic :D ale musím je najít chtěla bych dlouhé neonové na dovču .)))

      Vymazat
  7. Wooow....neon byl stvořený právě na tebe!

    OdpovědětVymazat
  8. Ty šatičky..nemám slov:)) Jsou skvosný. Na ty plavečky jsem také koukala u nás ale u veitnamců.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, jinac plavecky jsou take od nas od vietnamcu :)

      Vymazat
    2. Mohla bych poprosit o email nebo facebook mela bych dotaz:)) Pokud nevadi

      Vymazat
    3. Urco pisni na mailik kkiss@seznam.cz

      Vymazat
  9. Krásné věci, miluji neon! A prosím,nikde jsem nenašla, odkud jsou ty plavečky?:-) z jakého krámku? Jsem také z tp, ale nikde jsem podobné neviděla..

    Barča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barco, meli je posledni a uz je nemaji a bylo to na Bene vedle zeleniny, kramek pred Krupskou branou :) a dekuji :)

      Vymazat
  10. Přestože jsem neonům nijak nepodlehla, tak musím uznat, že šaty jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  11. Plavky jsou naprosto dokonalé! To že jsou šaty hodně křiklavé zmiňovat nebudu, protože jsou úžasné a chtěla bych je taky! :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*