úterý 28. dubna 2015

Oblíbený šperk: Náušnice

Protože máme za okny ošklivé "uplakané" počasí, rozhodla jsem se dnes zařadit neplánovaný článek.

Abyste si oddychli od mých outfitů, rozhodla jsem se vám nafotit mou velikou neřest, kterou jsou náušnice. Vždy jsem milovala dlouhé a nejlépe třpytivé náušky ve svých uších. Už jako malá jsem je "sbírala" a vždy když viděla nějaké, které zalahodily mému oku, musela je mít. To se mě drží do dnešního dne.. Sice jsem k náušnicím přibrala i náhrdelníky, které mají to kouzlo, že dokáží z obyčejného outfitu vytvořit něco o level výš, ale náušnice u mne stále vedou a mám jich opravdu mnoho... Za svou sbírku bych se měla možná stydět. Nemám totiž šanci to do konce svého života už všechno prostřídat.


Náušnicových úlovků mi v posledních pár dnech přibylo opravdu mnoho. Krom visacích náušnic jsem si totiž také zamilovala "kuličkové pecky", které mají z obou stran právě kouli. Odstartovalo to zlatými kráskami, ke kterými postupem času přibyli stříbrné a pak se s nimi u nás ve městě roztrhl pytel a já se musela sakra držet, abych si od každého typu domů neodnesla alespoň jedny. Pokračovalo to tedy růžovými kráskami se zlatým, které jsem si odůvodnila nákupem nového ponča, ke kterému se mi skvěle hodí.


Potom jsem se držela až do doby, než jsem uviděla modré krásky v zajímavém provedení a šup, byly mé. Co se týče růžových kuliček, tak těch jediných trošku lituji, protože jsem váhala mezi modrými tohoto typu a těmito. Bohužel, tím, že jsem dost světlý typ, mi v uších tolik nevyniknou, což je škoda.


Potom jsem si dala na nějaký čas od nakupování náušnic pokoj, až jsem se dostala se svou blonďatou N. do krámu, kde měli haldu náušnic za pakatel... No, co myslíte, opět jsem se neudržela a začala vybírat, které si odnesu domů. Musím říct, že výběr nebyl tak složitý, vím, co se mi líbí a co tak nějak unosím. Takže vám nyní směle představím kus po kousku, které mi nově říkají paní.


Velké náušnice s bílými detaily byly jasnou volbou na léto.



Když jsem zahlédla dlouhé kytičky, hledala jsem zlatou variantu. Ta ale nebyla a já se musela spokojit se stříbrnými a...



.. bílými květy =)



Trošku extravagantní kousek, který ale také udeřil do mých očí jsou tyto zlaté holky.



Závěrem jsem ještě přihodila zlaté náušničky se stříbrnými kamínky, které se nádherně třpytí a vypadají pěkně i v rozpuštěných vlasech. 



Jak to máte se šperky vy? Máte oblíben také určitý doplněk, nebo máte od všeho něco?



kkiss

8 komentářů:

  1. Take miluji nausnice, dlouhe a vyrazne. V posledni dobe nosim ale prevazne jen jedny, s oslikem, ktere jsrm dostala od pritele :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak ty musí být krásné a navíc z lásky darované, tak o to více chápu, proč je nosíš tak často =)

      Vymazat
  2. pekné náušnice, tiež ich mám veľmi rada, ale radšej uprednostňujem menšie náušnice
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě každý má svůj styl a někdy se mi malé také moc moc líbí!

      Vymazat
  3. Krásné náušničky. Od základky je sbírám, i když poslední rok spíš jinou bižuterii - náhrdelníky. A moc je už nenosím, ale asi zase začnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to jsme na tom skoro stejně =) Určitě je nos a střídej, je to radost a dokáže to skvěle vyzdvihnout outfit =)

      Vymazat
  4. Samý krásný náušnice :) Náušnice já si taky kupuju nejčastěji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Veru =) Jsem ráda, že v tom nejsem sama =D

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*