pátek 17. dubna 2015

Jarní vábení (outfit)

Ahoj kočičáci a kočičandy!

Outfit, který dnes uvidíte, je focený o víkendu, kdy sice sluníčko svítilo, ale alespoň mně byla zima. Proto jsem zvolila lehčí mikinu z Primarku, kterou si původně koupila mamuša, ale bohužel se přehlédla a vzala si špatné číslo, které padlo jako ulité mně. Protože jsem měla chuť na barvy, vzala jsem si růžovou koženkovou bundu, kterou mám také z Německa z krámečku na Prager Strase a zbytek ladila stříbrnými doplňky. Tenisky jsou snad z FF, šedá šála s modrými květy z Primarku, brýle noname a kabelku mám z teplického krámku Obuv.

Chtěla jsem vám ještě napsat, že asi ani netušíte, jakou vášní je pro mě blog, přinášení vám nových outfitů, článků, recenzí.. Strašně moc mě těší jakákoliv zpětná vazba od vás. Ráda si vyslechnu rady, názory, tipy, ale i lichotky, jako každé ženě tak i mně se dobře poslouchají, nebudu vám lhát. Jsem vděčná zato, že se ke mně vracíte a zanecháváte mi tady odezvu. Dělám to totiž hlavně pro vás, dělám to s láskou a velkou radostí. Vždy budu moc ráda, když mi i napíšete, co se vám tu líbí nejvíce, nebo co chcete vidět častěji, jestli outfity, nebo recenze nějakých produktů.

Tímto se s vámi pro dnešní den loučím, mějte se rádi a hlavně se mějte moc fajn

kkiss












6 komentářů:

  1. Dokonalý outfit. Celkově se mi kombinace moc líbí.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska jsem seděla na nádraží a dívala jsem se tak kolem sebe. Všude lidi oblečení do černé a nikde žádný zářivý barvy, tak jsem jsem si hend vzpomněla na Tebe, že ty seš člověk, kterej takhle ty barvy hodně nosí a to je právě super :)
    Moc Ti to sluší Andrejko :) Růžová i modrá patří mezi moje nej barvy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tak tyhle radky zahraly u srdicka. Tohle me cini nesmirne stastnou a jsem moc rada, ze si toho nekdo vsima. Te sedi je tu zbytecne moc, proto jsem pro, abychom to tu poradne rozzarili!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*