úterý 24. února 2015

Nákupní radosti

Po celkem dlouhé době jsem se těšila opětovně do Primarku.

Největší povánoční slevy odezněly, ale i tak tam toho byla spousta ve slevě - a vůbec ne "vánoční kousky". Nechtěla jsem vyloženě utrácet, ale měla jsem chuť udělat si radost a tak se taky stalo. Nejdražší kousek, který jsem si odnesla stál 7€, takže o to větší radost mám. Tyhle nákupy mě zkrátka baví. Když vidím slevy všude kolem v normálních krámech, chce se mi smát.. Sleva a triko kolem 300,-? Jako sranda? Primark si mě získal, asi jsem mu propadla a na jeho návštěvu se opětovně těším.
Ukáži vám tedy, co jsem při jeho poslední návštěvě pořídila a pokocháme se i pár aktuálními fotkami.

Škola začala a tak jsem neodolala těmto nezbytnostem. Pera mě naprosto ohromila, trhací bloček mě pobavil, tak jsem ho musela mít a kryt na mobil za 1€ byl skoro povinnost.


Další roztomilou věcí, kterou jsem tam nemohla nechat, bylo toto ramínko s hlavou kočky. Vypadá opravdu vtipně, když ji "obléknete" =D Bylo ve slevě za 2€.


Prahla jsem po nových silonkách, výběr byl obrovský, ale já jsem nakonec vzala tyto s květinovým "pásem". Všechny silonky mají vesměs za 3,50€.


Z oblečení jsem si také odnesla pár kousků...


Průhledné triko prošívané korálky jsem si vzala na popud mamuši. Bohužel jsem neodhadla velikost a tak nejspíš poputuje do světa..


Další věcí, kolem které jsem chodila tak dlouho, až jsem si ji vzala je tato košile. Bála jsem se velikosti, nakonec je volnější, ale sedí dobře. Líbí se mi její vzor a barevné provedení.



Posledním trikem je toto jednoduché narůžovělé s motivem Paříže. Jemné a něžné, ihned mě zaujalo.


Posledním kouskem je přehoz, který jsem použila jako podklad pro focení a brzy ho uvidíte v outfitu =) Co se kosmetiky týče, pořídila jsem si nové odličovací ubrousky, které jsou ve dvou baleních po 50ks za 1,50€ a miluji je! Na tyto nové jsem zvědavá. Pak jsem si konečně vzala kondicionér s arganovým olejem k šamponu ze stejné řady. Holící gel od Baley je z DM.



V Primarku to sršelo i jarním a letním oblečením. Už teď se moc těším, až vyrazím na nákup plavek nebo osušek!!!





Dále jsem si pořídila něco v Selgrosu. Konkrétně kozačky, které mají semišovou zadní stranu a řetízek přes podpatek. Zamilovala jsem si je na první pohled, byly ve slevě, takže jsem neváhala.



Co mě v Německu dále zaujalo.. Kabelka v baby blue, která by se mi hodila ke koženkové bundě.. Z kosmetiky zajímavá limitka od P2, ale odolala jsem. Dále se mi líbily nápadité laskominy v podobě pizzy a pugétu.







To by bylo z posledních nákupních radostí vše =)
A co vy? Také už kupujete jarní radůstky?

kkiss

10 komentářů:

  1. To triko Paris je prekrasny. Libi se mi i to prosivane :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, to stalo pouha 3€ a udelalo mi nesmirnou radost :)

      Vymazat
  2. tak plavky bych vybrala určitě, co vidím z fotek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to kočičí ramínko je bomba!! :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kozačky a silonky jsou překrásné :) Plavky vypadají taktéž skvěle, snad se do Primarku brzy podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, z bot i silonek mam obrovskou radost. Tesim se, az si silonky i botky vezmu k nejake sukni a predvedu se vam :)

      Vymazat
  5. Kozačky jsou krásný silonky se mi taky hrozně moc líbí a oblečení taky :) Drobnosti jsou roztomilý
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, Veru :) silonky jsem si zamilovala a boty proste musela mit! Delaji stihlejsi lejtka a celkove se mi libi jejich provedeni.

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*