středa 31. července 2013

Neonové léto - outfit, líčení, nehty

Posledních pár příspěvků se nese v duchu outfitů a nebude tomu jinak ani dnes.
Pevně doufám a věřím, že toho ještě nemáte dost a abychom to dnes trošku obohatili, připravila jsem si pro vás mimo outfit také líčení a v neposlední řadě nehty.

Mnozí z vás, já mezi nimi, propadli letošní rok neonovým barvám, které už měly svůj "předstart" v minulém roce. Samosebou není člověk ten, co zavděčil by se lidem všem, tím mám na mysli, že neonky nejsou šálkem kávy každé z vás a tak chápu, že ne všem tímto souhrnem udělám radost. Možná to pro vás ale bude aspoň změna a rády se podíváte na něco, co sami nenosíte.

V minulém týdnu jsem chtěla udělat radost své mamuše a vydala se do města. Narazila jsem na parádní sukni, u které jsem však neodhadla velikost a tak jsem ji za dva dny nesla společně s ní na výměnu. Bohužel velikost byla univerzální a tak jsme hledaly jiný kousek, který by ji nahradil. Nepoštěstilo se a tak jsem si odnesla nový kousek do skříně já. Světe div se, jedná se o bezrukávový top neonově žluté barvy z vzdušné látky na propínání v přední části s límečkem. Naprosto mě uchvátil, odstínů bylo na výběr hned několik neneonových, ale já cíleně sáhla zrovna po této. Již další perný letní den jsem ho oblékla na kávu se svou přátelkyní, ale také na schůzku.


Ačkoli by se mohlo zdát, že takto výrazná barva nezaslouží výrazné doplňky, přesvědčila jsem se o opaku ve chvíli, kdy jsem si zkoušela hrát s barvičkami. Tenhle úžasný topík lze pomocí pár doplňků jinčí barvy proměnit v naprosto jiný a to se mi líbí. Dnes vám ho předvedu v kombinaci s královskou modrou, které jsem nedávno absolutně propadla. Abych outfit nepřekombinovala, zvolila jsem v této barvě nové semišové botky (z Německa) na velice stabilním podpatku, jsou super pohodlné a oblékám je teď jak nejčastěji mohu a k tomu jsem si vzala své psaníčko v královské modré se zlatým kováním (Asos) , které se mi skvěle doplňovalo s topem, který má zlaté knoflíčky.


K tomu všemu jsem zvolila neonově žluté náušničky z letních, slevových úlovků a bílé kraťasy C&A. Pomocníky proti mhouření očí mi byly brýle z Lindexu. A dílo bylo dokonáno ;)


 

Protože jak už jsem psala výše, neonu jsem letos propadla, začala jsem se pídit, jak bych ho mohla ještě přivést k dokonalosti.. Nějaký ten prvek líčení a na nehty by bylo třeba, pomyslela jsem si.
Netrvalo dlouho a já si vzpomněla na svůj úlovek z první objednávky od MUA. Ano, s odcházejícím mega boomem jsem málem zapomněla na své glittrové linky, které jsem si pořizovala ve dvou odstínech, jedním z nichž byly právě žlutě neonové. Přiznám se, že jsem doposud pořádně nevěděla, jak se jimi nalíčit, aby byly vidět. Nanášela jsem je vždy rovnou na víčko bez barevného podkladu. Až mě jednoho dne napadlo udělat černou linku a na tu je teprve nanést. To bylo přesně to, co potřebovaly!!!
Posuďte sami:







Jako doplněk v obličeji a součást líčení by to bylo vše, ale stále mi něco chybělo, abych byla úplně spokojená s celkovým neonovým tuněním. Nehty! 
To pravé ořechové jsem se snažila vytvořit postupným lakováním a přidáváním barev a toto z toho vzniklo:



Tímto článek plný neonu nejen v oblečení končí a já se vás ptám:
Co vy a neon? Ano X Ne ?
Pokud ano, jaký odstín v neonu je vám nejbližší?

kkiss

20 komentářů:

  1. Na tobě hodně vídávám neonové barvy,a moc ti sluší hlavně žlutá,krásně tě oživí.:-)Za mně zbožňuju žlutě neonovou,ale pokukji po lososové a mentolové,ty jsou taky celkem krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď v létě si tyto barvy vyloženě užívám =) Moc děkuji a dávám zapravdu s dalšími odstíny!

      Vymazat
  2. Mne sa neónové farby páčia, aj keď sama ich veľa vo svojej skrini nemám. Ale presne preto mám tvoj blog rada, pretože každý tvoj príspevok je ako výbuch farieb :) Tvoj štýl obliekania je pestrý, veselý a myslím, že ťa na 100% vystihuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko, moc děkuji, jsem zato nesmírně ráda! Jsem taková crazy girl, co prostě žije někdy bláznivě a dle toho i vypadá můj šatník =)

      Vymazat
  3. veľmi ti to pristane na fotkách!
    tá kombinácia neónovej a modrej je skvelá!
    ale ja osobne neónové farby nenosím, som skôr za pastel :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kejmy dakujem =*
      Pastelky jsou skvělé! Také je můžu!

      Vymazat
  4. Už i já jsem si pořídila neonový kousek. Musím říct, že ti to moc sluší, jsi celá taková rozzářená :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Na té první fotce jsi beruško jak bohyně! Hrozně moc ti neonky sluší! Jen tak dál a užívej jich doku je venku teplíčko <3 :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tak přeháníš, ale já Ti za Tvá slůvka moc děkuji, jsi poklad.. Děkuju moc, teď to počásko už není tak růžové..

      Vymazat
  6. Neon mám docela ráda a moje top barva? Asi žlutá a růžová ale líbí se mi dost i ta oranžová! Tobě to strašně sluší, jsi kočka a máš super outfit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Eli, jediné oranžové se trošku bojím na sobě, nevím proč, ale jinak se mi taky celkem líbí =)

      Vymazat
  7. BOHYNĚ NEONOVÝCH BAREV :* Tobě tak sluší!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi nejlepší blogerka ze všech! :) Hrozně moc se mi líbí tvůj styl :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, ty přeháníš. Strašně mě tvá slůvka těší a jsem strašně ráda, že se někomu tak moc líbí!! =)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*