pondělí 15. prosince 2014

Novinky

Krásný den při pondělku =)

Nebojte, nezapomněla jsem na to, že mám blog a vás, mé skvělé čtenáře.
Jen je tu období zápočtů, takže se mi od hlavy kouří a já se snažím splnit většinu, co jde, ještě teď před Vánoci, abych toho měla v lednu co nejméně.

Budu upřímná, v tomto nečasu, který panuje alespoň u nás za okny, nemám ani chuť fotit nějaké outfity. A když už nějaký nafotím, vypadá stejně divně. A to díky ošklivému a věčně sychravému počasí. Přesto pro vás nějaké outfit články plánuji, ale momentálně není čas na to, abych je dala dohromady. Pokusím se být trošku aktivnější kolem Vánoc a potom se snad v plné síle vrátím až po zkouškovém období, kdy se pokusím opět uvést blog do normálního chodu - což znamená zhruba 3 články týdně.


Když bývám v Praze, mívám takové ty "láskovací chvilky osamění", jak jim s oblibou říkám a to jsem pak schopná si jen tak sednout a vyplodit například to, co vám tu ukáži dnes. Ti, kteří mě sledují na instagramu už měli tu možnost přečíst si to. Ale pro ty z vás, kteří mě tam nesledujete to dám i sem. Všimla jsem si, že se to na instagramu celkem "rozšířilo" a několik slečen si to dalo i mezi své fotografie. Nemám nic proti tomu a jsem moc ráda, že se to líbí, jen už mě trošku pobouřilo, když nebylo udáno, že to není z hlavy slečny a vypadalo to tak jako výplod její fantazie =) Chtěla bych tedy tímto upozornit, že to jsou mé subjektivní pocity a prožitky, k  napsání těchto řádků jsem se nenechala nikde a nikým inspirovat, ani jsem si nic jen nepředělala k obrazu svému, je to zkrátka ryze mé =)
Myslet si o tom - o mně - můžete své, já si za tím stojím nestydím se za to =)


Pro dnešní den se s vámi loučím, před sebou mám dnes 2 zápočty, tak pokud budete chtít, držte mi palce, snad je zvládnu =)

Mějte se báječně,

kkiss

3 komentáře:

  1. Na fotce Ti to moc sluší, krásný náhrdelník :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherně napsáno :) Myslím, že tvé pocity sdílí i mnoho nás ostatních a rozhodně se není za co stydět :)
    P.S. Hodně štěstí při zápočtech, držím ti palce :)

    New in: November 2014

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*