úterý 17. února 2015

Červené vábení (outfit)

I já jsem jedna z těch, která zašla do kina na 50 odstínů...

Jedním z důvodu bylo nejspíš to, že jsem nečetla knihu, takže jsem se chtěla mrknout, jak to bude vypadat na plátně. Podle někoho asi ti, co nečetli knihu, nemají nárok hodnotit/kritizovat film, což mi přijde trošku sakra hodně nesmyslné, ale budiž ;)

Nebudu vám tu psát, co si o tom myslím a recenzovat to či kritizovat. Jen ať si každý udělá vlastní názor.
Co jsem si ale vzala na sebe, o to tu dnes půjde =) Poprvé jsem vytáhla své nové kárované kraťasy z Primarku, ke kterým jsem si vzala teplé punčochy tmavě modré barvy s jemnými třpytivými nitkami - což na fotkách nelze postřehnout. Abych zachovala barevné souznění s punčochami, vzala jsem si tmavě modré triko a přes to svůj oblíbený červený pléd s pokoženkovanými rukávy. Celé jsem to doplnila černým kloboukem z Primarku a rudými rty.








Jak se vám líbí červené vábení mi už dejte vědět v komentech.
A pokud jste byli také na "Šedi", klidně se podělte.

kkiss

14 komentářů:

  1. na šeď nepůjdu, četla jsem celou trilogii, nelíbila se mi a navíc mi je nesympatická hlavní hrdinka.
    Ale tobě to sluší, takže u mne dobrý :D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ted jsi me potesila.. Jinak ja prave necetla, tim, ze se s tim tak nejak naraz roztrhl pytel. Ale na ztvarneni "na platne" jsem byla zvedava. Uprimne, hlavni hrdinka... Ehm, des bes :D z ni jsme byli s pritelem hotovi, byla nam doslova odporna..

      Vymazat
    2. Včera jsem na tom byla a ano, souhlasím... Hlavní hrdinka mě celý film hrozně rozčilovala :D. No znovu bych to vidět nepotřebovala :).

      Vymazat
  2. Krásny outfit :) film som videla včera a aj ked moja predstava z knižiek bola trošku iná, určite si ho pozriem znovu :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobre :) jsem rada, ze nekdo proti nema temer zadne vyhrady. Treba se k nemu casem dostanu znova, ale ted mam na delsi dobu vybrano :))

      Vymazat
  3. Já jsem četla první díl a u druhého v polovině jsem se zasekla, když jsem si uvědomila, co čtu. Upřímně, nejsem žádná puritánka, ale na druhou stranu nevím, proč je zrovna taková kniha bestsellerem :) Přesto film se mi docela líbíl, i když člověku tak nějak dojde, že je to vlastně dost o ničem :D Skoro jako kdyby začal seriál a oni ho po 15 minutách usekli :) Ale outfit se mi líbí :)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take si myslim.. Knizky jsem necetla, ale v polovine filmu mi to prislo jako stereotyp, ze uz jsem si rikala - sakra tak bud konec uz nebo akce :D :/ kazdopadne je to pohadka pro dospele se spetkou erotiky... Je to neco jineho, ale nespatruji v tom moc velky boom!

      Vymazat
  4. Povedala by som, že je to dokonalé keby tie kraťase mali inú farbu <3 Ale inak akože naozaj klobúk dole <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit. Klobouk ti ohromně sluší a ta barva rtěnky je úchvatná. :)
    Já se na 50 odstínů šedi chystám dneska, protože ho chce strašně moc vidět moje sestra a nechce jít sama. :D Četla jsem první díl a celkem to bylo fajn, ale druhý díl jsem ani nedočetla, protože se mi vůbec nelíbil. Od filmu nic moc nečekám. Ani jeden z hlavních herců se mi nelíbí a představovala bych si místo nich někoho jiného...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s hlavnimi hrdinami jsme na tom stejne. Bohuzel jsem necetla ani jeden dil, nejspis me odradil ten velky boom a nechala jsem se strhnout az davovym silenstvim po filmu, asi i tim spis, ze jsem to necetla. Je dobre si na film udelat svuj nazor :) takze i kdyz to bude zle, k necemu to bude dobre :D :)) hehe

      Vymazat
  6. Kočička:* Klobouk ti náramně sluší a červená barva taktéž :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*