pátek 5. prosince 2014

COLORdrama(tické) rty od Maybelline


Při své poslední návštěvě Rossmana, jsem si odnesla domů nějaké ty nezbytnosti a zbytečnosti, které jsem nemusela mít =)
Krom pudru, který jsem zkusila jednou a nyní se k němu budu vracet, jsem sáhla po noname tvářence do hnědo cihlové barvy. No a také po dvou tužkách na rty, které měli zrovna v akci (Maybelline 1+1 zdarma). Tužky normálně stojí samostatně 99,- a v této akci vyšla každá na 50,- =)
Takže jistě chápete, že jsem musela vzít dvě, jinak by to nešlo a dnes vám ukážu 2 z odstínů, které nenechaly můj zrak a později ani rty chladnými =D



Maybelline ColorDrama - intense velvet lip pencil
420 in with coral
to je nádherná řvavá růžovo-lososová barva. Nanáší se velice krásně a vláčně. Její pigmentace je vynikající a i s výdrží jsem byla velice mile překvapená. Díky tužce nemusíte brát ani koturku, rty jdou krásně precizně vykreslit a barvička jen a jen září Konzistence je máslovitá, vláčná. Jediné minus u těchto tužek vidím, že se neubráníte opatlání dřeva kolem samotné "kreslící náplně", ale co už.. To jim moc rády odpustíte =)



210 keep it classy
zastřený odstín temné až fialové burgundy barvy. Něco takového jsem dlouho hledala. Na fotkách vypadá spíše do fialova, někdy i do hněda, ale tváří se mrška kolikrát i jako ryze burgundy, takže je to slečna mnoha tváří. Na rozdíl od 420 je tato parfémovaná, ale tak krásně, že bych nejraději odkousla tu voňavou špičku =D Opět je velice vláčná, dobře se nanáší, možná mi přijde více krémová než její kolegyně. Drží také skvěle, rty vypadají opravdu jak sametové a ještě ta boží vůně!


Nejlépe jsou vystiženy jejich odstíny na následující koláži, kde je vidíte vlevo bez blesku a vpravo s bleskem.



Závěrem líčení s řvavou holkou 420 in with coral:



Napište, jaký z odstínů se vám líbí (i jiný, než vlastním) a jestli jste si taky nějakou tužtičku pořídili =)

kkiss

10 komentářů:

  1. Moc hezké barvičky na rty :) Plánuji zajít do drogérie, tak se kouknu na ostatní odstíny, ale ten Coral je moc pěkný!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam prave tu do fialova jako ty a pak jeste takovou svetle hnedou, z obou jsem naprosto nadsena a jine ted nenosim! spis porad zvazuju, ze si zajdu pro dalsi :D jak mi nejaka rtenka vyhovuje, tak jsem maniak a potrebuju co nejvic odstinu!

    OdpovědětVymazat
  3. Tužtičky jsou krásné. Ani nevím, která barva se mi víc líbí.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné odstíny :-)

    Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovědětVymazat
  5. Barvičky jsou to krásné, mě by asi bohužel moc vysoušely rty a to pro mě není nic moc, mám dost problém s bolavými rty.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. No to vypada suprove ty tuzky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle bych do tužek od Maybelline neřekla. Konzistence vypadá úžasně. Mají i nějaké nude odstíny?

    OdpovědětVymazat
  8. taky se na ně budu muset podívat :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné odstíny, více se mi na tobě líbí ta světlejší barvička :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*