středa 29. dubna 2015

Floral dress (outfit)

Konečně jsem si minulou neděli oblékla své nové květované šaty z povánočních slev v Primarku.

Láska to byla na první pohled nu a potom na první obléknutí. Jsou z velice příjemného materiálu, áčkového střihu, který dle mě lichotí snad každé postavě a navíc mají i kapsy =D Moc se mi líbí barevná kombinace květů, modrou zkrátka miluji a to je také důvod, proč jsem ji kombinovala s koženkovou bundu v babyblue také z Primarku. Jak už jsem zmínila, tuhle bundičku tu budete vídat dost často, protože jsem si ji zamilovala a alespoň vám tím předvedu, že i jedna barevná bunda se dá kombinovat na 100 způsobů a je nositelná se spoustou barev, ale i prvků oblečení.
Tento outfit by se dalo říct, že je celý PRIMARKOVÝ. Až tedy na lodičky, které mám z Gatu a brýle, které mám od nás z města a jsou noname.

Šaty a sukně tu snad uvidíte čím dál tím častěji, jen ať počasí stále přeje!

Jak se vám tyto šaty líbí a jaký je váš oblíbený jarní kousek?

kkiss












10 komentářů:

  1. Strašne ti to pristate a krásne prostredie na fotenie :)

    Vera

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi pekny outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsi Andrejko krásně zkombinovala, ale myslím, že mě by asi taková barva šatů neslušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, myslis? Ono je dulezite, aby jsi se v tom citila dobre, takze pokud to neni tvuj salek, tak to chapu, ale jinak myslim, ze i na brunetce jako jsi ty, by krasne vynikly :)

      Vymazat
  4. Nádherný jarní outfit! Šaty jsou opravdu moc krásné. :) Já osobně bych si je nekoupila, protože se v šatech necítím dobře - nosím maximálně sukně, ale tobě moc sluší! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazne? To je zajimave, to jsem jeste snad od nikoho neslysela :) tak i sukne jsou moc fajn, takze je dobre, ze jsi si nasla svuj oblibeny prvek. A dekuju

      Vymazat
  5. Saty nadherne. Lodicky tiez. Len ma mrzia kompozicie fotky. je tam vela priestoru okolo teba , co ma nezaujima a tympadom saty nevidno. A ked to priblizim uz to mam rozkockovane. ..skoda no. Ale mozno to bol aj zamer a moj nazor nieje podstatny. Kazdopadne ma zaujima aj fotka siat na Tebe,kde bude detail na teba :) lebo tie saty z dialky vyzeraju fakt perfektne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, mas pravdu, mela jsem nechat udelat nejakou detailnejsi fotecku :( bohuzel to byl muj vymysl, ne fotografuv. A ted sama koukam, ze je to skoda, ze neni jasne videt jejich kvetovany potisk!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*