pátek 19. července 2013

Nové kousky nejen v šatníku a botníku

Konec týdne pro pracující a jinak zaměstnané lidičky je tady...

Čas letí neuvěřitelnou rychlostí, až si to skoro nestačím uvědomovat.
Na Instragramu jste si mohli všimnout setu kabelky a balerinek, které jsem si nedávno pořídila. Set měl kladné ohlasy a vesměs vás zajímalo, kdepak jsem úlovky pořídila. Zmínila jsem se, že je představím samostatně a povím vám, kde jsem k nim přišla.


Toto jsou mí noví miláčci všichni pohromadě.
Set kabelky a peněženky mě uchvátil na první pohled, koukal na mě zpoza výlohy a nalákal mě nahlédnout dovnitř. Zprvu jsem uviděla samostatnou kabelku, ale jakmile jsem viděla peněženku, věděla jsem, že nemohu jinak a stanu se novou majitelkou celého setu.
Nu a teď to pro vás asi nejdůležitější - set pořízen v německém Deichmannovi, konkrétně z kolekce Catwalk, která je známá především pro své kolekce botek, nejčastěji "high heelsek" a nejen tedy těch.


Dovolila bych si ještě samostatné foto peněženky..


.. a jejího detailu:


Poslední kousek, který tuto dvojku (nebo chcete-li duo) doplnil a dovedl v mých očích k dokonalosti byly tyto balerinky.


Narazila jsem na ně čirou náhodou, měli poslední dva páry v mé velikosti.. Nejvíce mě uchvátila jejich barevná kombinace a především třpytkatá špička, co se třpytí a blyští, to je moje... Okamžitě jsem si vybavila dokonalý set s kabelkou a peněženkou a už putovaly v mých rukách k pokladně. Dalším příjemným zjištěním bylo, že ze svých 15€ byly zlevněné na 10€.

Ale jak už jste se dočetli v názvu, ráda bych vám mimo šatníkovo a botníkovo ulovené kousky představila také jeden do bytu.
Jelikož můj pokoj prošel v celkem nedávné době menší rekonstrukcí a změnami a jak jste si mohli všimnout za čas, který mě sledujete, velice jsem si oblíbil a až skoro propadla zebřímu vzoru, nebude nejspíš překvapením, že jsem svůj pokoj ladila právě v duchu této koncepce.
Můj pokoj se značně proměnil na základě pořízených doplňků, staré jádro - některé kusy nábytku - zůstaly,a proto je celkový dojem utvořen právě doplňky. Ty jsem vybírala pečlivě a s uvážením a myslím si, že se mi to podařilo, avšak jedna ze zdí byla velice holá a něco jí chybělo...
Mým velkým snem byl obraz zebry, ale nemohla jsem dlouhý čas najít správnou velikost a především "polohu zebry" na plátně.. Až mi po úmorném přemýšlení vnukla myšlenku má mamuša, která mě probrala ze sna a připomněla mi úžasné plátno se zebrou, které mají v Ikee..
Při její první návštěvě jsem po něm tedy okamžitě sáhla a musím uznat, že lepší dominantu pro doposud holou stěnu jsem si ani nemohla přát. A tady ji máme, krásku..


Velice mě mimo jiné zaujal optický klam, který je vidět především z větší vzdálenosti.. Když si od obrazu popojdete, vidíte hřbet zebry, který je jaksi v dáli a rozostřený oproti její polovině hlavy. To mi přijde naprosto úžasné!

Tímto bych při pátku vydatnou porci písmenek, fotek a snad i kochání pro vaše očka ukončila =)
Budu moc ráda, když mi v komentech dáte vědět, jestli se vám obraz a úlovky - barevná kombinace a mnou nakombinované trio zamlouvá a případně.. zda byste měli v budoucnu zájem o články s dalším home decorem, kterým jsem se rozhodla povznést svůj pokoj do "zebřího pavilonu"?

kkiss

14 komentářů:

  1. Áááno, více z tvého pokojíčku :) Takové články mám moc ráda a obraz je úžasný :) Samozřejmě je super i tvůj nový set :) Vůbec bych tu kabelku netipovala na Deichmann, mile mě to potěšilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jsem z něho naprosto nadšená =) To mě také, kdo by to byl býval řekl, kde ji seženu =))

      Vymazat
  2. Nádherné úlovky, ty baleríny jsou úplně jako by k tomu duu kabelka + peněženka odjakživa patřily ;) Už se těším na outfity s těmito úlovky :)) A ano, prosím, chceme další home decor ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Nikol, v budoucnu tedy další home decor =)

      Vymazat
  3. Krásné kousky, vše k sobě perfektně ladí :) A ten obraz je úžasný, takže za takové články bych byla moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. wow, tak to je nádhera Andrejko, věcičky ti závidím, společně to vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Denisko, jsem šťastná jako blecha, že se mi to takto podařilo sehnat.

      Vymazat
  5. Úlovky jsou parádní! KOukám, že ze zebřích proužků se malinko přesedlává na leoparda :P ale zvířátka já ráda! Takže chválím ;) už se těším až nám věcičky předvedeš na sobě <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Veru =* Nene, to určitě nepřesedlávám =) Gepardí vzor jsem měla ve veliké oblibě dlouho předtím zebřím, takže to moc přesedlání není =) Každopádně zebří vzor na kabelce ani nebyl nu :/

      Vymazat
  6. Krásné věcičky, to se ti povedlo! :) A na obraz nemám slov, je opravdu nádherný <3! Určitě ukaž víc ze svého pokojíčku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tá kabelka je perfektná! A peňaženka samozrejme tiež :) To sa ti fakt podarilo, palec hore :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*