pondělí 8. prosince 2014

Červená Karkulka

Jelikož se mi tento outfitový post nevešel do minulého týdne, přicházím s ním toto pondělí.

Nafotila jsem ho minulou neděli, kdy jsme byli na obídku u mé milované babičky a dědy =*
Opět jsem na sebe vytáhla kožíšek, protože jsme opět jeli autem a já nemusela řešit, jak moc velká bude zima. Musím říct, že mi bylo akorát a svetr opět postačil.
Možná se vám teď zableskne v hlavě, že jste kožíšek s červeným svetrem už viděli, ale to byl svetr jinčí a celkově jinak laděný outfit. Doufám tedy, že mi odpustíte opět tu červenou, ale mám ji moc ráda a skvěle se v ní cítím, že si nemohu pomoci. Navíc asi ani nemám svetr hodící se pod tuto vestičku v jiné barvě, takže jen červená to může být.

Čepičku mi upletla jedna hodná paní, co ji pletení snad i baví? Mám ji moc ráda, kytka by mohla být trošinku lépe umístěná, ale i tak je mou srdcovkou a přijdu si v ní tak trošku jako červená Andynka karkulka.
Kalhoty jsem vzala teploučké světle zelené, které miluji a lituji, že jsem si nepořídila ještě jedny, protože je to skvělý kousek do studených dnů - opravdu zahřejí. Boty v hnědé s lebkami jste už viděli, netřeba představovat a kabelka je z Německa a už i mám delší dobu. Řada se na ni dostane vždy jen výjimečně a tohle byl ten okamžik.






Jak se vám líbí Červená Karkulka v mém podání?

kkiss

2 komentáře:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*