neděle 12. dubna 2015

Nákupy (Primarku + mé úlovky jídlo, pití, oblečení)

Předešlý týden jsme po docela dlouhé pauze navštívili Drážďany. Můj cíl byl jasný a to PRIMARK. Schválně jsme zvolili všední den, protože jednou se nám podařil snad nadlidský úkol a to ten, že bylo celkem málo lidí. Tentokrát se ale tohle milé překvapení nekonalo a bylo opět plno, hlavně v Primarku.


Nejela jsem si pro nic konkrétního, ale chtěla jsem si udělat nějakou jarní radůstku. Kochala jsem se už nějaký ten den předtím na instagramu a youtube v haulech u slečen, takže jsem byla celá natěšená.
Původně jsem vám chtěla udělat samostatný článek o mých nákupech - fotky z krámů a drogerií, co kde mají a pak zvlášť své úlovky, ale nakonec jsem se rozhodla to zbytečně nerozdělovat a nechat to v jeden velký článek, který právě začínáte číst.
Žádné velké nákupy se tentokrát nekonaly, jako třeba o povánočních výprodejích, ale i tak jsem si něco domů přivezla. Zároveň bych vám chtěla ukázat jak to vypadá momentálně v Primarku, co mě zaujalo a z úlovků tentokrát neuvidíte jen oblečení, ale také jídlo a pití. Takže nákupy všeho =)

Začneme asi Primarkem a pár fotkami, které jsem tam cvakla pro představu, abyste věděli, jak to tam hýří barvami, jarem a létem.


Mimo Primarku jezdíme v Drážďanech také do Sellgrosu, což je něco jako Makro. Mám to tam ráda, mají tam skvělé věci, které u nás nejsou k mání. Velké množství čokolády, nejrůznějších alkoholických nápojů a všelijakých jiných dobrůtek.


Zaujalo mě tam hned několik věcí, například Lindt zajíček ala zebra, kouzelný žabák, nebo zvláštní pití, ve kterém plavou plátky zlata! To musím někdy ochutnat! Skvělý výběr měli i u piva. Veselé lahve ihned upoutaly mou pozornost! Neodolala jsem a koupila si jedno pivo, které uvidíte v úlovcích v druhé polovině článku.





Protože mi dost vyhládlo, dala jsem si po dlouhé době sushi a bylo tedy výborné, mohla jsem se ho ujíst!


Udělala jsem radost něčím sladkým i příteli a koupila jsem donuty, které byly vynikající!


Nu a teď se pojďme podívat na tu druhou polovinu a to na mé úlovky z nákupů =)
Samosebou jsem se v Primarku nemohla ubránit nákupu doplňků, které tam mají za senzační ceny a to hlavně ve slevách. Jak vidíte, vzala jsem v podstatě od každého něco...


Náhrdelník je velice decentní a přitom originální. Kombinace zlaté, perly a třpytivého stříbrného kamene je mi velmi blízká.


Midi prstýnky jsou zajímavá věc, sice mám vždy strach, že je ztratím, ale i tak je ráda nosím a moc se mi v kombinaci s normálními líbí.


Další vychytávkou, kterou jsem si odnesla, je tento lipcote, který by měl sloužit jako fixátor vaší rtěnky a udržet ji tak déle na místě, prodloužit její životnost. Možná tomuto produktu věnuji samostatný článek někdy v budoucnu po řádném ozkoušení.



Povinností také bylo vzít si tuhle kosmetickou tašku, která je obrovská, hodně se toho do ní vejde a byla ve slevě za 2€.


Z oblečení jsem si také odnesla pár kousků, tentokrát to bylo jednoduché triko s "kočičí ženou", květované šaty, které jsou naprosto božské a moc se na ně těším a také květovanou sukni, která vypadá úplně jinak než ty, které už doposud mám.





Posledním kouskem oblečení je růžové poncho s kostkou, na kterém věci fotím a brzy se na něho můžete těšit v samostatném článku.
Jak vidíte, velké utrácení se nekonalo, vše bylo vesměs ve slevě, takže radost dvojnásobná. Protože ale ráda ochutnávám nové věci, nakoupila jsem i nějaké zdravé a nezdravé pochutiny.
Jednou z nich je třeba sekt od Cheneta, který jsme si otevřeli včera a byl teda vynikající. Zvědavá jsem i na "růžové" pivo od mé oblíbené značky.


Táta nás mile překvapil a sehnal nám kočičí jazýčky ve třech provedeních. Mňam, to bude mlsání!


Něco k nezdravému mlsání formou brambůrků, ale také zdravější "suchary", které mám ráda jako rychlou sváču například mezi hodinami.


Co na Německu miluji a ráda kupuji jsou pudingy, které se dělají za pomoci studeného mléka. Tyto dva nové krasavce označené jako novinka jsem ze zvědavosti musela vzít. Mimoto jsem vzala také Schale, na což jsem zvědavá a možná vám posléze připravím článek s finální podobou těchto produktů. Mléka od Müllera mám moc ráda a nyní mají novinku - 4 nebo 5 - různě barevných lahví, které skrývají různé příchuti, které odhalíte až po ochutnání, protože nejsou nikde napsané.


A protože jsem chtěla udělat radost chuťovým buňkám svého přítele, koupila jsem také donuty.


Doufám, že se vám dnešní článek při neděli aspoň trošku líbil a dostali jste se zdárně až k jeho konci.
Budu ráda za vaše reakce na úlovky do šatníku i do spíže.

Pěkný den

kkiss

8 komentářů:

  1. Mmmm tolik úžasných dobrot! A ty šaty a sukně se mi moc líbí. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  2. Oblečení je krásný a já z toho Tvýho článku tak akorát dostala chuť na sladký - ty donuty na mě přímo volají :D

    OdpovědětVymazat
  3. Takových dobrot :D hned odpoledne běžím do krámu pro brambůrky:D

    OdpovědětVymazat
  4. Skvele nakupy.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé nákupy. Ta kosmetická taštička je moc pěkná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní nákupy! Do Primarku bych taky potřebovala :) Nejvíc mě zaujala kosmetická taštička a tričko s kočičí ženou :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
  7. Vsem doporucuji udelat si do Primarku vylet :) a zaroven krom nakupu si dat i neco dobreho a zub :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*