úterý 30. prosince 2014

Dárky, dary, dárečky (random)

A je to tady!

Abych nebyla úplně pozadu a stihla jsem to ještě před Novým rokem, rozhodla jsem se dnes pro článek s vánoční nadílkou a několika fotkami přímo od stromečku =)
Nevím jak vás, ale mě opravdu baví dívat se a kochat se dárky, které jste dostali vy. Prohlédla jsem všechny možné blogy a obdivovala dárky, které jste dostali a i darovali. Dnes se tedy podíváme na dárky, které jsem dostala já.


Ani nevím, kde bych měla začít. Ale vzhledem k tomu, že jsem letos slavila doslova dvojité Vánoce - jeden den u mého přítele a druhý den u své rodiny opět společně s přítelem (k této neobvyklé změně ve slavení jsme měli pádné důvody), začnu dárky od jeho maminky. Dostala jsem úžasné zateplené rukavice, které mají volné prsty - pro mě naprostý ideál. Neustále vytahuji telefon, nebo když chci platit, nemusím rukavice neustále sundavat. Dále jsem dostala sadu do koupele, protože je mám moc ráda a sadu náramků, které se dají nosit dohromady, ale i zvlášť.




Další dárky mi došly den před Štědrým dnem a nebyly od nikoho jiného než od mé zlaté Verunky, která mi udělala spoustu radostí! Dáreček jsem si rozbalila však až na své "domácí Vánoce", které se u nás letos konaly 25.12. .



Další set dárků je od mé brunetky, která to letos teda s Ježíškem pěkně přeháněla - samosebou myšleno v tom nejlepším. Udělala mi obrovskou radost, momentálně tu teď pálím jahůdkovou svíčku z Ikey a je mi prostě fajn =) Co jsem dostala na svou Pandorku vám odkryji opět v článku věnovaném právě tomuto šperku, zůstanete tedy ještě nějaký ten čas napjatí.



Další nadílka byla od mé blondýnky, která mi udělala spoustu růžových radostí. Moc se těším, až na telefon nalepím folie, momentálně na něm ale mám silikonový kryt a jsem spokojená =) Lak na nehty asi také na svou zkoušku dlouho čekat nebude a o náušnicích s úžasně vonícím sprcháči ani nemluvím.



Od svého milovaného, mamuši s taťuldou (a své brunetky, jak už jsem zmínila) jsem dostala Pandoru. Můj náramek se tedy rozšířil o 3 přívěsky, které vám snad již brzy představím =)
Já sama jsem darovala kožený Pandora náramek s prvním přívěskem své mamuše, která si nejprve myslela, že se spletla a rozbaluje dárek pro mě - ale on to omyl nebyl... =)



A teď se pomalu vrháme na to, co jsem našla pod stromečkem doma. Začneme něčím dobrým na zub, co nikdy nezklame.



Máslíčka z limitované edice jsem minulý rok koupila své mamuše a letos se jich od ní dočkala zase já =) K tomu jsem také dostala nové vůně YC.




Spodního prádla není nikdy dost. Čekala jsem upřímně i nějakou tu sadu chlupatých, teplých ponožek jako každý rok, těch jsem se sice letos nedočkala, ale vůbec to nevadí. Krom spodního prádla jsem dostala také ústní sprej na osvěžení dechu a krém se třpytkami.



Bezešvé kalhotky v křiklavě růžové se vždy hodí, dále diář na nový rok - tentokrát se zebra nekoná, ale nahradily ji kočičky ♥ Potom jsem také dostala sadu pomůcek na makeup, rozjasňovač a případně bronzer. Jsem na ně moc zvědavá.



Kondicionér s arganovým olejem pro mé vlasy a jako kulisa opět oblíbené vánoční Pandora taštičky...



