středa 3. prosince 2014

New in - PRIMARK

Jak jsem slíbila,

v dnešním článku odkryji pár věcí, které jsem si pořídila v PRIMARKU.

Bohužel, pořizovala jsem i dárky, ze kterých vám mohu ukázat jen některé, protože by to jinak nebylo překvapení pro mé blízké.

Věci, které jsem si pořídila pro sebe také neukáži všechny, protože spoustu z nich dostanu až pod stromeček, tudíž už si je vzal Ježíšek k sobě a objeví se tak nejspíš až ve článku o vánočních dárcích.

Nevím, čím bych měla začít, ale nejspíš to bude švandovní věc, kterou jsem si strašně dlouho přála a nakonec se mi to splnilo.
Mým snem bylo letošní Vánoce strávit s přítelem ve vánočním ohozu. Ano, slyšíte dobře. No a nechtěla jsem jen tak něco ledajakého, "jen" nějaký vánoční vzor mi byl málo, takže jsem se pídila po vánočních svetrech. V F&F jich měli mnoho a moc krásných, ale neustále probrané velikosti. Na pár dní dokonce přišla sleva, trvající chviličku, nestihla jsem je ale koupit a ty mrchy je zvedly zase zpět nahoru.
Všechen tenhle náběh na vánoční svetry skončil v PRIMARKU. Tam jsme si s přítelem oba koupili svůj švanda svetr a já si teď dovolím říct, že budeme mít sakra veselé Vánoce =D =D

Svetry jsou prostě úžasné. Navíc oba mají rolničky, takže při nějakém tom pohybu vtipně cinkáte, jako opravdový vánoční sob... Jo, možná to trošku zavání Santou, ale dejme tomu, že i Ježíšek má ve svém spřežení soba.

Vánoční svetr - 15€ / pánský / dámský 






Obrovskou radost jsem si udělala v PRIMARKU hned v přízemí, kde jsem si pořídila několik kusů basic triček. Můj šatník stále postrádal nějaké ty barvy a věřte nebo ne, ale když jsem sháněla trika, která by byla jednoduchá s krátkým nebo dlouhým rukávem a bez potisku či nějakých ozdob, málem jsem žádná v ČR ani nenašla. Když už, tak jedno za 198,- a to se na mě nezlobte, ale když bych potřebovala tak 3ks, na jaké částce bych byla....
Proto když jsem uviděla jednoduchá trika bez potisku v různých barvách za ohromná 3€, brala jsem! Při mém štěstí se zrovna zlevňovala, takže jsem dokonce zaplatila:

Basic triko 1ks - 2,30 €


U všech trik jsem velice spokojená s jejich kvalitou, až na triko bílé. To jediné má kvalitu slabší a je celkem průhledné. Všechna ostatní za tu cenu ale mohu doporučit!


Další obrovskou radostí, kterou jsem si udělala byly šaty, volnějšího střihu, ale působící naprosto bohémsky. Měli je ve dvou provedeních a já jsem sáhla po těchto. Navíc aniž bych to tušila, skvěle mi půjdou k novým střevíčkům v úžasné jemné fialové.
Šaty stály původně 16€ a já je koupila za:

Šaty - 3€
Lodičky - 10€






Závěrem pár drobnůstek, kterými hodlám obdarovat někoho z přátel. Vánoční motivy mě baví!

Termo hrnek - 3€
Svíčka - 1€
Vánoční ponožky 3 páry - 2€


Tak.. a to je bohužel vše, co vám mohu momentálně ukázat. Musím ale říct, že sáčko a sukně, kterou dostanu k Vánocům stojí také za to, takže se těším, až vám ukážu zbytek.

Z PRIMARK new in je to vše, snad se vám nějaké kousky budou líbit =)

kkiss

8 komentářů:

  1. No ty saty jsou uchvatny a moc se mi libi i svetry.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Botičky, termohrnek, svíčka, ponožky - chci primark :D

    OdpovědětVymazat
  3. Wow. To je krásny článok. Musím povedať, že sa mi páči asi všetko. Tie svetríky sú dokonalé. Aj ja som nejaké zháňala, no bohužiaľ už nemám čas na to, aby som behala po obchodoch a hľadala svetríky (pevne verím, že nejaký dostanem pod stromček :D). Tie tričká sú taktiež super. Ja veľmi takéto jednoduché tričká nemám a za takú dobrú cenu by som už mala asi celý šatník :D. Vybrala si si pekné farby. Čo sa týka šiat a topánok, úžasnejšiu kombináciu som ešte nevidela. Určite by ma takýto malý darček potešil. Prekvapilo ma aj, že šaty boli také lacné. Hrnčiek, sviečka, ponožky... hneď by som ich brala :D

    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, moc hezké nákupky! Já se chystám do Primarku poslední víkend před Vánoci a už se nemohu dočkat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty lodičky a šaty jsou opravdu nádherné! těším se, až je na tobě uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  6. jo jo, Primark nezklame, taky jsem tam ulovila šaty za 3, ale jiné, je fajn, že ty nabídky mění... .-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty svetry jsou roztomilý ♥ šaty a boty krásný a ten termohrnek chci taky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty svetry jsou naprosto rozkošné♥ Trička mají super cenu a botičky se mi taky moc líbí :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*