pondělí 31. března 2014

Nekonečno (náušnice + náhrdelník)

Po velice vydařeném, prosluněném a krásném víkendu jsem opět tady.

Jak jste si mohli všimnout, většinou jsou články pouze do středy, někdy do čtvrtka. Důvod je k tomu jediný a velice pádný. Vracím se ze školy a většinou si chci užít svých blízkých a volného času, navíc se nakupí novinky, zážitky, nafotí se více fotek a já se s vámi mám pak o co podělit, takže na ty tři dny s chutí napíši nějaké články, outfit posty a jiné =) Jinak tomu nebude ani tento týden.

Bohužel jsem nestihla vyhodnotit GIVEAWAY, takže pokud jste se ještě někdo nezapojil, máte šanci nejspíš do konce tohoto týdne a poté o víkendu random vybere dvě majitelky balíčků.

Dnes bych chtěla udělat článek spíše pohodový a takový "předstart" outfitu, který vás bude čekat v následujících dnech...
Je to již dávno, co jsem si pořídila ve slevě z Mohita set - konkrétně náušnice s náhrdelníkem, který jsem neměla ještě ani jednou na sobě. Dohromady mě vyšel tuším na zhruba 200,-, což je cena myslím si docela pěkná a navíc mi přišla kombinace dlouhých náušnic s neonově žlutými konci neotřelá a efektivní.
Uvidíte tedy proto nějaké obličejovky, kde jsem se pokusila zachytit právě tyto dva šperky. Název článku jsem nazvala Nekonečno proto, že náušnice mi sahají na ramena, tak mi to přišlo trefné =) .

Nejspíš zítra se budete moci těšit na outfit společně s těmito doplňky.

Jak se vám tento nevšední set líbí?







Úspěšný start do nového týdne!

kkiss

7 komentářů:

  1. Náušnice a řetízek - nádhera :) Moc Ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi hlavně náušnice, ale abych pravdu řekla, mou pozornost stahuje spíš krásná tvář (jako vždy) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Naušnice jsou naprosto krásné :) a mě se strašně líbí ty Tvé nádherné oči :) úplně svítí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko, ty jsi slunicko. Dekuji moc, tva krasna sluvka dokazi prozarit den :) dekuju!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*