Tento přístroj nebyl tak úplně tajemstvím. Má mamuša mi zvažování jeho nákupu prozradila a já ji jen utvrdila v jeho koupi. Je to něco na způsob toastovače s tím rozdílem, že se v něm dělají dortové kuličky známé především jako Pop Cakes. Tento hit zachvátil USA, momentálně se hojně vyskytuje i v Německu, takže jsem zvědavá, kdy dorazí k nám. Těším se, až si koupím zbytek výbavičky na tyto roztomilé, sladké kuličky a pak s nimi třeba někoho i obdaruji =)



Vrhněme se na oblečení, o kterém jsem věděla, protože jsem ho Ježíškovi pomáhala sama vybrat. Tohle sáčko mě ihned praštilo do očí a musela jsem ho mít. Je z Primarku a už mělo svou premiéru, o kterou se podělím i tady na blogu.



Dalším kouskem z Primarku je tato sukně ve skvostné bordó barvě. Ano, už jsem ji také stihla provětrat.



Dárek, o kterém jsem nevěděla a sedl mi a i potěšil je tento krásný svetr, který se na světle třpytí.



Nesměla chybět ani 2 nová pyžámka. Tady je jedno z nich, jak jinak než zebří.



Posledním kouskem z oblečení je tento šátek. Opět je z Primarku a s jeho výběrem jsem Ježíškovi pomáhala sama =)



O většinu svých dárků jsem se tímto článkem podělila. Určo jsem nefotila vše, jako jsou například kalendář na nový rok, nějaké ty pochutinky v podobě oblíbených oříšků, marmelád a alkoholu. Jsem nesmírně šťastná za tyto překrásné nevšední Vánoce a děkuji tímto ještě jednou všem svým Ježíškům. Dárky od vás všech byly překrásné a moc si jich vážím.
Možná se najdou rejpalové, kterým bude tento článek připadat jako vychloubání se. Vy, se prosím pěkně, zdržte komentáře, je to jen má dobrá vůle, že jsem se s vámi chtěla tímto způsobem podělit, abyste se pokochali mými dárky stejně tak, jako já těmi vašimi =)

Mějte prima den a napište mi dolu, jaký dárek (/ky) vás letos nejvíce potěšily?

kkiss

16 komentářů:

  1. Krásné dárečky :) Pandora by se mi taky moc líbila :) Už se těším na článek :)
    chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, dostala jsi tolik nádherných dárečků :). Jak máš ten melounový sprchový gel, tak já dostala tělové mléko a jahůdkovou svíčku z Ikei mám taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné! Pandora, diář s kočičkami, sukýnka, Yankee candle... no úžasné! Vše se mi líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že jsi měla také pandora vánoce :D já dostala 5 přívěsků

    OdpovědětVymazat
  5. krásne darčeky a najma to sako vyzerá úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Same krasne darceky si dostala. Masielka od alverde mam tiez a su uzasne. Mna potesili vsetky darceky, najviac asi penazenka a kabelka ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké dárečky jsi dostala :)

    OdpovědětVymazat
  8. A co jsi měla ze slohu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Tebe vůbec nemusí zajímat, když jsi bez identity, "slohová chytrolínko" ;)

      Vymazat
  9. Moc děkuji za vaše komentáře. Koukám, že všichni jste dostali překrásné dárečky =)

    OdpovědětVymazat
  10. Oceňuji blogerky, jejichž projev odpovídá jejímu věku. Infantilní předvádění se patří do mateřské školky, ne mezi dospělé lidi. Používání několika zdrobnělin v jedné větě vypovídá mnoho o tvém duševním světě a mentální kapacitě. Do nového roku přeji svěžího ducha, osvícení a dospělejší projev. Ty dárečku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D Ted jsi se tedy predvedla a nandala mi to. Vis co, radeji na muj blog nechod, aby jsi nemusela cist ty infantilnosti a radit se tak sama mezi deti - jak jsi zminila :) Lepsi je byt v hloubi stale trochu ditetem nez zapsklym clovekem. I Tobe do noveho roku preji - vice empatie a smyslu pro humor a spravny vyber ke cteni DOSPELACKYCH blogu ;)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*